نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فهمیدن نقطه کلیک شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    Red face فهمیدن نقطه کلیک شده

    سلام.ببخشید چگونه میشه فهمید کاربر چه نقطه ای از پنجره نرم افزار رو کلیک کرده؟
    یه سوال دیگه :کلیک راست برروی یک ویدجت درکل چگونه کار میکنه؟چطوری باید طراحیش کرد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: فهمیدن نقطه کلیک شده

    و اما چطوری میشه نقطه کلیک شده رو فهمید:
    1-سربار گزاری تابع QMousePressEvent در هیدر پنچره مورد نظر:

    void mousePressEvent(QMouseEvent *m);

    2-تعریف تابع بالا:

    void MainWindow::mousePressEvent(QMouseEvent *m) { int x=m->x(); int y=m->y(); }

  3. #3

    نقل قول: فهمیدن نقطه کلیک شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad0773 مشاهده تاپیک
    سلام.ببخشید چگونه میشه فهمید کاربر چه نقطه ای از پنجره نرم افزار رو کلیک کرده؟
    یه سوال دیگه :کلیک راست برروی یک ویدجت درکل چگونه کار میکنه؟چطوری باید طراحیش کرد؟
    قبل از هر چیز تحقیق کنید !!!

    پاسخ سوال اولتون: http://stackoverflow.com/questions/4...-a-label-in-qt

    و پاسخ سوال دومتون، در فایل .h تابع رو به این صورت تعریف کنید:


    void mousePressEvent(QMouseEvent *event);


    و در فایل .cpp بدنه رو اینطور پیاده کنید:


    void MainWindow::mousePressEvent(QMouseEvent *event)
    {
    if (event->button()==Qt::RightButton){
    qDebug() << "right button is pressed";
    }
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: فهمیدن نقطه کلیک شده

    سلام.راستش از کلیک راست همچین منظوری داشتم:
    ssh.png

  5. #5

    نقل قول: فهمیدن نقطه کلیک شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad0773 مشاهده تاپیک
    سلام.راستش از کلیک راست همچین منظوری داشتم:
    ssh.png
    با همین روشی میتونید کلیک شدن دکمه راست ماوس رو تشخیص بدین و در ادامه هر عملی رو بر اساس اون اجرا کنید که میتونه شامل توابع مثلا یک Context Menu باشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فهمیدن آی دی تگ aای که کلیک شده است
    نوشته شده توسط forodo در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1393, 11:35 صبح
  2. پیدا کردن موقعیت نقطه کلیک شده در صفحه
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 09:07 صبح
  3. چگونگی شناسایی نقطه کلیک ماوس روی فلکس گرید
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 15:17 عصر
  4. سوال : نحوه ی فهمیدن اطلاعات رسیده شده به مودم توسط تلفن ؟
    نوشته شده توسط mahdi_sh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 08:00 صبح
  5. خواندن سطر کلیک شده در دیتاگرید
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •