نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد کردن گروهی فایل اکسل به اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    Question وارد کردن گروهی فایل اکسل به اکسس

    سلام به همه

    من یه فرم دارم که با زدن یک دکمه پنجره انتخاب فایل (Dialog) باز میشه و یه فایل اکسل و وارد یه جدول میکنم

    سوالم اینه: با چه کدی میتونم چندین فایل اکسل و همزمان وارد همون جدول کنم؟ یعنی لازم نباشه تک تک فایل اکسل و وارد جدول اکسس کنم؟

    در حال حاضر از این گکد استفاده میکنم




    Dim fd As FileDialog


    Set fd = Application.FileDialog(msoFileDialogOpen)
    Dim vrtSelectedItem As Variant


    With fd
    .ButtonName = "ÇäÊÎÇÈ"

    .AllowMultiSelect = True

    If .Show = -1 Then


    For Each vrtSelectedItem In .SelectedItems


    txtmasir.Value = vrtSelectedItem


    Next vrtSelectedItem
    Else
    End If
    End With


    Set fd = Nothing


    DoCmd.SetWarnings False
    Dim strPath As String
    Dim strSQL As String
    strPath = txtmasir
    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, acSpreadsheetTypeExcel12, "VorodiDafater", strPath, True







  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: وارد کردن گروهی فایل اکسل به اکسس

    کسی نیست یه راهنمایی و کمک کنه؟

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن گروهی فایل اکسل به اکسس

    سلام
    شما داخل حلقه ای که فایلهای انتخاب شده رو پردازش میکنه درست عمل نکردید. txtmasir قاعدتا یک تکست باکس هست و با هر بار اجرای حلقه، مسیر فایل داخلش قرار داده میشه ولی با دور بعدی اجرای حلقه، مسیر فایل جدید جایگزین مسیر قبلی میشه. بنابراین با این وضعیت شما فقط آدرس آخرین فایل رو در تکست باکس txtmasir خواهید داشت.

    شما یا باید از آرایه ها استفاده کنید، یا کدهایی که در آخر قرار دادید رو بیارید داخل حلقه. بصورت زیر:
    Dim fd As FileDialog
    Dim strPath As String
    Dim strSQL As String
    Dim vrtSelectedItem As Variant

    DoCmd.SetWarnings False
    Set fd = Application.FileDialog(msoFileDialogOpen)

    With fd
    .ButtonName = "انتخاب"
    .AllowMultiSelect = True
    If .Show = -1 Then
    For Each vrtSelectedItem In .SelectedItems
    strPath = vrtSelectedItem
    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, acSpreadsheetTypeExcel12, "VorodiDafater", strPath, True
    Next vrtSelectedItem
    End If
    End With

    Set fd = Nothing


    البته من تست نکردم (چون فایل اکسل و جدول آماده نداشتم) ما چون دستور DoCmd.TransferSpreadsheet رو داخل حلقه قرار دادیم و بدلیل اینکه سرعت حلقه خیلی زیاده شاید یک اختلال کوچیکی بوجود بیاد. شما تست کنید اگر بدون مشکل انجام شد که هیچی استفاده کنید وگرنه اعلام کنید...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: وارد کردن گروهی فایل اکسل به اکسس

    با سلام و تشکر از جنابعلی
    بسیار دقیق و درست بود.البته با یه تغییر کوچک عملکرد. ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 08:00 صبح
  2. لينك فايل اكسل به اكسس
    نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 07:28 صبح
  3. وارد کردن اطلاعات از اکسل به dataGrid
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 17:33 عصر
  4. وارد کردن اطلاعات خودروی PK به اکسس
    نوشته شده توسط Appolo در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 07:53 صبح
  5. سوال: وارد كردن يه فايل text به Sql server
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •