نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

  1. #1

    Question تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

    سلام

    خسته نباشید..

    دوستان من یه اکتیوتی دارم که میخوام Background اش کل صفحه رو بگیره..

    ینی عکسی که برای اکتیوتی میزارم قسمت بالایی که ساعت و شارژ و آنتن گوشی رو هم شامل بشه..

    مثل این عکس :




    چطوری میشه اینکارو کرد..؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

    سلام

    برای اکتیویتی تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه همچین کاری کرد. شما در اکتیویتی فقط تا ActionBar دسترسی داری و قسمت NotificationBar مربوط به خود گوشی میشه. یا اینکه میتونه اکتیویتی رو fullscreen کنی که بازم قسمت NotificationBar نمایش داده نمیشه.
    این چیزی هم که شما گذاشتی بیشتر شبیه یه drawer هست که اونجا مشکلی نداری و قابل انجام هست.

  3. #3

    نقل قول: تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

    نقل قول نوشته شده توسط msroid مشاهده تاپیک
    سلام

    برای اکتیویتی تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه همچین کاری کرد. شما در اکتیویتی فقط تا ActionBar دسترسی داری و قسمت NotificationBar مربوط به خود گوشی میشه. یا اینکه میتونه اکتیویتی رو fullscreen کنی که بازم قسمت NotificationBar نمایش داده نمیشه.
    این چیزی هم که شما گذاشتی بیشتر شبیه یه drawer هست که اونجا مشکلی نداری و قابل انجام هست.
    عکسی که گذاشتم مربوط به یه Drawer هست اما نرم افزاری دیدم که اینجوری باشه..

    منم قسمت NotificationBar مد نظرمه.. میخوام یه عکسی بزارم که کلا بکگرندش عوض بشه ..

  4. #4

    نقل قول: تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

    این فلگ از اندروید کیت کت به بعد قابل استفاده هست:
    getWindow().setFlags(WindowManager.LayoutParams.FL  AG_TRANSLUCENT_STATUS,
    WindowManager.LayoutParams.FLAG_TRANSLUCENT_STATUS );


    به اندازه ی عرض notification bar هم به layout پدینگ بدید تا ویو ها زیرش نرن...

  5. #5

    نقل قول: تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

    بفرما دوست عزیز داخل فایل androidmanifast.xml در داخل تگ application اینو اضافه کن
    android:theme="@android:style/Theme.Black.NoTitleBar.Fullscreen" >

  6. #6

    نقل قول: تغییر Background کل صفحه در اکتیویتی

    بعد them که . گذاشتی کنترل و اسپیس رو بزن خیلی گزینه میاد..چیزای جالبی داره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر بخشی از صفحه بدون reload کردن کل صفحه در jsp
    نوشته شده توسط Ma_Y_R در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1394, 10:58 صبح
  2. سوال: تغيير مختصات مركز صفحه در opengl
    نوشته شده توسط Nil00 far در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 12:55 عصر
  3. سوال: تغيير background يك div در فاصله هاي زماني
    نوشته شده توسط mah_s63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 10:58 صبح
  4. مبتدی: تغییر انداره خودکار صفحه در مانیتورهای مختلف
    نوشته شده توسط arnica در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 07:54 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1390, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •