نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش مقادیر متغیرهای یک فرم در پیش نمایش گزارش

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69

    نمایش مقادیر متغیرهای یک فرم در پیش نمایش گزارش

    از من پروژه ای خواسته شده که باید عناوین هر صفحه رو که در پیش نمایش قبل از پرینت دیده میشه از Editbox داخل فرم خونده بشه. و افراد هم بعلت راحت طلبی نمیخوان با هیچ محیط designer کار کنن. به همین جهت من باید بتونم از داخل برنامه متن وارد شده editbox رو به صفحه پیش نمایش فست ریپورت یا راوی منتقل کنم.

    حالا راه حلی به فکر دوستان میرسه ؟

    ممنون.

    <اخطار>
    عنوان تاپیک اصلاح شد
    مدیر سایت

    <اخطار/>

  2. #2
    من متوجه نشدم
    اگر هدفتان تنها عوض کردن یک متن است که
    َQrLabel1.Caption :=Edit1.Text
    میتواند مفید باشد

    اگر چیز دیگری است که بفرمایید تا......

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69
    سلام .
    مشکل اینجاست که من دلفی 7 استفاده میکنم و ابزارهای ریپورت گیریم هم Rave , fastreport هست نه Quick Report.

  4. #4
    سلام
    دوست عزیز در fastreport یک memo بگذار دقیقا کار label در Quickreport را انجام می ده.
    یا هم اینکه یک memo ر حالت runtime ایجاد کن.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    خوب داداش من Quick report رو تو دلفی 7 نصبش کن
    طریقه نصب کردن رو هم یه سرچی بکن پیدا می کنی

  6. #6
    ابتدا در محل مورد نظر در گزارش memo قرار دهید و سپس از داخل برنامه به اینصورت آنرا مقدار دهی کنید :
    var
    Page: TfrPage;
    v: TfrView;
    begin
    frReport1.LoadFromFile('Kharid.frf');
    Page:=frReport1.Pages[0];
    v:=Page.FindObject('Memo1');
    v.Memo.Clear;
    v.Memo.Add(Edit1.Text);
    frReport1.ShowReport;
    end;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    این سوال بارها مطرح شده
    ابتدا Component/Install Package
    Add
    Delphi Path]/ Bin/ dcltqr70.bpl

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    این کار را من نیز انجام داده ام کار من این بود که می خواستم قبل از پرینت کاربر بتونه HeaderAnd Footer را برای صفحات مشخص کنه و صفحات زوج و فرد نیز HeaderAnd Footer ش فرق می کرد

    بهتره از یه جدول مثلا با نام Option استفاده کنید و اونها را کار بر در جدول وارد کنه بعد هم که دیگه گرفتن اطلاعات از جدول در Fastreport کاری نداره
    با یه سرچ هم می تونی اون را پیدا کنید

    درضمن این جواب چه ربطی به این سوال داشت ببخشیدا
    این سوال بارها مطرح شده
    ابتدا Component/Install Package
    Add
    Delphi Path]/ Bin/ dcltqr70.bpl
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •