نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز

    سلام به همه :)
    دوستان این مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز رو چجوری از طریق خود برنامه رفع و رجوع کنیم !!؟
    که بعد از نصب کاربر نخواد بره یکی ، یکی دسترسی و ... رو ویرایش کنه

    من الان کانکشن رو از طریق یه فایل تکست میخونم (چون ممکنه تغییر کنه) ولی بعد از نصب خطای دسترسی میده "access denied" و دیتابیس رو پیدا نمیکنه ، در صورتی که با همین کانکشن (که فعلا لوکال هست) روی دو تا سیستم دیگه جب میده (که مشکل دسترسی ندارن)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام به همه :)
    دوستان این مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز رو چجوری از طریق خود برنامه رفع و رجوع کنیم !!؟
    که بعد از نصب کاربر نخواد بره یکی ، یکی دسترسی و ... رو ویرایش کنه

    من الان کانکشن رو از طریق یه فایل تکست میخونم (چون ممکنه تغییر کنه) ولی بعد از نصب خطای دسترسی میده "access denied" و دیتابیس رو پیدا نمیکنه ، در صورتی که با همین کانکشن (که فعلا لوکال هست) روی دو تا سیستم دیگه جب میده (که مشکل دسترسی ندارن)
    به احتما زیاد مشکل شما با این کد حل بشه ، کدهای کلاس program پروژه تون رو به این شکل بنویسین :

    static class Program
    {

    static bool IsRunAsAdmin()
    {
    WindowsIdentity id = WindowsIdentity.GetCurrent();
    WindowsPrincipal principal = new WindowsPrincipal(id);
    return principal.IsInRole(WindowsBuiltInRole.Administrato r);
    }

    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    if (Environment.OSVersion.Version.Major >= 6)
    {
    if (!IsRunAsAdmin())
    {
    ProcessStartInfo proc = new ProcessStartInfo();
    proc.UseShellExecute = true;
    proc.WorkingDirectory = Environment.CurrentDirectory;
    proc.FileName = Application.ExecutablePath;
    proc.Verb = "runas";

    try
    {
    Process.Start(proc);
    }
    catch
    {
    // The user refused the elevation.
    // Do nothing and return directly ...
    return;
    }

    Application.Exit(); // Quit itself
    }
    else
    {
    Application.Run(new frmMain());
    }
    }
    else
    {
    Application.Run(new frmMain());
    }
    }
    }


  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز

    قاسم جان...اگه در نهایت می خوای از برنامه ستاپ بگیری...خود نرم افزارهای معروف ستاپ کیری قابلیت اعمال دسترسی رو دارن...فقط کافیه پوشه ها و فایلهای مورد نظرت رو دسترسی های خاص رو اعمال کنی...
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز

    لامصب الان سر کارم به پروژه هم دست رسی ندارم (فقط ستاپ رو آورده بودم)
    با اینستال شیلد ستاپ درست کردم ...
    از کجا دسترسی کامل رو اعمال کنم ؟!

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل دسترسی و access denied برنامه بعد از نصب در درایو ویندوز

    من با advanced installer کار می کنم
    تو این توضیح می دم چکار می کنم احتمالا شبیه به هم باشه روندش
    من روی پوشه مورد نظرم راست کلیک می کنم properties که میگیرم یه تب هست به نام permissions یه permision جدید با نوع everyone و Full ایجاد می کنم

    *****
    اینو هم ببین
    http://helpnet.flexerasoftware.com/i...rmssnsFile.htm
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای برنامه بعد از نصب آن
    نوشته شده توسط Mostafa.sodani در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1391, 21:04 عصر
  2. سوال: اجرای نشدن help برنامه بعد از نصب در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط esrafilhashemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 00:57 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای برنامه بعد از نصب در ویندوز 7
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1390, 23:29 عصر
  4. سوال: مشکل در اجرای برنامه بعد از نصب در 7
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 13:02 عصر
  5. مشکل اجرای برنامه بعد از نصب
    نوشته شده توسط amir zahed در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 11:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •