نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: علت این خطای Cannot open database "..." requested by the login. The login failed چیه ؟

  1. #1

    علت این خطای Cannot open database "..." requested by the login. The login failed چیه ؟

    سلام

    من از اس کیو ال سرور 2008 نسخه R2 استفاده می کنم

    در زمان کار کردن با دیتا بیس خطای زیر ار به میده . جدیدا هم با این مشکل برخورد کردم

    Cannot open database "icog_DB.MDF" requested by the login. The login failed.
    Login failed for user 'parak-PC\Administrator'.

    در قسمت security هر دو فایل بانک اطلاعاتیم هم کاربرانی که میتونن با این فایل کار کنند را هم تنظیم کردم اما مشکل حل نشد

    در ضمن رشته اتصال هم به صورت زیر هستش

    SqlConnection objconn6 = new SqlConnection("Data Source=PARAK-PC;Initial Catalog=icog_DB.MDF;Integrated Security=True");

  2. #2

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    جالب اینه که از دیتا بیس هایی که از قبل ایجاد کردم هیچ خطایی نمیگیره فقط خطایی که میگیره روی دیتابیس هایی که جدیدا ایجاد میکنم

  3. #3

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام در رشته اتصال مشکل دارید

  4. #4

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    آخه از همین رشته اتصال تو بقیه پروژه هام که از قبل ایجاد کردم هیچ مشکلی وجود نداره . فقط روی بانک های اطلاعاتی که به تازگی دارم ایجاد میکنم این مشکل وجود داره

  5. #5

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    server name چی گرفتی؟

  6. #6

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط HosseinP مشاهده تاپیک
    server name چی گرفتی؟
    همون نامی که موقع اتصال به اس کیو ال در نرم افزار managment استفاده می کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    User Instance رشته اتصالتون رو ست کنید به True

  8. #8

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    User Instance رشته اتصالتون رو ست کنید به True
    سلام دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی

    لطفا اگر امکانش رشته اتصال را واسم قرار بدین . ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    SqlConnection objconn6 = newSqlConnection("Data Source=PARAK-PC; User Instance=true; Initial Catalog=icog_DB.MDF;Integrated Security=True");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 29 خرداد 1395 در 18:18 عصر

  10. #10

    نقل قول: علت این خطا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    دوست عزیز اگه دیتابیس که ایجاد شده از ورژن دیگه باشه و بخواهی به این ورژن بدید دیتابیس رو دیتابیس قبول نمیکنه به همین خاطر باید شما به وسیله اسکریپت همون دیتابیس رو ایجاد کنید یا ورژن همون اسکیول سرور رو نصب کنید میاد یا اینکه ممکنه دیتابیس آسیب رسیده باشه.

  11. #11

    نقل قول: علت این خطای Cannot open database "..." requested by the login. The login failed چیه ؟

    دوستان مشکلم با تغییر رشته اتصال حل شد .

    اما این یه مسئله هنوز حل نشده باقی میمونه و اونم اینه که چرا روی دیتا بیس هایی که از قبل ایجاد کردم هیچ مشکلی وجود نداره، و این مشکلم فقط روی دیتا بیس هایی هستش که اخیرا ایجاد میکنم ؟

  12. #12

    نقل قول: علت این خطای Cannot open database "..." requested by the login. The login failed چیه ؟

    سلام خدمت اساتید و کاربران گرامی
    دوستان منم همین مشکل رو دارم و از اونجایی که مبتدی هستم نمیدونم باید باهاش چکار کنم
    اگه کسی میتونه ساده تر راهنمایی کنه ممنون میشم !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Cannot open database "..." requested by the login. The login failed
    نوشته شده توسط iman.programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1394, 10:28 صبح
  2. سوال: مشکل در باز کردن دیتابیس Cannot Open Database Requested
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1394, 03:34 صبح
  3. سوال: Cannot open database "MVC5DB" requested by the login. The login failed
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1394, 11:44 صبح
  4. خطای Cannot open user default database
    نوشته شده توسط hadimtn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1394, 19:07 عصر
  5. خطای cannot open database
    نوشته شده توسط samira193 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1393, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •