نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview

    با سلام خدمت مهندسین عزیز
    من با کد زیر میخوام دیتا گرید ویوم رو پر کنم اما با خطای زیر مواجه میشم...
    لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کوجا میتونه باشه یا چطور میشه حلش کرد؟

    خطا:
    Operation cannot be performed in this event handler

    کد:

    if(cidn.Text.Trim().Length>=3)
    {
    dataGridView1.DataSource = null;
    try
    {
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    {
    con.Open();
    }
    DataTable ds = new DataTable();
    SqlDataAdapter adb = new SqlDataAdapter("select distinct cname, cid from colleague where cname like N'%" + cidn.Text.Trim() + "%'", con);
    adb.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "کد";
    dataGridView1.Columns[1].Width = 48;
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "نام همکار";
    dataGridView1.Columns[0].Width = 105;
    ctrlcname = true;
    }
    catch (Exception x)
    {
    MessageBox.Show("لطفا دسترسی خود را به اینترنت چک کنید در صورت حل نشدن فایروال و فیلترشکن خود را چک کنید و در صورت دانلود آن را متوقف کنید.", "!!!پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mahlake : سه شنبه 03 فروردین 1395 در 07:07 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview

    دوست گرامی در چه Eventی کد بالا رو در ان نوشتی ؟
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    دوست گرامی در چه Eventی کد بالا رو در ان نوشتی ؟
    با عرض سلام و تشکر فراوان بابت وقتی که برای بنده میگذارید...
    در ایونت textchange تکست باکس cidn مینویسم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview

    سلام میتونی از کد زیر استفاده کنی
    dataset .tablerow. R=dataset.table.newtableROw();
    R.name=textbox.text;
    R.lname=text2box.text;
    dataset.table.row.add(R)s;

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در ریختن اطلاعات از Datatable در datagridview

    نوشتن کد در رویداد textChange به ازای هر تغییر در کاراکتر تکست باکس شما یه درخواست جستجو انجام میشه.ممکنه نتیجه کویری تغییر کاراکتر قبلی هنوز برگردانده نشده باشه که بلافاصله درخواست دیگری ارسال شود که نتیجه درخواست قبلی از بین رود.شما بهتر به حالت Cash این نوع جستجو انجام بدی ابتدا تمام رکورد جدول colleague در یک DataTable بریز بعد ملاک جستجو رکورد های داخل DataTable باشه
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در خواندن اطلاعات از DataTable
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 11:39 صبح
  2. سوال: مشکل در ریختن اطلاعات از گریدویو به دیتابیس
    نوشته شده توسط mahmood1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 دی 1389, 17:17 عصر
  3. ریختن اطلاعات از دیتابیس در combo box
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 20:59 عصر
  4. مشکل در انتقال اطلاعات از اکسل به datagridview
    نوشته شده توسط sepehr_sepehr در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 21:46 عصر
  5. ریختن اطلاعات از اکسل به دیتابیس sqlserver 2000 در vb
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 09:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •