صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 88 از 88

نام تاپیک: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی ویدئو رو مشاهده کردید؟

    نظرتون چیه

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    Untitled.jpg

    منظورم اینه

  3. #83
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی عزیز

    در این زمینه برنامه بسیار زیاده و حتی اگر تمامی آنها رو هم در لیست قرار دهید باز هم خودم یه برنامه در همین زمینه می نویسم اون وقت چی؟

    در فایل زمینه یه برنامه نوشتم برای همین

    فقط اسم فایل اجرایی بون پسوند .exe رو بهش بده و به حالت تعلیق در میاره و هم بر میگردونه
    سلام آقای صدیقی
    خود فایلی که ضمیمه کرده اید اگزه است و نیاز به اضافه کردن پسوند exe به آن نیست ، اما همین فایل هم بر روی سیستم بنده در زمان اجرا باخطای نیاز به Net FrameWorke Erorr مواجه میشود که بعد از نصب برنامه Net FrameWorke همین خطامجدداً صادر میشود
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #84
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی ویدئو رو مشاهده کردید؟

    نظرتون چیه
    سلام
    بله مشاهده کردم و برام جالب بود و البته جالبتر زمانی خواهد بود که خودم با این نرم افزار که تصویر آن راقرار داده اید کار کنم . آیا نرم افزار فوق را میتوان از اینترنت دانلود نمود ؟ در اینصورت ممکن است لینک دانلودنرم افزار فوق را ذکر بفرمائید.
    با تشکر

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط eb_343 مشاهده تاپیک
    سلام
    بله مشاهده کردم و برام جالب بود و البته جالبتر زمانی خواهد بود که خودم با این نرم افزار که تصویر آن راقرار داده اید کار کنم . آیا نرم افزار فوق را میتوان از اینترنت دانلود نمود ؟ در اینصورت ممکن است لینک دانلودنرم افزار فوق را ذکر بفرمائید.
    با تشکر
    خیر جناب بهرامی این برنامه رو خودم نوشتم ، فکر کردم متوجه visual studio شده باشید

    در ضمیمه قراردادم

    البته جناب بهرامی هردو برنامه نیاز به net framework 4 دارن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : دوشنبه 18 مرداد 1395 در 08:47 صبح

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    این فایل های ضمیمه هم همین دو برنامه با Net Framework 3هستند که فکر کنم دیگه از ویندوز 7 به بعد روی همه سیستم ها نصب هست

    منتظر نظرتون هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #87

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    اشتباه بود

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    اشتباه بود
    چه چیزی اشتباهه ؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست یک برنامه نمونه ساده برای برنامه نویسی به وسیله uniscribe در Visual C++‎ win32
    نوشته شده توسط Vahid_Mohammadi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1392, 11:40 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:24 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 21:24 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 07:40 صبح
  5. يك نظر خواهي و سوال در مورد يك برنامه
    نوشته شده توسط SamaPic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •