صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 88

نام تاپیک: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

  1. #41

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    با سلام مجدد
    جناب بهرامی سیستم بنده Admin هست . پیرو روشهای شما (بصورت دستی اکتیوایکس فوق را رجیستری نمایند ، مطمئناً اگر دسترسی در حالت ادمین باشد اکتیوایکس فوق بدون مشکل رجیستری میشود .( در این حالت در مقابل اکتیوایکس SUCCEEDED درج میشود در غیر اینصورت FAILED ظاهر میشود )
    برای اینکه قبل از اجرای برنامه در صورتیکه اکتیوایکس فوق رجیستری نشده باشد یک پیغام صادر شود و کاربر مطلع شود همین الآن فایل اجرائی با نام Lottery.exe را اصلاح کردم . لطفاً این فایل را از قسمت ضمیمه دریافت و آن را از حالت زیپ خارج و در پوشه برنامه آن را جایگزین فایل قبلی نمائید و برنامه را اجرا کنید
    ) انجام دادم ولی تغییری حاصل نشد

    البته جناب بهرامی با run as admnistrator اجرا شد ول خیلی کند کار میکنه
    دفه دوم Save as داد
    بعضی مواقع بالا نمیاد
    آخرین ویرایش به وسیله mosaArabi : یک شنبه 03 مرداد 1395 در 13:44 عصر

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    -----------------
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : یک شنبه 03 مرداد 1395 در 17:47 عصر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    ---------------
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : یک شنبه 03 مرداد 1395 در 17:48 عصر

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    با سلام خدمت دوست خوبم جناب بهرامی عزیز

    نکته اول : بنده روی سیستم خودم codejock نصب هست
    نکته دوم : activex هم رجیستر شد
    نکته سوم : Office 2016 روی سیستم بنده نصب هست

    برنامه شما بعد از اجرا چند بار msaccess رو اجرا میکنه ولی دوباره میبنده

    البته چیزی بر روی دستکتاپ نمایش نمیده بلکه در process دیده میشه

    کماکان روی لود اول میمونه

    نمیدونم جناب بهرامی چند تا دیتابیس در این برنامه وجود داره تا الان که 3 تا دیدم

    البته اینکه یکی رو به نام Codejock.ini تغییر نام دادید جالبه

    به شخصه متوجه نشدم در resource برنامه دیدم


    loc_0040A7E4: var_90 = var_4C & "\OtherFiles\Codejock.ini"
    loc_0040A8B2: call __vbaVarLateMemSt(Me.OpenCurrentDatabase, "Visible", var_8C)
    (loc_0040A904: var_4C = GetSetting("PrjBWin64", "Setting", "BWin64", var_8C
    End Sub


    یا حق
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : یک شنبه 03 مرداد 1395 در 18:46 عصر

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    پسورد فایل Codejock.ini جناب بهرامی =
    125#$piploader

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی پسورد رو میپذیره اما ارور میده که " این فایل با آفیس 32 بیت ساخته شده و برای باز کردن میباید آفیس 32 داشته باشید "

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    مجبور شدم آفیس 32 بیت نصب کردم و وارد شدم

  8. #48
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه


  9. #49
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    سلام جناب بهرامی
    پسورد درست بود؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    من هنوز مشکلم پا برجاست و هنوز برنامه بالا نیومده

  11. #51
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    پسورد فایل Codejock.ini جناب بهرامی =
    125#$piploader


    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    مجبور شدم آفیس 32 بیت نصب کردم و وارد شدم
    سلام جناب صدیقی عزیز !
    متوجه نشدم ، آیا وارد محیط نمایشی برنامه شدید ؟
    آیامتوجه پسورد فایل اصلی برنامه و بانک اطلاعاتی برنامه هم شدید ؟
    راستی با استفاده از روش استفاده از processhacker می توانی وارد محیط برنامه شوید ؟
    با تشکر از عنایتتون دوست بزرگوار من

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی گفتم من هنوز برنامه شما رو نتونستم اجرا کنم

    در لود میمونه و بالا نمی یاد

    فقط یه سر به سورس برنامه زدم و اولین چیزی که به نظرم جالب اومد همین فایل بود و پسوردش


    فکر کردم پسورد بقیه فایل ها حتما در این فایل وجود داره و دیدم که فقط یه تیبل داره و در اون هم فقط یه ستون با نام a که برای تنظیم خاصی ازش استفاده کردین

    هنوز دنبال رفع مشکل بالا نیومدن برنامه هستم

    اما خود لودر شما با processhack یه تکست باکس رو نشون میده که در اون آدرس فایل gif قرارداره

    برنامه بالا بیاد چشم در مورد همه راه های نفوذ بهتون اطلاع میدم

    ولی فکر نمیکنم بشه جلوی processhack رو گرفت

  13. #53
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    من هنوز مشکلم پا برجاست و هنوز برنامه بالا نیومده
    راستی یادم رفته بود یادآوری کنم که بعلت عدم دسترسی به آفیس 2016 ، این برنامه را نتوانستم تحت آفیس فوق امتحان کنم ؛ ولی مطمئنم این برنامه تحت آفیس 2007 ، 2010 و 2013 بخوبی کار می کند (البته روی سیستم خودم که سون است)
    و آلان سخت متعجبم که چرا برنامه بر روی سیستم های دوستان اجرا نمیشود .
    آخرین ویرایش به وسیله eb_343 : یک شنبه 03 مرداد 1395 در 22:21 عصر

  14. #54
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    آخرین ویرایش به وسیله eb_343 : شنبه 16 مرداد 1395 در 21:41 عصر

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    سلام جناب بهرامی

    اول که الان وقت گردم و فایل رو تونستم اجرا کنم

    به خاطر دوتا آفیس بالا نمیومد

    فایل شما در عرض کمتر از 30 ثانیه باز شد

    بدون هیچ کار خاصی

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    این هم از برنامه

    Untitled.jpg

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    فکر کنم در این مورد یک اشتباه وجود داره

    و اون هم محل تست فایل و برنامه بوده

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نکته دیگه که کمی باهاش کار کردم هم اینه که خودتون در ارور های برنامه نام تیبل ها رو ذکر کردید

    واین یکی از اشتباهات در sqlinjection هستش

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی فایل جدید هم دارای همون مشکلاته

    فعلا یا حق

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی عزیز سلام

    ایراد رو پیدا کردید؟

    رفع شد؟

  21. #61
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی عزیز سلام

    ایراد رو پیدا کردید؟

    رفع شد؟
    سلام جناب صدیقی!
    ممنون ازپیگیریتون
    راستش نه ؛ برای رفع ایراد نیاز هست نمونه را بر روی چند سیستم با دسترسی ادمین امتحان کنم ، در منزل یک سیستم در اختیار دارم که آن را با این سیستم همه جوره امتحان کرده ام و ایرادی ندیده ام . در محل کار هم متأسفانه این امکام برایم وجود ندارد چون از سوی واحد فناوری اطلاعات دسترسی نصب برنامه بر روی همه سیستم ها بسته شده .
    یاعلی

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    با سلام مجدد خدمت دوست خوبم جناب بهرامی

    برنامه رو وقتی بنده نصب کردم در درایو c و بعد از بالا اومدن متوجه ارور readonly شدم

    بنابر این برنامه رو در دسکتاپ نصب کردم چون وقتی فایل اکسس رو در هر نقطه از درایو c به غیر از dacuments و desktop نصب کنی به صورت readonly بالا میاد

    نکته قابل توجه این بود که در resource و هم در محل نصب متوجه این امر شدم که فایل شما .accdb هستش بنابراین در اون linktable وجود داره . پس protect نشده است یعنی .accde نیست

    خوب این قسمت اول مشکل بود وقسمت دوم وجود hotkey خاصی بود که شما اون رو حذف نکرده بودید و با اون hotkey خاص به راحتی به تنظیمات فایل اصلی دسترسی پیدا کردم و تیک ها رو دوباره

    گذاشتم و عکس نتیجه رو براتون قرار دادم

    در پیام خصوصی hotkey رو براتون فرستادم

    مشکل برطرف شد دوباره نمونه قرار بدید


    یاحق

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    دلیل این توضیح در اینجا برای بقیه دوستان هست تا بدونن که فایل از کجا ها میشه بهش نفوذ کرد

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    اما جناب بهرامی عزیز درمورد processhack بهتون بگم کارتون عالی بود چون فقط کادر access برگشت و منو ها دیده نشد



    اما در مورد فایل های اجرایی کماکان مشکل decompile وجود دار ه و اون هم به دلیل اینه که شما فایل های اجرایی protect نکردید و با یه برنامه این کار رو انجام بدید بهتره

    نکته دیگه اینکه بررسی وجود برنامه برای processhack در خود برنامه هم بهتره تا در فایل های اجرایی چون میشه به راحتی اون فایل های اجرایی رو در processor به حالت تعلیق در اورد بنا براین عمل گراییشون رو از دست میدن


    یاحق

  25. #65
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    قسمت دوم وجود hotkey خاصی بود که شما اون رو حذف نکرده بودید و با اون hotkey خاص به راحتی به تنظیمات فایل اصلی دسترسی پیدا کردم و تیک ها رو دوباره

    گذاشتم و عکس نتیجه رو براتون قرار دادم

    در پیام خصوصی hotkey رو براتون فرستادم

    مشکل برطرف شد دوباره نمونه قرار بدید
    سلام و درود خدمت دوست صمیمی و خستگی ناپذیر خودم جناب صدیقی عزیز
    فایل نصبی جدید در این لینک قرار داده شد و مشکل hotkey مربوطه در آن برطرف شد ( به نکنه ظریفی اشاره کردید)




    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک


    نکته دیگه اینکه بررسی وجود برنامه برای processhack در خود برنامه هم بهتره تا در فایل های اجرایی چون میشه به راحتی اون فایل های اجرایی رو در processor به حالت تعلیق در اورد بنا براین عمل گراییشون رو از دست میدن

    درمورد جلوگیری از تعلیق فایل اجرائی مربوطه توسط برنامه processhack فکرکنم قبلاً در فایل اصلی یک تیکه کد بکار برده باشم . بررسی بفرمائید چنانچه راه نفوذی در این مورد مشاهده نمودی بفرما تا راهکار را تغییر دهم .
    ضمناً جناب صدیقی عزیز ! همانطور که قبلاً هم عنوان کرده بودم بعلت عدم دسترسی به اکسس 2016 این نمونه برنامه را نتوانستم تحت اکسس فوق تست نمایم . لطف بفرما اگر در نمونه جدید که لینک آن را در این پست قرار داده ام مشکل اصلی و اساسی برنامه که همانا بالا نیامدن و عدم نمایش برنامه بود برطرف شده بود در موارد زیر آن را امتحان و اظهار نظر بفرما :
    1- اجرای برنامه بدون نصب اکسس (جهت اطمینان از نمایش پیغام عدم نصب اکسس )
    2- اجرای برنامه در نسخه 64 بیتی اکسس ( جهت اطمینان از نمایش پیغام عدم اجرای برنامه در نسخه 64 بیتی )
    3- اجرای برنامه در نسخه 2003 (جهت اطمینان از نمایش پیغام عدم اجرای برنامه در نسخه های پائین تر از 2007 )
    4- اجرای برنامه در نسخه های 2007 و بالاتر
    5 - جابجائی بانک اطلاعاتی و اتصال به آن در مسیر جدید
    6- اظهار نظر در مورد اینترفیس برنامه (پنجره اصلی برنامه ) و امکانات برنامه
    7 -موارد دیگر که از نظر جنابعالی بی اهمیت یا با اهمیت می باشد.
    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله eb_343 : شنبه 09 مرداد 1395 در 00:23 صبح

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی عزیز سلام مجدد

    شرمنده روش رو در process hacke تغییر دادم و بهش نفوذ کردم

    این تصویر رو ببینید


    Untitled.jpg

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی منظورم کد برای صرفا یه برنامه نبود چون با برنامه های زیادی میشه فایل اجرایی رو به حالت تعلیق در آورد

    برای جلوگیری از این کار بهتره کد برای حالت تعلیق فایل های اجرایی رو در خود برنامه اکسس قرار بدید تا همین که به حالت تعلیق در اومدن برنامه خودش رو ببنده

    در مورد اجرا هم باید بگم با آفیس 2016 که تست کردم البته با نسخه 64 بیت هیچ اروری مبنی بر اینکه نیاز به آفیس 32 بیتی باشه نداد

    ارور مبنی در جابه جایی بانک اطلاعاتی نمایش داده میشه و وقتی دیتابیس رو با همون نام Data_Lottery.mdb به برنامه ارایه میکنی میشناسه و اجرا میکنه اما زمانی که نام دیتابیس Data_Lottery.mdb تغییر کرده باشه سناسایی نمیشه

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی در خصوص پنجره اصلی و امکانات باید بگم که عالیه و کار شما واقعا جلب توجه میکنه

    اما جناب بهرامی در خصوص بحث تخصصی UI بهتره مسعله باز کنم اگه از نظر شما ایرادی نداره

    برای بالا رفتن سطح تاپیک و یا اگر لازمه تاپیک جدید در این مورد ایجاد کنید

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    چون اگر بخواهیم به UI این برنامه نمره بدیم ( البته از نظر تخصصی ) با توجه به ریبون و امکانات فکر کنم بالاترین نمره 60 از 100 باشه

    اگر مایلید همین جا بگم وگر نه یه تاپیک دیگه ایجاد کنید تا در این مورد تبادل اطلاعات کنیم

    یا حق

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    بعد در مورد اینکه با چه UI و UX بهتر میشد این برنامه رو تکامل بخشید صحبت کنیم چون همون طور که مطلع هستید به هم تنیده هستند این دو مورد

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی این عکس هم جهت مزاحه



    Untitled.jpg

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نظرتون چیه جناب بهرامی در همین جا توضیح بدم یا تاپیک جدید ایجاد میکنید ؟

  33. #73
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک

    شرمنده روش رو در process hacke تغییر دادم و بهش نفوذ کردم
    جناب صدیقی عزیز !اگر مایل بودید و صلاح دیدید راه نفوذ را بصورت فیلم برایم تهیه و ارسال کن تا اگر بشود راهکاری برای جلوگیری از نفوذ بکار ببرم


    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی منظورم کد برای صرفا یه برنامه نبود چون با برنامه های زیادی میشه فایل اجرایی رو به حالت تعلیق در آورد

    برای جلوگیری از این کار بهتره کد برای حالت تعلیق فایل های اجرایی رو در خود برنامه اکسس قرار بدید تا همین که به حالت تعلیق در اومدن برنامه خودش رو ببنده
    همین کار را در خود برنامه انجام داده ام



    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    در مورد اجرا هم باید بگم با آفیس 2016 که تست کردم البته با نسخه 64 بیت هیچ اروری مبنی بر اینکه نیاز به آفیس 32 بیتی باشه نداد
    ولی بنده در اکسس 2013 با نسخه 64 بیتی امتحان کردم و جواب داد ؛ لازم شدبزودی آفیس 2016 را هم تهیه و برنامه را با آن امتحان کنم .

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    ارور مبنی در جابه جایی بانک اطلاعاتی نمایش داده میشه و وقتی دیتابیس رو با همون نام Data_Lottery.mdb به برنامه ارایه میکنی میشناسه و اجرا میکنه اما زمانی که نام دیتابیس Data_Lottery.mdb تغییر کرده باشه سناسایی نمیشه
    زمانی که نام دیتابیس تغییر می کند پیغام بانک اطلاعاتی انتخاب شده معتبر نمی باشد صادر میشود و فکر می کنم اینگونه منطقی تر باشد که کاربر اجازه تغییر نام بانک اطلاعاتی را نداشته باشد.
    با تشکر

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    سلام جناب بهرامی

    به راه حلی رسیدید؟

    در خصوص UI مطلبی گذاشتم که فکر کنم بی ربط با برنامه شما و نوع طراحی تون نباشه

    اگر ممکنه مطالعه کنید و نظرتون رو بفرمایید ؟


    https://barnamenevis.org/showthread.php?527658-UI-amp-UX

  35. #75
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی عزیز سلام مجدد

    شرمنده روش رو در process hacke تغییر دادم و بهش نفوذ کردم

    این تصویر رو ببینید


    Untitled.jpg
    سلام
    فکر کنم در لینک جدید (پست 65) راه نفوذ روش جدید هم بسته شده باشد .
    ممنون از ارسال ویدئو

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط eb_343 مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم در لینک جدید (پست 65) راه نفوذ روش جدید هم بسته شده باشد .
    ممنون از ارسال ویدئو
    جناب بهرامی این دقیقا تصوی همون فایله در پست 65

  37. #77
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی این دقیقا تصوی همون فایله در پست 65
    سلام
    آقای صدیقی ! لینک 65 آخرین بار توسط eb_343 در تاریخ جمعه 08 مرداد 1395، ساعت 23:53 بعد از ظهر ویرایش شده است
    آیا باویرایش و لینک جدید امتحان کردی؟

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    نقل قول نوشته شده توسط eb_343 مشاهده تاپیک
    سلام
    آقای صدیقی ! لینک 65 آخرین بار توسط eb_343 در تاریخ جمعه 08 مرداد 1395، ساعت 23:53 بعد از ظهر ویرایش شده است
    آیا باویرایش و لینک جدید امتحان کردی؟
    سلام مجدد جناب بهرامی

    فایل رو دوباره دانلود کردم

    اما این بار به جای MicrosoftProcessorExplorer از SystemExplorer 7.1 استفاده کردم و دوباره بهش نفوذ کردم

    یاحق

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی عزیز

    در این زمینه برنامه بسیار زیاده و حتی اگر تمامی آنها رو هم در لیست قرار دهید باز هم خودم یه برنامه در همین زمینه می نویسم اون وقت چی؟

    در فایل زمینه یه برنامه نوشتم برای همین

    فقط اسم فایل اجرایی بون پسوند .exe رو بهش بده و به حالت تعلیق در میاره و هم بر میگردونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : شنبه 09 مرداد 1395 در 15:37 عصر

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

    جناب بهرامی به این ویدئو نگاه کنید و نظرتون رو بفرمایید


    https://mega.nz/#!4EJHRA4S!wBfpbFpHa...XViQpG0ugiNse8

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست یک برنامه نمونه ساده برای برنامه نویسی به وسیله uniscribe در Visual C++‎ win32
    نوشته شده توسط Vahid_Mohammadi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1392, 11:40 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:24 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 21:24 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 07:40 صبح
  5. يك نظر خواهي و سوال در مورد يك برنامه
    نوشته شده توسط SamaPic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •