نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور برای widget تصویر زمینه قرار بدم؟

  1. #1

    Question چطور برای widget تصویر زمینه قرار بدم؟

    سلام

    من تصویر رو در پوشه resource ذخیره کردم و میخوام اون رو به عنوان تصویر زمینه قرار بدم، برای این کار از کد زیر استفاده می کنم:
    w.setStyleSheet("background-image:url(:/new/prefix1/LoginImage.png)");
    اینم عکس پوشه resource

    d.PNG

  2. #2

    نقل قول: چطور برای widget تصویر زمینه قرار بدم؟

    با کمک این سایت تونستم یه کارایی انجام بدم اما به نظر میاد عکس ذخیره شده در پوشه resource پیدا نمیشه



  3. #3

    نقل قول: چطور برای widget تصویر زمینه قرار بدم؟

    یه پروژه دیگه ایجاد کردم و مجددا تصویر رو در resource ذخیره کردم و با خط کد زیر تصویر پس زمینه رو قرار دادم

    w.setStyleSheet("background-image:url(:/new/prefix1/Untitled-3.jpg)");


  4. #4

    نقل قول: چطور برای widget تصویر زمینه قرار بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط svmone مشاهده تاپیک
    یه پروژه دیگه ایجاد کردم و مجددا تصویر رو در resource ذخیره کردم و با خط کد زیر تصویر پس زمینه رو قرار دادم

    w.setStyleSheet("background-image:url(:/new/prefix1/Untitled-3.jpg)");

    اگر همچنان مشکل داريد پروژه مثالتون رو ضمينه کنيد تا برسی کنم

  5. #5

    نقل قول: چطور برای widget تصویر زمینه قرار بدم؟

    خیلی ممنون، مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. چه طوری برای تکست باکس تصویر زمینه قرار بدم
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 20:31 عصر
  2. مبتدی: چطور برای نوار آدرس شرط قرار بدهم
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 اردیبهشت 1389, 22:37 عصر
  3. چطور در دیتابیس عکسهای jpg قرار بدم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 00:27 صبح
  4. چطور یک فایل exe رو داخل دیتابیس قرار بدم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 12:11 عصر
  5. چطور میتونم یک اپلت = ctrl+f وctrl +s قرار بدم؟
    نوشته شده توسط arash_khamse در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 20:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •