نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

  1. #1

    مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    سلام خدمت اساتید محترم من یک پروژه سی شارپ دارم که به اتمام رسیده و الان موقع تست روی سیتم های دیگه وقتی باز میشه با ارور دیتا بیس مواجح می شم لطفا کمک کنید با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط masterhamed مشاهده تاپیک
    سلام خدمت اساتید محترم من یک پروژه سی شارپ دارم که به اتمام رسیده و الان موقع تست روی سیتم های دیگه وقتی باز میشه با ارور دیتا بیس مواجح می شم لطفا کمک کنید با تشکر.
    لطفا کمک کنید خیلی لازم دارم این رو

  3. #3

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    شما از برنامه setup ساختی؟؟ با SQL server هست یا نسخه express? اطلاعات کامل بدید از نرم افزاری که دارید؟؟ کانکشنی هم ک در برنامه داری کد هاششو بزارین

  4. #4

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    اگه منظورتون استفاده از نسخه های Express و Developer و Enterprise هست باید بگم
    من ار sql server استفاده کردم که در visual studio هست.
    فایل ستاپ رو هنوز نساختم ولی مگه نباید با آدرس مستقیم AttachDbFilename کار کنه؟؟؟؟
    البته من نمیدونم این کار درسته یا نه ولی من از این کانکشن استفاده کردم

    @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename="+System.I  O.Directory.GetParent(System.IO.Directory.GetCurre  ntDirectory()).Parent.FullName+"\\App\\DATABASEPSF  .MDF;Integrated Security=True";

    متشـــــــــــــکر از پاسختون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    رشته اتصالتون تغییر بدید

    <add name="ApplicationDataContext" connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\Database.mdf;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True" providerName="System.Data.SqlClient" />

  6. #6

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    الان تست میکنم
    متشکرم

  7. #7

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    احتمالا شما نیاز دارید که در سیستم مقصد sql express , localdb را نصب کنید و همینطور مسیر فایل دیتابیس را طبق آدرسی که در کانکشن استرینگ مشخص کردید باید درست کرده باشید
    پس برای اجرای برنامه در سیستم مقصد به دات نت فریم ورک و sql express/localdb احتیاج دارید و فایل دیتابیس را در مسیر موردنظر کپی کنید و بعد فایلهای پروژه را به سیستم مقصد کپی کنید و نهایتا میتوانید اجرا کنید
    توجه کنید موردی که بیشتر دوستان باهاش دچار مشکل میشوند اینه که فایل دیتابیس و فایلهای موردنیاز پروژه را در محلی کپی میکنند که کاربر ویندوزشون اجازه دسترسی به آن مسیر را ندارند مخصوصا در ویندوزهای هفت و بالاتر از آن چون این ویندوزها بصورت پیش فرض تمام بخشهای درایو سی را محدود تنظیم کرده است و فقط فولدر app data پرمیسشن آزادتر دارد

  8. #8

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    احتمالا شما نیاز دارید که در سیستم مقصد sql express , localdb را نصب کنید و همینطور مسیر فایل دیتابیس را طبق آدرسی که در کانکشن استرینگ مشخص کردید باید درست کرده باشید
    پس برای اجرای برنامه در سیستم مقصد به دات نت فریم ورک و sql express/localdb احتیاج دارید و فایل دیتابیس را در مسیر موردنظر کپی کنید و بعد فایلهای پروژه را به سیستم مقصد کپی کنید و نهایتا میتوانید اجرا کنید
    توجه کنید موردی که بیشتر دوستان باهاش دچار مشکل میشوند اینه که فایل دیتابیس و فایلهای موردنیاز پروژه را در محلی کپی میکنند که کاربر ویندوزشون اجازه دسترسی به آن مسیر را ندارند مخصوصا در ویندوزهای هفت و بالاتر از آن چون این ویندوزها بصورت پیش فرض تمام بخشهای درایو سی را محدود تنظیم کرده است و فقط فولدر app data پرمیسشن آزادتر دارد
    تشکر از راهنماییتون من چک کردم در سیستم مقصد sql expres localDB نصب هست؛ اما با وجود این من نمیتونم به بانک اطلاعاتی متصل بشم. ارور گرفته شده هم همین امر رو گوش زد میکنه من فکر میکنم Connectionstring من مشکل داشته باشه ولی این کانکشن روی سیستم خودم درست کار میکنه .
    متشکر از راهنماییتون.
    این هم اروری که میده
    Untitled copy.png

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    اون کانکشن استرینگ بالا که فرستادم در فایل کانفیگ برنامه قرار بدید و
    تکه کد زیز که صراحتا مشخص میکنه دایرکتوری اصلی برنامه شنا رو
    این تکه کد رو در تابع main یا سازنده app برنامه صدا بزنید

    AppDomain.CurrentDomain.SetData("DataDirectory", System.IO.Directory.GetCurrentDirectory());

  10. #10

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    اون کانکشن استرینگ بالا که فرستادم در فایل کانفیگ برنامه قرار بدید و
    تکه کد زیز که صراحتا مشخص میکنه دایرکتوری اصلی برنامه شنا رو
    این تکه کد رو در تابع main یا سازنده app برنامه صدا بزنید

    AppDomain.CurrentDomain.SetData("DataDirectory", System.IO.Directory.GetCurrentDirectory());
    من از کانکشنی که شما برام فرستادین استفاده کردم ولی به این روش
    app.config

    <add name="conString" connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec  tory|\App\DATABASEPSF.mdf;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True" providerName="System.Data.SqlClient" />


    connectionstring

    string connectionString = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti  onStrings["conString"].ConnectionString;


    با این حالت در سیستم من باز هم کاملا درست کار میکنه اما در سیتم مقصد این ارور رو میگیره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    این خطای شما مربوط به عدم وجود اسکیول سرور در سیستم کاربر هست و به کانکشن ارتباطی نداره

    ببینید رو سیستم کاربر نسخه اکسپرس localDB هست یا چیز دیگه
    البته ممکنه چند تا اسکیول سرور نصب کرده باشید و instance اون در کانکشن استرینگتون اشتباه وارد میکنید منظورم این قسمت کانکشن استرینگتونه

    (LocalDB)\v11.0


    این قسمت با توجه به نسخه اسکبول متفاوت نوشته میشه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 08 اسفند 1394 در 17:59 عصر

  12. #12

    نقل قول: مشکل باز کردن پروژه در سیستم های دیگر

    از نظر من هر دو کانکشن استرینگ مشکلی ندارند فقط دقت کنید که در این دو مورد آدرس و محل خواندن دیتابیس کجاست؟ مثلا در این کانکشن آخری محل دیتابیس درکنار فایل اجرایی برنامه باید باشد اون یکی کانکشن را دقت نکردم چی بود

    فقط در خطای اولی که داشتید برنامه با sql expreess ارتباط برقرار میکند ولی دیتابیس را پیدا نمیکند ویا اینکه پرمیسشندسترسی به آن فولدر ندارید!
    فقط برنامه را دقت کنید کلا در درایو دیگری به غیر از سی کپی کنید مطمین تر است و خیالتون راحتتر میشه
    مورد آخر شما درکل نباید مشکلی برای اجرای برنامه در سیستم دیگر داشته باشید
    فقط sql express ترجیحا دقیقا هم ورژن sql روی سیستم خودتون را نصب کنید و سپس فولدر پروژه را همانطور که هست کپی کنید!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایمپورت کردن پروژه در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط keyvan_mm در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1393, 14:07 عصر
  2. مشکل عجیب هنگام باز کردن پروژه در سیستم جدید
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 22:36 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:11 صبح
  4. مشکل در ایجاد و یا باز کردن پروژه در VS
    نوشته شده توسط mehdiziba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 فروردین 1387, 19:07 عصر
  5. مشکل باز کردن فایلها در برنامه های تحت وب چیست؟
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •