نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفع پیغام خطای a potentially dangerous request.path value was detected from the client(:) در سیلور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    رفع پیغام خطای a potentially dangerous request.path value was detected from the client(:) در سیلور

    با سلام

    من در سیلور لایت به خطای a potentially dangerous request.path value was detected from the client(:) برخورد کردم. میخواستم بدونم مشکل از کجاست و چکار باید بکنم؟

    در ضمن من در فایل وب کانفیگ هم requestValidationMode را به ورژن 2.0 تغییر دادم و همچنین requestInvalidCharacter رو هم ست کردم ولی همچنان این خطا رو دارم.

    دوستان لطف کنند بگن چکار کنم که این مشکل برطرف بشه؟ خیلی ضروریه!!!!!!


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: رفع پیغام خطای a potentially dangerous request.path value was detected from the client(:) د

    لطفا یکی جواب بده!!!!!!!!!!!!

    چرا من تو این سایت هر چی پست میزارم کسی جواب نمیده؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: رفع پیغام خطای a potentially dangerous request.path value was detected from the client(:) د

    کسی بلد نیست جواب بده؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 مهر 1393, 09:29 صبح
  2. خطای A potentially dangerous Request.Form
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 20:47 عصر
  3. خطای A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (ctl00$cph1$Editor="<p>
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 11:31 صبح
  4. حرفه ای: خطای A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (TextBox1="ی")
    نوشته شده توسط Hossein1429 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 11:17 صبح
  5. مشکل با Html Editor و خطای potentially dangerous Request
    نوشته شده توسط soshians در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 18:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •