نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: batch کمک

  1. #1

    Question batch کمک

    سلام دو تا سوال داشتم
    1-اگه بخوایم تو یه فایل batch ).bat) دستوراتی ک مینویسیم بینشون یه زمانی بگذره بعد بره دستور بعدی؟
    مثلا

    start D:\1.exe
    exit
    در این مثال میخوام بین دو دستور مثلا 10 ثانیه وقفه ایجاد شه



    2- میخوام زمانی که از سی ام دی در vb استفاده میکنم در مثال روبرو در دو تکست باکس چیزی که میخوام انجام شه رو بنویسم
    "shell"shutdown X -t Y

    در این مثال میخوام به جای X در تکست باکس 1 پارامتری مثل r- استفاده کنم و به جای Y در تکست باکس 2 عددی بنویسم که با کلیک روی دکمه 1 پس از Y ثانیه دستور شات داون اجرا شود.
    سریعا به کمک احتیاج مند امممنون

  2. #2

    نقل قول: batch کمک

    ساده ترین کار برای ایجاد یک وقفه زمانی استفاده از دستور timeout n است که n یک عدد برحسب ثانیه میباشد بین دو دستور این دستور بنویسید پس خاتمه دستور اول به اندازه مدت زمان قیدشده توقف میکند و سپس دستور بعدی را اجرا میکند
    البته دستور sleep n نیز دقیقا اینکار را میکند بدنیست دستوراتی که برای ایجاد وقفه استفاده میشوند را در اینجا لیست کنم
    Pause این دستور قدیمی است و از زمان داس وجود دارد و در نسخه های قدیمیتر حتی عدد برای زمان وقفه هم میگرفت
    Wait و waitfor نیز برای ایجاد وقفه است
    البته یک راه ساده تر ping کردن به خود دستگاه منظورم localhost است به تعداد دلخواه و فرستادن خروجی آن به nul برای ایجاد وقفه است مثلا
    Ping localhost -n 20 >null

  3. #3

    نقل قول: batch کمک

    درجواب سوال دوم بصورت یز عمل کنید

    String cmd = "shutdown {0} -t {1}";

    Cmd= string.format(cmd,textbox1.text,textbox2.text);
    Shell cmd;

    من دقیق نمیدونستم تو چه زبانی کد را بنویسم ولی این کد بجز شل که بادستور process.start باید عوض بشه در دات نت کار میکند
    ولی در زبانهای دیگر شاید بجای استفاده از string.format بصورت زیر عمل کنید


    String cmd="shutdown " + textbox1.text + " -t " + textbox2.text


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:08 عصر
  2. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر
  3. تورو خدا کمک
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 02:22 صبح
  4. کمک چرا اینطوری می شود ...........
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1382, 01:20 صبح
  5. فرم به شکل دلخواه (درخواست کمک)
    نوشته شده توسط mnazari در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •