نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در سفارشی کردن navbar بوت استرپ

  1. #1

    مشکل در سفارشی کردن navbar بوت استرپ

    درود
    دوستان من از نوبار بوت استرپ برای منو و جعبه جستجوی تارنمام میخوام بهره ببرم.ولی می خوام یه سری چیزاش رو با کلاسهای خودم سفارشی کنم .3 تا مشکل دارم باهاش که نمی تونم درستش کنم

    1-میخوام در اندازه کوچک مروگر آیکون ذره بین جعه جستجو کنار تکست باکس بمونه اما هنگامیکه مرورگر رو کوچیک میکنم این اتفاق نمی افته و دکمه جستجو پایین تکست باکس قرار می گیره!
    2-برای اینکه در حالت موبایل منو بصورت یه آییکون سه خط دبیاد باید چیکار کنم؟
    3-هرکاری میکن نمی تونم رنگ فونت زیر منوها رو تغییر بدم!
    برگه نخست:
    کد HTML:
    <!-- Menu -->
        <div class="-wf-nav container-floud">
            <div class="container">
                <div class="row">
                    <div class="col-sm-12">
                        <div id="box-mnu">
                            <ul class="nav navbar-nav navbar-right">
                                <li class="dropdown">
                                    <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#"> <i class="remo-file-pdf"></i>کتابخانه </a>
                                    <ul class="dropdown-menu">
                                        <li><a href="#">آیتم یک</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم دو</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم سه</a></li>
                                    </ul>
                                </li>
                                <li class="dropdown">
                                    <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#"><span class="caret"></span> دریافت نرم افزار </a>
                                    <ul class="dropdown-menu">
                                        <li><a href="#">آیتم یک</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم دو</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم سه</a></li>
                                    </ul>
                                </li>
                                <li class="dropdown">
                                    <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#"><span class="caret"></span> دریافت پروژه </a>
                                    <ul class="dropdown-menu">
                                        <li><a href="#">آیتم یک</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم دو</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم سه</a></li>
                                    </ul>
                                </li>
                                <li class="dropdown">
                                    <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#"><span class="caret"></span> آموزش و ترفند </a>
                                    <ul class="dropdown-menu">
                                        <li><a href="#">آیتم یک</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم دو</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم سه</a></li>
                                    </ul>
                                </li>
                                <li class="dropdown">
                                    <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#"><span class="caret"></span> نودادها </a>
                                    <ul class="dropdown-menu">
                                        <li><a href="#">آیتم یک</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم دو</a></li>
                                        <li><a href="#">آیتم سه</a></li>
                                    </ul>
                                </li>
    
                            </ul>
                        </div>
                        <div id="box-srch">
                            <form action="" class="navbar-form navbar-left">
                                <div class="form-group">
                                    <input class="form-control" placeholder="Search" type="text">
                                </div>
                                <a href="#">
                                    <i class="remo-search-outline"></i></a>
                            </form>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
    فایل سی اس اس:


    .-wf-top ,.-wf-nav,.-wf-footer{
    background: #0C67AA;
    }
    .dropdown a{
    font-family: "yekan";
    color:#c2d8f9;
    }
    .dropdown-menu a{
    text-align: right;}

    خواهشا راهنماییم کنید
    یه پرسش دیگه هم داشتم
    تو یه سری از نمونه های سی اس اس خارجی که دیدم یه سری خصوصیات استایل دهی هستش که من تاحلا تو هیچ آموزشی ندیدم میشه بگید اینها رو باید از کجاا یاد گرفت؟
    مثه این:
    .container > header
    علامت < چیه؟
    یا
    .codrops-icon:before
    :before؟!
    یا
    .nav li:nth-child(6n+1)
    :nth-child(6n+1) ?!!!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در سفارشی کردن navbar بوت استرپ

    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا بجای تنبلی به این دوستمون کمک کنن
    یخورده هم یاد قبلا های خودتون بیفتید....

  3. #3

    نقل قول: مشکل در سفارشی کردن navbar بوت استرپ

    نقل قول نوشته شده توسط s0110h مشاهده تاپیک
    دوستانی که اطلاعات دارن لطفا بجای تنبلی به این دوستمون کمک کنن
    یخورده هم یاد قبلا های خودتون بیفتید....
    به تاریخ تاپیک دقت کن.....از سال 94 تا الان فکر کنم دیگه جوابش رو پیدا کرده...
    قبل از اینکه پست بدین تاریخ هم یه نگاه بندازین ثواب داره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در طراحی قالب با بوت استرپ
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 دی 1393, 00:36 صبح
  2. مشکل در سفارشی کردن گریدویو
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1392, 15:41 عصر
  3. مشکل در سفارشی کردن کنترل های login
    نوشته شده توسط سفید برفی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 13:06 عصر
  4. سوال: مشکل در سفارشی کردن GridView
    نوشته شده توسط masoud_dmp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 آبان 1391, 12:41 عصر
  5. سوال: مشکل در سفارشی کردن repeater
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •