صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 88

نام تاپیک: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

  1. #41

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام .فایل زیر ماژولی داره که تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل می کنه. ولی فرمت نمایش سال میلادی به صورتYYYY/MM/DD هستش. هر کاری کردم نشد که بر عکس باشه یعنی DD/MM/YYYY.کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه. هرچی property رو تغییر دادم نشد. خواستم ماژول رو دستکاری کنم.خراب شد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #42

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    تقويم فارسي با قابليت ثبت سال به صورت چهار رقمي

    دوستان نمونه ضميمه در واقع ماژول اصلاح شده آقاي آزادي ميباشد كه به صورت سئوال توسط آقاي ali190 مطرح شده بود اميدوارم به دردتون بخوره.
    ...........................
    موفق باشيد
    خیلی خیلی ممنون
    خیلی دنبال همچین چیزی میگشتم و یه مشتری گیر داده بود که باید از اینها تو قسمت انتخاب تاریخ باشه
    البته یکم سنگین اجرا میشه
    کسی نمونه دیگه ای مشابه این سراغ داره؟

  3. #43

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام
    با توجه به اينكه براي تقويم فارسي نو فيلد تاريخ روي text تعبيه ميشه اگه بخوايم يه محدوده تاريخ را مشخص كنيم چطور ميشه اينكار را كرد؟
    همون حالت برابر با دستور between مدد نظرمه

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    Thumbs up نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام دوستان

    رفع مشکل کیبورد فارسی برای همیشه

    بنا به اعلام سایت سازنده این برنامه قابل اجرا در تمام سیستم عاملهای ویندوز اعم از xp-vista-7 هستش.

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=227399

  5. #45
    کاربر تازه وارد آواتار morynf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Ahvaz
    پست
    78

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    با سلام خدمت دوستان گرامي علي الخصوص آقاي امير زاده
    من در برنامه از توابع آقاي ميداني (Persian Date) براي تاريخ استفاده كردم همچنين از Farsi Date picker گذاشته شده در پست هاي بالا ولي چون مبناي كار آن توابع اقاي آزادي است دچار اشكال شدم از جنابعالي و ساير دوستان درخواست دارم در صورت امكان فايل پيوست را اصلاح نمايند تا دوستاني كه از اين توابع استفاده مي كنند نيز بتوانند با Date picker كار كنند .
    ممنون و سپاس گذار
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله morynf : چهارشنبه 21 مهر 1389 در 14:33 عصر

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط moalla مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی ممنون
    خیلی دنبال همچین چیزی میگشتم و یه مشتری گیر داده بود که باید از اینها تو قسمت انتخاب تاریخ باشه
    البته یکم سنگین اجرا میشه
    کسی نمونه دیگه ای مشابه این سراغ داره؟
    دوست عزيز ماژول آقاي آزادي در عصر حجر مونده ... شما چرا از فايل CPSD_PDC.Dll براي اينکار استفاده نمي کنيد ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #47
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    محاسبه چندمين هفته و چندمين روز از سال در تاريخ هاي شمسي:
    براي انجام اين كار دو تابع زير به توابع آقاي آزادي اضافه شده:
    Function SalRooz(ByVal F_date As Long) As Long
    SalRooz = Rooz(F_date)
    If Mah(F_date) > 1 Then SalRooz = (Mah(F_date) - 1) * 31 + Rooz(F_date)
    If Mah(F_date) > 6 Then SalRooz = 186 + (Mah(F_date) - 7) * 30 + Rooz(F_date)
    If Mah(F_date) > 11 Then SalRooz = 336 + Rooz(F_date)
    End Function
    Function WeekOfYear(ByVal F_date As Long) As Long
    If SalRooz(F_date) Mod 7 = 0 Then
    WeekOfYear = SalRooz(F_date) \ 7
    Else
    WeekOfYear = SalRooz(F_date) \ 7 + 1
    End If
    End Function

    .............................
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  8. #48
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    30

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    ممکن است چه مشکلی وجود داشته باشد
    اگر یک کد تبدیل اعداد به حروف در یک سیستم کار کند اما همان فایل در سیستم دیگری ، مشکل داشته باشد یعنی #name? را نمایش دهد !! مشکل کجاست!!

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    Post توابع چك كردن كاراكترهاي فارسي

    با سلام
    همان طور كه مي دانيد كاراكترهاي ي ( ی ) و ك ( ک ) دو كد دارند يكي براي فارسي و يكي براي عربي . چون بعضي از كامپيوترها كيبورد استاندارد فارسي ندارند ( مثل مال من ) از كد عربي استفاده مي كنند كه در زمان جستجو و مرتب سازي باعث اشتباه مي شود مشکل ایجاد می کند بنابراين ما توابعي نوشتيم تا در موقع ورود اطلاعات به جاي ی و ک فارسی ، ي و ك عربي را جايگزين كند .
    در ضمن چند تا تابع هم براي چك كردن فارسی بودن و انگليسي بودن نوشتيم .
    شايد به درد شما هم بخورد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله stabesh : پنج شنبه 18 آذر 1389 در 07:39 صبح

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    راست چین کردن

    با سلام
    یک راه حل برای راست چین کردن
    Treeview و Toolbarو Progressbar و Statusbar پیدا کردم اینجا ندیده بودمش
    اول باید یک ماژول تعریف کرد

    Public Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Public Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Public Declare Function InvalidateRect Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpRect As Long, ByVal bErase As Long) As Long
    Public Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
    Declare Function GetWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal wCmd As Long) As Long
    Public Const GW_CHILD = 5
    Public Const WS_EX_LAYOUTRTL = &H400000
    Public Const GWL_EXSTYLE = (-20)


    سپس باید در onload فرم کدهای زیر رو نوشت

    Private Sub Form_Load() 'On Form Load you need to set the mirroring for the controls
    Dim OldLong As Long
    'For Form
    OldLong = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong Me.hwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    'For List
    OldLong = GetWindowLong(List1.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong List1.hwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    'For The StatusBar
    OldLong = GetWindowLong(StatusBar1.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong StatusBar1.hwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    'For TreeView
    Dim nodX As Node
    Set nodX = TreeView1.Nodes.Add(, , "R", "Root")
    Set nodX = TreeView1.Nodes.Add("R", tvwChild, "C1", "Child 1")
    Set nodX = TreeView1.Nodes.Add("R", tvwChild, "C2", "Child 2")
    Set nodX = TreeView1.Nodes.Add("R", tvwChild, "C3", "Child 3")
    Set nodX = TreeView1.Nodes.Add("R", tvwChild, "C4", "Child 4")
    nodX.EnsureVisible
    OldLong = GetWindowLong(TreeView1.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong TreeView1.hwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    'For ListView
    OldLong = GetWindowLong(ListView1.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong ListView1.hwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    'For ProgressBar
    ProgressBar1.Value = 50
    OldLong = GetWindowLong(ProgressBar1.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong ProgressBar1.hwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    'For ToolBar
    mhwnd = GetWindow(Toolbar1.hwnd, GW_CHILD)
    OldLong = GetWindowLong(mhwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong mhwnd, GWL_EXSTYLE, OldLong Or WS_EX_LAYOUTRTL
    InvalidateRect hwnd, 0, False
    End Sub



    من فقط برای treeview استفادش کردم اگر برای بقیه هم مثال درست کردم آپلود میکنم
    منبع سئوال 8 : http://www.microsoft.com/middleeast/msdn/faq.aspx
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله stabesh : جمعه 29 بهمن 1389 در 12:56 عصر

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار royasaz_bam
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تگزاس بم
    سن
    42
    پست
    203

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام و بسیار ممنون از توابع ذکر شده فقط خواهش داشتم اگر میشه در مورد تابع تبدیل عدد به حرف نحوه بکارگیری این تابع را با مثال توضیح دهید ممنون میشم اخه من تا بحال با ماجواها کارنکردم

  12. #52

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام
    در اکسس 2007 سورت به صورت عربی انجام میشه. یعنی حرف "ه" در مرتب سازی قبل از "واو" قرار می‌گیره
    در حالیکه در توالی زبان فارسی حروف به صورت "ن" "واو" "ه" "ی" هستن.
    کسی از دوستان راه حلی برای حلی این مشکل داره؟

  13. #53

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    جایی که می خوای استفاده کنی نام تابع رو فراخوانی می کنی حالا داخل پرانتز اسم فیلد مورد نظر که شامل عدد هست رو داخل پرانتز بنویسید به همین سادگی

  14. #54

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    خواهشا يه نمونه بزارين
    ما كه خيلي مبتدي هستيم كمي مشكل داريم در دركش

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    دوستان تا حالا کسی منوی راست به چپ فارسی داشته
    من می خواهم منو ها از سمت راست شروع بشه ظاهرا مشکل داره
    اگر دوستان کسی می تونه کمک کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?322117

  16. #56

    Lightbulb تاریخ هجری شمسی در Access و تبدیل عدد به حروف به همراه فایل PDF راهنمای استفاده

    خوشبختانه افرادی اقدام به نشر توابع فارسی و تبدیل عدد به حروف و محاسبات تاریخ در اکسس شده اند و البته اینجانب از طریق وبلاگم در تیر ماه 1385 یکی از آنها را انتشار دادم که کاربرانی از آن استفاده کردند.

    در حال حاضر نسخه ارتقا یافته آن به پیوست همین پست ارائه می گردد که شامل یک فایل اکسس و کدها می باشد.
    در فایل اکسس چندین مثال کاربردی تاریخ شمسی و تبدیل عدد به حروف ارائه شده است.
    • عدم به هم ریختن حروف فارسی و عدم نیاز به تنظیم کنترل پنل
    • افزودن حرف میم به آخر تابع تبدیل تاریخ به حروف در Access (ششم مهر ....)
    • فایل راهنمای کامل PDF به همراه چندین مثال کاربردی از تبدیل تاریخ به حروف / محاسبه سنوات Access برای کاربرانی که نحوه استفاده از کدها را نمی دانند.

    فایل PDF آن را می توانید از اینجا دریافت کنید (اگر یافت نشد از قسمت جستجوی سایت استفاده نمایید)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #57
    کاربر تازه وارد آواتار u.2u.4u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    آزاد باش تا اونجا که می تونی
    پست
    99

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    ممنون. ولی سوال من این است که آیا از 1400 به بعد هم این تابع جواب می دهد؟

  18. #58

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    با سلام خدمت همگي دوستان و اساتيد
    راستش من حسابي گير كردم ، n تا فانكشن ديدم كه براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي هست ولي نميدونم چرا تاريخ 2012/03/16 رو اشتباه تبديل ميكنن ، خواهشن اگه كسي تابه درست حسابي براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي داره بهم بده .(فقط يه فانكشن براي اين كار ميخوام ) مرسي ، يه دنيا ممنون

  19. #59

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenna30ri مشاهده تاپیک
    اگر تو کدنویسی یا اجرای نرم افزارهای فارسی بجای حروف فارسی علامت سوال می بینید :
    این راه حل بدردت می خوره
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=55431
    صفحه مورد نظر پيدا نشد ولي بايد تنظيمات زبان ويندوز رو تو قسمت Advance روي Persian قرار دهند.

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام

    من یک DataBase دارم که با Access 95 ساخته شده است . متاسفانه وقتی که با Office 2003 و یا 2007 بازش می کنم ، اطلاعاتش خرچنگ ، قورباقه شده . یعنی Encoding اش بهم خورده .

    وقتی هم از منوی tools اون رو تبدیل به یک دیتابیس 2007 می کنم ، بازم فرقی نداره و خرچنگ قورباقه هست .

    آیا راهی هست که DataBase رو خوند ؟ چه طوری Encoding اش رو درست کنیم ؟

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    خبری نشد دوستان ؟ کسی نظری نداره ؟

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام
    دوستان راهنمایی میخوام
    چرا وقتی تو vba به فارسی مینویسیم وقتی کد اجرا میشه بصورت حروف ناخوانا نمایشداده میشه
    مثل تابع msgbox "سلام"

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    به نام خدا
    باسلام قبلا در اينمورد بحث شده است. مشكل از دو نقطه است و معمولا در ويندوز سون پيش مي ايد.
    1- فونت مورد استفاده سيستم . يعني اغلب وقتي فونت مورد استفاده سيستم را در Appearance تغيير دهيد مشكل حل مي شود
    2 - موضوع مربوط به كاركتر هاي يونيكد. وگرنه در كنترل پنل و بخش Regional and Languege و فلان و در تب Advanced فارسي را انتخاب كنيد.
    تنشاله مشكل حل مي شود.

  24. #64

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید در Access 2010 برای اینکه دیتا بیس ما هنگام باز شدن در یک فرم مشخص باز شود چه کنیم ؟
    مثلا با دبل کلیک کردن روی آیکن دیتا بیس، وارد فرم ثبت نام شود در حالت فول اسکرین
    مانند اتوران نرم افزار های مختلف
    چگونه امکان پذیر است
    با تشکر

  25. #65

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    برای این کار برید توی access options
    بعد توی current database
    بعد توی فیلد display form فرم مورد نظرتون رو انتخاب کنید

  26. #66

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام
    خوب ، ما پیام ها را فارسی کردیم و ... با پنجره open file dialog با دگمه های open و cancel و save چه کنیم ؟ آیا این ها را می شه فارسی کرد ؟ اگر می شه لطف کنید نمونه ای بذارید

    اگه نمی شه شما تا حالا چه می کردید ؟ قسمتی از برنامه فارسی و قسمتی انگلیسی بود ؟ چه راهکار دیگه ای را بکار
    می گیرید ؟

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : چهارشنبه 16 اسفند 1391 در 04:27 صبح

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    به نام خدا
    با سلام. می شود. در همین تاپیک بگردید پیدا می کنید.

  28. #68

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط RESMAILY مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    با سلام. می شود. در همین تاپیک بگردید پیدا می کنید.

    سلام
    من هر چی تو این تاپیک گشتم که نبود
    شاید شما خوب متوجه خواسته من نشدید

    اگه من اشتباه میکنم لطفا بگید در کدوم پست هست ؟ اگه نیست و شما می گید می شه لطفا فایلی را که گذاشتم اصلاح فرمایید که خیلی منتظر حل این مساله هستم

    با تشکر

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    به نام خدا
    با سلام. اين هم نمونه. مي توانيد آن را توسعه هم بدهيد. من حداقل سه چهار تاپيك در خاطر دارم كه در اين باره گفتگويي شد. در تاپيك برنامه هاب كاربردي هم يكي دو نمونه وجود دارد. چند ساعتي وقت بگذاريد چيز هاي ديگري هم بدست مي ايد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #70

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام

    ببین دوست گرامی من پستی که زدم برای فارسی کردن پیام ها نبود که این در همین تاپیک و .... وجود داره

    بلکه در مورد فارسی کردن دگمه های پنجره ای که برای انتخاب فایل از کامپیوتر هست که من در هیچ تاپیکی کاملش را ندیدم که ناقصش را خودم به صورت فایلی که ضمیمه کردم گذاشتم

    شما لطف کن فایل را بردار یک نگاهی یکن و اگه فایلی برای این کار داری بذار که این تاپیک جای این را خالی داره و به درد خیلی ها هم خواهد خورد

    با تشکر

  31. #71
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    به نام خدا
    با سلام. البته می بخشید که درست دقت نکرده بودم. در مورد دیالوگ باکس و غیره هم گمان کنم که باید خودمان دست به کارشویم و فرم مورد نظررا درست کنیم.(سعی می کنم شما هم سعی بفرمایید) ولی نشدنی نیست. الآن درخاطر ندارم یک از دوستان (شاید اقای دستگردی بود) که روی ویندوز تسلط بیشتری داشت نمونه هایی ر ا در این موارد حل کرده بود. لذا مجددا ا ز شما و خوانندگان تاپیک پوزش و غیره.

  32. #72
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    به نام خدا
    با سلام. برای آن چیزی که شما می خواهید ابزاری در vb وجود دارد که ظاهرا در vba وجود ندارد. اما یکی از راههایی که می شود به هدف مورد نظرتان برسید استفاده از treeview است. (راههای دیگری هم به احتمال زیاد هست) نمونه پیوست را نگاهی بکنید. می توانید آن را بصورتی دلخواه توسعه بدهید و تکمه و برچسب و غیره را اضافه بفرمایید. موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #73

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام

    چطور می شه آدرس فایلی را که در این پنجره انتخاب می کنیم در یک text box قرار داد یا به نوعی برگردوند چرا که ما از این مساله در کدها استفاده های زیادی
    می کنیم
    ضمنا چطور می شه یک دگمه در فرم در زیر پنجره قرار داد که نمایان بشه

    اگه شما می تونی یک نمونه لطف کنید بذارید در غیر اینصورت فکر کنم بهتره روی نمونه ای که گذاشتم کار کنید یا راه حل دیگری ارایه دهید

    با تشکر منتظر پاسختون هستم

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    به نام خدا
    با سلام. به نظرم کار ساده ای باشد. شما در رویداد "دبل کلیک" treeview الآن یک Msgbox را به عنوان پاسخ دریافت می کنید. آیا نمی شود یک تکست باک اضافه کرد و پاسخ "دبل کلیک" را انتقال اطلاعات "گره"(=Node) یا "زیر گره" مربوطه به داخل تکست باکس درنظر گرفت؟ سپس تکمه و غیره هم به هر شکل اضافه نمود؟
    به هرحال در اولین فرصت من هم سعی می کنم این موارد را اضافه نمایم. شماهم کمک کنید.

  35. #75

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    با سلام و تشکر

    منتظر یک نمونه حرفه ای از شما هستم

    اما در مورد فارسی سازی دو مورد مهم دیگر هست
    1- وقتی از فیلد های Attachment در فرم استفاده می کنیم و روی آن دبل کلیک میکنیم تا فایل ها را اضافه یا کم کنیم یک پنجره باز می شود که تماما انگلیسی است

    2- همچنین وقتی از فیلد های textbox که رویداد Allow value List edit آن را yes می کنیم در هنگام وارد کردن متنی یک امکان ویرایش متن های لیست آن را می دهد که این پنجره هم کاملا انگلیسی است

    آیا راهی برای فارسی کردن اینها سراغ دارید؟

    با تشکر فراوان

  36. #76

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام
    سوال در مورد استفاده از تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی که در پست 1# ارایه شده است
    ( البته من از ماژول اصلاح شده جناب آزادي توسط احمد ميرزازاده به تاريخ 1388/7/22 استفاده کردم که سال را 4 رقمی می اندازه )

    1- می خوام در فرمی که یک فیلد تاریخ دارم کاربر وقتی می خواد تاریخ را وارد کنه input mask به صورت 01/01/1392 باشه ولی وقتی وارد کرد اتوماتیک به صورت
    1392/01/01 نمایش بده کجا ها و چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟

    در صورتی که ما طبق گفته کاربرد این تابع فیلدهای تاریخ را number تعریف کرده ا یم

    من هر کار کردم نتونستم راهی پیدا کنم و در هر دو حالت ورود و نمایش به 1392/01/01 میشه

    2- وقتی خاصیت validation rule را برای textbox تعریف می کنم و مقداری را در textbox آن وارد می کنم دیگه اجازه پاک کردن و خالی کردن اون را نمیده و پیغام error میده اشکال کارم کجاست یا اینکه این ماژول این مشکل را داره ؟ و استفاده از اون کلا مشکلی نداره ؟

    خیلی ممنون میشم کسی راهکار یا نمونه ای ارایه کنه

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : جمعه 25 اسفند 1391 در 05:24 صبح

  37. #77

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام به همه دوستان

    کسی نیست که به این سوال هام پاسخ بده ؟

  38. #78
    کاربر تازه وارد آواتار mhkavian
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    http://www.mantis.ir
    پست
    69

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    با سلام
    کامل ترین نمونه تابع تبدیل عدد به حروف که امکان تبدیل اعداد در نمای علمی رو هم به حروف داره .
    می تونید از آدرس زیر دریافت کنید .
    http://mantis.ir/access-knowledge/ac...-articles.html

  39. #79

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    نقل قول نوشته شده توسط RESMAILY مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    با سلام. اين هم نمونه. مي توانيد آن را توسعه هم بدهيد. من حداقل سه چهار تاپيك در خاطر دارم كه در اين باره گفتگويي شد. در تاپيك برنامه هاب كاربردي هم يكي دو نمونه وجود دارد. چند ساعتي وقت بگذاريد چيز هاي ديگري هم بدست مي ايد.
    سلام ، من ویندوزم 7 / 64 بیتیه این ماژول در قسمت AddressOf خطای Type Mismatch میده باید چه تغییری در سورس بدم ؟

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: مشکلات فارسی و سورس های مربوطه

    سلام
    از این تاپیک هم کمک بگیرید . ماژول جناب ازادی با کمی تغییرات در مورد تاریخ 2012 هم مشکل نداره

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%A8%D8%A7-VBA

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •