نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدست آوردن لینک های مخفی یک قالب

  1. #1

    Question بدست آوردن لینک های مخفی یک قالب

    عرض ادب و احترام،
    بنده میخوام بدونم چطور میشه تمامی لینک های مخفی یک سایت رو پیدا کرد، مثلا سایت زیر رو ببینید:
    http://mohsen-salehi.ir/
    اصلا شما لینکی به شکل زیر رو درونش پیدا نمیکنید:
    http://mohsen-salehi.ir/blog.html
    ولی وجود داره، چطور میشه اینو فهمید؟
    سپاس فراوان

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن لینک های مخفی یک قالب

    سلام.

    کد HTML:
                        <li>                        <div class="cv-table-right"><i class="cv-icon fa fa-external-link-square"></i><a  href="../index.html">وب سایت</a></div>                        <div class="cv-table-left"><a rel="nofollow" href="../index.html">www.mohsen-salehi.ir</a>                        </div>                    </li>
    اگر لینک مورد نظر رو در سورس صفحه می بینید این کار رو کنید:
    صفحه رو لود کنید، حالا با بروزر خود دلفی یا اشیای دیگه، مهم نیست، بعد باید در متن HTML سورس صفحه رو پارس کنید و لینک هاش رو استخراج کنید.
    چنین کاری رو قبلا انجام داده بودم.
    برای پارس کردن هم روش زیاده، یک چنین کاری تقریبا:

    iDoc: IHTMLDocument2;
    links: OleVariant;
    aHref: string;
    .
    .
    .
    iDoc := WebBrowser1.Document as IHTMLDocument2;
    links := iDoc.all.tags('A');
    aHref := links.Item(i).href;


    شروع کنید به کار، اگر اشکال داشتید بپرسید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست اوردن لینک های یک div
    نوشته شده توسط علیرضا.ا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 21:01 عصر
  2. سوال: بدست آوردن لینک های درون یک وب سایت
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 19:33 عصر
  3. بدست آوردن فایل های داخل یک فایل با پسوند EXE
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 04:35 صبح
  4. بدست آوردن فولدر هاي داخل يك فولدر
    نوشته شده توسط skh1300 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 15:38 عصر
  5. بدست اوردن لینک های موجود در یک صفحه
    نوشته شده توسط ebrahimnowrouzi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •