نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بازگشت به آدرس جاری

  1. #1

    بازگشت به آدرس جاری

    با سلام به همه دوستان.
    من می خوام تو برنامه وبم کاری کنم که اگه کاربر در قسمت Address Bar ، آدرس رو تغییر داد ، باز برگرده به همون آدرسی که بوده.
    ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    سلام دوست من
    این کار منطقی نیست؛ اگه کاربر خواست آدرس یه سایت دیگه رو بزنه چی؟ شما اصل مطلب رو بگو میخوای چیکار کنی شاید راه حل بهتری بود و دوستان ارائه دادن

  3. #3

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    راستش وقتی کاربر لاگین میکنه از صفحه لاگین نام کاربری رو توی صفحه اصلی پاس میدم چون باید اطلاعات کاربر رو تو صفحه اصلی نمایش بدم.مثل عکسش و ....
    مثلا آدرس صفحه اصلی اینه:
    http://localhost:14678/HomePage.aspx...me=MasoudAdmin
    وقتی به جای UserName=MasoudAdmin نام کاربر رو عوض کنم میره صفحه کاربری که کاربر تو آدرس بار میزنه.بدون اینکه رمز کاربر رو بخواد.
    واسه همین می خوام اگه این اتفاق افتاد برگرده به همون صفحه ای که بوده.

  4. #4

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    نقل قول نوشته شده توسط MasoudAdmin مشاهده تاپیک
    راستش وقتی کاربر لاگین میکنه از صفحه لاگین نام کاربری رو توی صفحه اصلی پاس میدم چون باید اطلاعات کاربر رو تو صفحه اصلی نمایش بدم.مثل عکسش و ....
    مثلا آدرس صفحه اصلی اینه:
    http://localhost:14678/HomePage.aspx...me=MasoudAdmin
    وقتی به جای UserName=MasoudAdmin نام کاربر رو عوض کنم میره صفحه کاربری که کاربر تو آدرس بار میزنه.بدون اینکه رمز کاربر رو بخواد.
    واسه همین می خوام اگه این اتفاق افتاد برگرده به همون صفحه ای که بوده.
    خب میتونی در ابندا با Sessionها کار کنی و اطلاعات کاربر رو بعد از اعتبار ستجی در Session ذخیره کنی تا نیازی به استفاده از ادرس بار نداشته باشی و بعدا میتونی روش های دیگه ای هم یادبگیری و امتحان کنی

  5. #5

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    ممنون
    من مبتدی هستم.
    میشه لینک یا مطلبی در مورد کار با
    Sessionها رو بگذارید.
    ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    نقل قول نوشته شده توسط MasoudAdmin مشاهده تاپیک
    ممنون
    من مبتدی هستم.
    میشه لینک یا مطلبی در مورد کار با
    Sessionها رو بگذارید.
    ممنون میشم
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms178581.aspx
    http://www.codeproject.com/Articles/...ion-in-ASP-Net
    http://code.runnable.com/Uhxav7qocnl...to-use-session

  7. #7

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    با سلام
    من در صفحه لاگین بعد از چک کردن اطلاعات ورودی دستور زیر رو گذاشتم:
    string UserName = this.txtUserName.Text.Trim();
    Response.Redirect("HomePage.aspx?UserName=" + UserName);


    قبلا هم توضیح دادم چون در صفحه اصلی یه سری موارد رو باید از دیتابیس select کنم و نمایش بدم مجبور شدم اینجور انجام بدم.
    ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.
    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: بازگشت به آدرس جاری

    دوست من لینک های قبلی که فرستادم برات آموزش کامل سشن بود
    این هم لینک پیاده سازی فرم لاگین با استفاده از سشن
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...p-Net-C-Sharp/
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...sion-per-user/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بازگشت آدرس تغییر داده شده به آدرس اصلی
    نوشته شده توسط ariou879 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 بهمن 1393, 11:51 صبح
  2. بازکردن اینترنت اکسپلورر و رفتن به آدرس خاص از طریق دلفی
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 17:14 عصر
  3. چگونه میشه به آدرس اطلاعاتی را در هارد نوشت و بعد برداشت کرد
    نوشته شده توسط zahra hadiani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 22:49 عصر
  4. دسترسی به آدرس Url یا اسم صفحه جاری
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 12:02 عصر
  5. تکنیکهای طراحی الگوریتم - روش بازگشت به عقب
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •