نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن id کاریره وارد شده به سایت

  1. #1

    Question بدست آوردن id کاریره وارد شده به سایت

    سلام من می خوام وقتی کاربری ثبت نام کرد یا لاگین کرد به سایت id اون رو داشته باشم ممنون می شم از دوستان اگه راهنماییم کنند. راستی زبانم php هستش!!!
    با تشکر

  2. #2

    Post نقل قول: بدست آوردن id کاریره وارد شده به سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ahura99 مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام وقتی کاربری ثبت نام کرد یا لاگین کرد به سایت id اون رو داشته باشم ممنون می شم از دوستان اگه راهنماییم کنند. راستی زبانم php هستش!!!
    با تشکر
    آقا لطفا یکی پاسخ مارو بده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    97

    نقل قول: بدست آوردن id کاریره وارد شده به سایت

    سوال شما بسیار کلی و گنگ هست عزیزم
    بدست آوردن ID که کاری نداره
    کافیه با استفاده از sql بری بیاریش بیرون

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن id کاریره وارد شده به سایت

    برای جدول کاربران فیلد id با خصیصه auto_increment ایجاد کنید ، وقتی رکورد جدید داخل این جدول وارد شد با کمک دستور
    <?php mysqli_insert_id($connection link)
    آیدی کاربری که همون لحظه تو دیتابیس وارد شده نمایش میده . دستور php گفته شده در واقع میره داخل connection شما میگرده میبینه آخرین ایدی ای که تولید شده چی هست و اونو بهتون برمیگردونه از اونجایی که بلافاصله بعد از وارد شدن رکورد جدید داخل جدول کاربران از این دستور استفاده میکنید در نتیجه آیدی ای که بهتون برگردونده میشه آیدی کاربری هست که همون لحظه وارد دیتابیس شده

    توجه : به جای $connection link باید متغییر کانکشن دیتابیس خودتونو قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جلوگیری از بدست اوردن ادرس منبع لینک شده به سایت
    نوشته شده توسط mojtabarazavi0351 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 04:35 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 14:21 عصر
  3. بدست آوردن كليه پارامترهاي ارسال شده به صفحه
    نوشته شده توسط smakhavan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 09:48 صبح
  4. سوال: بدست اوردن id سطر انتخاب شده از datalist
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 11:26 صبح
  5. سوال: بدست آوردن مکان حرف وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط h.jaza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •