نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رویداد ها در ASP .NET

  1. #1

    رویداد ها در ASP .NET

    سلام من یک کتابخانه دارم تو سی شارپ که میخام اون را تو یک سایت با asp استفاده کنم. ولی یه مشکل دارم این که این قسمت از کد را نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟

    کد C#‎‎‎‎‎ :

    void fc_TagDetected(object sender, tagEventArgs e)
    {

    fcSmrtMxTagConnection smmx = (fcSmrtMxTagConnection)e.Connection;

    if (read_radioBtn.Checked)
    {
    otext = smmx.Read((byte)(int.Parse(textBox1.Text)));
    this.Invoke(new EventHandler(DisplayText));

    }

    }
    }


    این قسمت Invoke را تو asp نداره. من برای ارسال داده از یک رویداد به یک تکست باکس یا لیبل چکار میتونم بکنم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: رویداد ها در ASP .NET

    شما نیازی به استفاده از این گد invoike سمت وب ندارید راحت کدتون رو بنویسید بدون اینووک

  3. #3

    نقل قول: رویداد ها در ASP .NET

    ممنون از جوابتون. من بدون INVOKE هم نوشتم. فقط یک مشکلی که داره اینه که تابع display اجرا میشه ولی کارش که نمایش اطلاعات در یک لیبل ایت را انجام نمیده. یعنی لیبل هیچ تغییری نمیکنه!!!
    مثل اینکه صفحه هیچ اطلاعاتی نمیگیره.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1393, 14:48 عصر
  2. css ها در asp.net
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 12:23 عصر
  3. مقاله جامع: User Control ها و Custom Control ها در ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:35 صبح
  4. module ها در Asp.Net 2
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 21:10 عصر
  5. Master Page ها در ASP.NET 2.0
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1383, 14:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •