نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در استفاده از Route Attribute

  1. #1

    Exclamation مشکل در استفاده از Route Attribute

    سلام
    من برای صفحه رجیستر از اتریبیوت روت به شکل زیر استفاده کردم:


    [AllowAnonymous]
    [Route("Register")]
    public ActionResult Register()
    {
    return View();
    }


    ===============================


    [HttpPost]
    [AllowAnonymous]
    [ValidateAntiForgeryToken]
    public async Task<ActionResult> Register(RegisterViewModel model)
    {
    ...
    }


    ===================================


    @using (Html.BeginForm("Register", "Account", FormMethod.Post, new { role = "form" }))
    {


    اما وقتی فرم ثبت نام سابمیت میشه، اکشن پست اجرا نمیشه. وقتی از route استفاده نمیکنم درسته و اجرا میشه.
    نکته ای وجود داره که باید رعایت بشه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از Route Attribute

    سلام
    بله مشکلش اینه که برای متد post نیومدی اینو اضافه کنی
    [Route("Register")]

    یعنی اینطوری میشه در نهایت


    [HttpPost]
    [Route("Register")]

    [AllowAnonymous]

    [ValidateAntiForgeryToken]
    public async Task<ActionResult> Register(RegisterViewModel model)
    {
    ...
    }



  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از Route Attribute

    حالا چرا اسم متدت register هستش اسم روت هم register؟ روت اضافس اینجا

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از Route Attribute

    در فایل RouteConfig مطمئن شوید که دستور routes.MapMvcAttributeRoutes در ابتدای متد RegisterRoutes فراخوانی شده باشد.

    در واقع باید قبل از فراخوانید سایر روتها آن را قرار دهید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در استفاده از Route Attribute

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    در فایل RouteConfig مطمئن شوید که دستور routes.MapMvcAttributeRoutes در ابتدای متد RegisterRoutes فراخوانی شده باشد.

    در واقع باید قبل از فراخوانید سایر روتها آن را قرار دهید.
    اره منظورشون اینه که اینو هم کنترل کن


    public class RouteConfig
    {
    public static void RegisterRoutes(RouteCollection routes)
    {
    routes.IgnoreRoute("{resource}.axd/{*pathInfo}");
    routes.IgnoreRoute("{*js}", new { js = @".*\.js(/.*)?" });
    routes.IgnoreRoute("{*css}", new { css = @".*\.css(/.*)?" });
    routes.MapMvcAttributeRoutes();
    routes.LowercaseUrls = true;
    ....

  6. #6

    نقل قول: مشکل در استفاده از Route Attribute

    نقل قول نوشته شده توسط arashnaderi مشاهده تاپیک
    حالا چرا اسم متدت register هستش اسم روت هم register؟ روت اضافس اینجا
    این متد داخل کنترلر Account هست که با آدرس /Account/Register قابل دسترسیه که من میخواستم مستقیم با آدرس Register در دسترس باشه.

    مشکل هم همین بود که برای اکشن پست، روت رو تعریف نکرده بودم. این کارو انجام دادم و هلپر beginForm رو هم بدون پارامتر قرار دادم مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از url Routing
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1397, 15:06 عصر
  2. مشکل در استفاده از url routing در هاست جدید
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 05:49 صبح
  3. مشکل در استفاده از Url Routing
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 22:01 عصر
  4. مشکل در استفاده از url routing
    نوشته شده توسط aminmorteza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 20:42 عصر
  5. مشکل در استفاده از routing
    نوشته شده توسط mmnoody2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 21:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •