نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پرسیدن سوال بعد از ثبت

  1. #1

    پرسیدن سوال بعد از ثبت

    سلام دوستان
    یه فروم تو سایت گذاشتم که کاربر بیاد این فروم رو پر کنه وقتی پر کرد ثبت رو زد باید ازش سوال کنه که آیا مطمئنی یا نه ؟
    اگه روی بله زد اوکی بشه و اگه روی نه زد اوکی نشه
    حالا سوالم اینه چطوری باید ازش بپرسم ؟
    مثل سی شارپ مثلا یه مسیج باکس براش باز کنم تو asp چطوری میشه این کار رو کرد؟

  2. #2

    نقل قول: پرسیدن سوال بعد از ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط travianplus.org مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    یه فروم تو سایت گذاشتم که کاربر بیاد این فروم رو پر کنه وقتی پر کرد ثبت رو زد باید ازش سوال کنه که آیا مطمئنی یا نه ؟
    اگه روی بله زد اوکی بشه و اگه روی نه زد اوکی نشه
    حالا سوالم اینه چطوری باید ازش بپرسم ؟
    مثل سی شارپ مثلا یه مسیج باکس براش باز کنم تو asp چطوری میشه این کار رو کرد؟
    سلام.
    شما باید در صفحه کد asp این namespace رو اضافه کنید تا مسیج باکس رو بشناسه:
    using System.Windows.Forms;

    بعد تو رویداد دکمه کدهای زیر رو مثلا اضافه کنید:

    DialogResult result= MessageBox.Show("yes", "no", MessageBoxButtons.YesNo);
    if (result == DialogResult.Yes)
    {
    Response.Redirect("About.aspx");
    }
    if (result == DialogResult.No)
    {
    Response.Redirect("Default.aspx");
    }

  3. #3

    نقل قول: پرسیدن سوال بعد از ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط moongairl مشاهده تاپیک
    سلام.
    شما باید در صفحه کد asp این namespace رو اضافه کنید تا مسیج باکس رو بشناسه:
    using System.Windows.Forms;

    بعد تو رویداد دکمه کدهای زیر رو مثلا اضافه کنید:
    ممنون مشکل اینجاس که اینو نمیشناسه
    using System.Windows.Forms;

  4. #4

    نقل قول: پرسیدن سوال بعد از ثبت

    درست شد
    ولی یه چیزی که هس ویندوزی سوال میپرسه و رو صفحه سایت نمیاد . میخوام رو صفحه سایت بیاد بالا نه یه آیکون به آیکون های تکس بار اضافه بشه و اونجا اوکی رو بزنه

  5. #5

    نقل قول: پرسیدن سوال بعد از ثبت

    این کار رو متونی با استفاده از javascript انجام بدی؛ البته پلاگین های متفادتی هم هست که امکانات و ظاهر بهتری رو ارائه میدن میتونی یه سرچ بزنی و پیدا کنی

تاپیک های مشابه

  1. پاک نشدن محتویات بعد از ثبت
    نوشته شده توسط leilast در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 17:46 عصر
  2. ارائه یک کد اختصاصی بعد از ثبت نام
    نوشته شده توسط sogoli در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 13:51 عصر
  3. سوال: پاك شدن بعد از ثبت
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 16:29 عصر
  4. سوال: نمایش علامت سوال بعد از ثبت
    نوشته شده توسط gharibeh223 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1387, 09:31 صبح
  5. login کردن خودکار بعد از ثبت نام
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 08:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •