نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بانک استاتیک به وسیله Entity Framework

  1. #1
    کاربر جدید آواتار m.amin1964
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    11

    Exclamation بانک استاتیک به وسیله Entity Framework

    سلام خدمت دوستان

    وقتی جدولی که فیلد اتو اینکریمنت (مثل آی دی) نداره و میخوایم اطلاعاتشو آپدیت کنیم چطور باید کدهای فریم ورک را بنویسیم ؟ زیاد گشتم ولی دست خالیم !

  2. #2

    نقل قول: بانک استاتیک به وسیله Entity Framework

    فیلد AutoIncerment مهم نیست , تو EF باید جدول هاتون کلید داشته باشن تا بتونین باهاشون کار کنید .
    برای جدلوتون کلید تعیین کنید .

  3. #3
    کاربر جدید آواتار m.amin1964
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    11

    نقل قول: بانک استاتیک به وسیله Entity Framework

    جدول کلید داره ولی خوده کلیدم میخوام آپدیت کنم , به چه صورت میشه کد اون قسمت ؟

  4. #4

    نقل قول: بانک استاتیک به وسیله Entity Framework

    یه همچین چیزی :

    using (var dbContext = new DatabaseContext())
    {
    dbContext.Employee.Add(new Employee
    {
    ID = 1,
    FName = 'Ali',
    LName = 'Shademan',

    });

    dbContext.SaveChanges();
    }


    برای آپدیت اطلاعات موجود هم Entity قبلی که میخوای تغییر بدیش ( Record ) به وسیله دستورات linq پیدا کن و مقدایرش رو به روز رسانی کن و SaveChanges رو صدا بزن .

    اگر سوال دیگه ای بود نمونه کدی که نوشتید و خطایی که میگیرید رو هم ضمیمه کنید .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور میشه با استیمول ریپورت به وسیله entity framework کار کرد
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1392, 00:15 صبح
  2. سوال: چطور میشه با استیمول ریپورت به وسیله entity framework کار کرد
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1392, 00:15 صبح
  3. آموزش: فیلم آموزشی :: کار با بانک اطلاعاتی به روش Entity FrameWork
    نوشته شده توسط JaVa در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 10:22 صبح
  4. آموزش: فیلم آموزشی :: کار با بانک اطلاعاتی به روش Entity FrameWork
    نوشته شده توسط JaVa در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •