نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: پاس کردن مقدار به URL بدون redirect

  1. #1

    پاس کردن مقدار به URL بدون redirect

    سلام فرض کنید در یک صفحه وب میخام به http://127.0.0.1/web.aspx مقدار user=ali را پاس کنم بدون اینکه در وب پیج به این صفحه Redirect بشن ! آیا راهی هست؟ البته میدونم فرمت نوشتن بصورت http://127.0.0.1/web.aspx?user=ali هست ولی چطور اینکارو بکنم؟


    نکته دوم :آیا میتونم همین صفحه web.aspx (مثلا) جوری تنظیم کنم که یک پارامتر رو برگردونه مثل return در روال ؟؟ مثلا برگردونه که Password کاربر چی هست؟؟؟

    ممنون از همگی
    آخرین ویرایش به وسیله OlympicTelecom : دوشنبه 13 شهریور 1385 در 17:18 عصر

  2. #2
    میشه یه بار دیگه توضیح بدی ؟!

  3. #3
    من یک صفحه دارم به اسم web.aspx البته فرضا که کاربر میاد تو این صفحه و username خودش رو وارد می کنه حالا من می خوام username کاربر رو مثلا به یک صفحه به اسم active.aspx پاس کنم و توی این صفحه بررسی بشه تاریخ عضویت کاربر کی بوده و بعد اون رو برام ارسال کنه
    ولی نمیخام از response.redirect استفاده کنم ! متوجه شدید؟؟
    یعنی یک جا توی کدم بنویسم active.aspx?user=alireza و در حقیقت username علیرضا رو به این صفحه ارسال کنم ولی بدون redirect !!!
    البته در کل این مثال برای یادگیری مطرح کردم و الا همچین کاری رو نمیخام انجام بدم !!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    Server.Executeاستفاده کن

    شرمنده اول اشتباه کردم
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_negahi : سه شنبه 14 شهریور 1385 در 07:24 صبح

  5. #5
    برای خواندن جوابی که url برمیگرداند چیکار کنم ؟؟؟
    مثلا username علیرضا رو به url پاس کردم و مثلا url عدد 26 رو برگردوند. این عدد رو چطور بخونم؟

  6. #6
    ممنون ، زحمت کشیدید

  7. #7
    برای خواندن جوابی که url برمیگرداند چیکار کنم ؟؟؟
    مثلا username علیرضا رو به url پاس کردم و مثلا url عدد 26 رو برگردوند. این عدد رو چطور بخونم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    این صفحه ای است که کاربر نام کاربری را وارد می کند (web)

    [
    System.IO.StringWriter swrTarget = new System.IO.StringWriter();
    // Execute a Web form, store the results.
    Server.Execute("web.aspx?user="+userTextBox.Text, swrTarget);
    // Display the result in a literal control.
    litTarget.Text = swrTarget.ToString();


    این در صفحه است که می خواهی username را بفرستی به صفحه ای دیگر ( صفحه دیگر اسمش wweb.aspx است.)

    در LitTarget.Text حاوی نتیجه است که شما در صفحه web بدست آوردید که در Response.Write آن نوشتید

    نکته : هر نتیجه را که بدست می آورید
     Response.wite 
    کنید
    این روال load صفحه ای است که نام کاریری را چک میکند(web.aspx)

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Request.QueryString["user"] != null)
    {
    کدهای که لازم دارید
    Response.Write(روزی که کاریر قبلا وارد شده و یا همان عدد 26);
    }
    }

    نکته : litTarget یک کنترل از نوع Litral است
    امیدوارم مشکل شما را درست فهمیده باشم

  9. #9
    حالا اگر صفحه ای که username رو چک میکنه cgi باشه باز هم همینطوره البته مثال میزنم cgi مثلا اگر php باشه آیا بغیر از اون روالی که شما گفتید کاری دیگه ای هم لازمه؟

    کلا میخام بدونم میشه با یک صفحه غیر دات نت اطلاعات رو رد و بدل کرد؟؟

    ممنون از راهنمائی دوستان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    این متد بعنی Execute در دات نت است البته بنده نمی دانم در زبانهای دیگر چیزی شبیه این وجود دارد یا خیر

  11. #11
    چرا از سشن استفاده نمی کنید ؟
    Server.Execute توی asp آدرس با ? را قبول نمی کنه، یعنی پارامتر رو قبول نمی کنه.

  12. #12
    ببینید دوستان منظورم از سوال این بود که آیا بین دو صفحه asp.net و cgi یا php میشه از طریق پاس کردن مقادیر اطلاعات رد و بدل کرد بدون استفاده از response.redirect
    ؟؟؟

  13. #13
    اطلاعات فرم نه اما Query String مشترکه...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    چرا از سشن استفاده نمی کنید ؟
    Server.Execute توی asp آدرس با ? را قبول نمی کنه، یعنی پارامتر رو قبول نمی کنه.
    قبول میکند

    آقای راد درست می فرمایند

  15. #15
    مهدی جان من توی asp امتحان کردم کار نمی کنه، خطا میده.

    شاید توی .net کار کنه، من امتحان نکردم.

    اگه می خوای کاربر نفهمه می تونی از فریم استفاده کنی.

  16. #16
    اگه می خوای کاربر نفهمه می تونی از فریم استفاده کنی.
    چطوری؟ چیکار باید کرد؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    این روش ماله .net است

    من در لینک زیر از این روش استفاده کردم www.solcomputer.com/eclinic/prof.aspx
    --------------------
    مهدی جان من توی asp امتحان کردم کار نمی کنه، خطا میده.

    شاید توی .net کار کنه، من امتحان نکردم.
    اینجا قسمت ASP.NET است نه ASP
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_negahi : سه شنبه 14 شهریور 1385 در 22:03 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

تاپیک های مشابه

  1. Redirect در PHP
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 17:26 عصر
  2. طریقه redirect
    نوشته شده توسط mmehdyt در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 18:44 عصر
  3. Redirect و نمایش پیغام به کاربر
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 14:34 عصر
  4. مشکل با redirect
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 06:40 صبح
  5. redirect
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •