نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با updatepanel و Fileupload

  1. #1

    مشکل با updatepanel و Fileupload

    سلام من چند تا تکست و یک فایل آپلود و یک دکمه ثبت اطلاعات در دیتابیس دارم که داخل یک آپدیت پنل هستند و تریگر هم برای دکمه ثبت اطلاعات گذاشتم ولی وقتی دکمه ثبت را میزنم هیچ مقداری در فایل آپلود قرار نمیگیره که من در دیتابیس ذخیره کنم.

    چگونه این مشکل را حل کنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با updatepanel و Fileupload

    با تریگر زیر کارم حل شد
    <asp:PostBackTrigger ControlID="btnRunEghdam" />


    مشکل دیگه : بخاطر postback ای که روی میده من یک آپدیت پنل دیگه داشتم که از داخل آن یک پیامی را بعد از ثبت به کاربر نشون میاد بخاصر این تریگر دیگه اون پیام نشون نمیده چیکار باید انجام بدم تا این پیام بعد از ثبت اطلاعات به کاربر نشون داده بشه؟

    این دستور من هست که بدون اعمال postback به درستی کار میکرد ولی الان انجام نمیشه (نمایش پیام)

    _SaveRun();


    System.Text.StringBuilder sb = new System.Text.StringBuilder();

    sb.Append(@"<script type='text/javascript'>");


    sb.Append("$('#form_modal').modal('show');");

    sb.Append(@"</script>");

    ScriptManager.RegisterClientScriptBlock(this, this.GetType(), "myModalScript", sb.ToString(), false);


    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : دوشنبه 24 اسفند 1394 در 15:18 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با UpdatePanel
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 09:38 صبح
  2. سوال: مشکل با Ajax و Fileupload
    نوشته شده توسط behiunforgiven در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 03:55 صبح
  3. مشکل با updatepanel و پیام خطا
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 00:08 صبح
  4. مشکل با updatepanel
    نوشته شده توسط naeemeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 10:24 صبح
  5. مشکل با updatepanel
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •