نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در حل مشکل سورس تلگرام

  1. #1

    کمک در حل مشکل سورس تلگرام

    با عرض سلام
    دوستان من سورس تلگرام رو از github دریافت کردم و در andriod studio این ارور رو داد:
    Error
    3, 0) Cause: startup failed:
    build file 'D:\TMessagesProj\build.gradle': 3: unexpected token: apply @ line 3, column 1.
    apply plugin: 'com.android.application'
    ^

    1 error

    <a href="openFile
    :\TMessagesProj\build.gradle">Open File</a>

    چندتا سوال دارم
    1)ایا احتیاج به ndk دارم؟
    2)چطوری ارور رو برطرف کنم؟
    3)به چه ابزار های دیگر لازم دارم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار stackprogramer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    117

    نقل قول: کمک در حل مشکل سورس تلگرام

    سلام،
    برای کامپایل تلگرام نیازی به NDK نمی باشد.فقط به اندروید استدیو نیازی داری .
    دومین نکته ای که باید رعایت کنی:
    We welcome all developers to use our API and source code to create applications on our platform. There are several things we require from all developers for the moment.


    1. Obtain your own api_id for your application.
    2. Please do not use the name Telegram for your app — or make sure your users understand that it is unofficial.
    3. Kindly do not use our standard logo (white paper plane in a blue circle) as your app's logo.
    4. Please study our security guidelines and take good care of your users' data and privacy.
    5. Please remember to publish your code too in order to comply with the licences.

    خود پروژه تلگرام گفته همه ی دولپرها باید یک ای دی ای پی ای بگیرن!و........
    سومین کار گفته مقدار src/main/java/org/telegram/messenger/BuildVars.java
    رو باید با مقادیر درست پر کرد. خودم هم چندروز پیش تست کردم،موفقیت امیز نبود.

  3. #3

    نقل قول: کمک در حل مشکل سورس تلگرام

    راه حلی ندارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار stackprogramer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    117

    نقل قول: کمک در حل مشکل سورس تلگرام

    خودم هم حدودا هفته پیش گیرش بودم،نه هنوز ،راستی اگه هرکدامون راه حلی پیدا کرد مراحل را شر کنه،ممنون

تاپیک های مشابه

  1. کمک در حل مشکل ؟
    نوشته شده توسط reza57 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 19:47 عصر
  2. کمک در حل مشکل یک کوئری؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:12 عصر
  3. کمک در حل مشکل یک کوئری؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 01:25 صبح
  4. کمک در حل مشکل یک کوئری؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 22:06 عصر
  5. کمک در حل مشکل وارد کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط farhadamin در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •