نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش gif در ImageView

  1. #1

    Question نمایش gif در ImageView

    سلام
    چطور میتونم یه تصویر gif رو تو یه imageview نشون بدم؟

    مرسی

  2. #2

    نقل قول: نمایش gif در ImageView

    برای نمایش فایل gif ، از یک view سفارشی استفاده کنید.
    نمونه:
    https://github.com/sbakhtiarov/gif-movie-view

  3. #3

    نقل قول: نمایش gif در ImageView

    نقل قول نوشته شده توسط karl2008 مشاهده تاپیک
    برای نمایش فایل gif ، از یک view سفارشی استفاده کنید.
    نمونه:
    https://github.com/sbakhtiarov/gif-movie-view
    راستش من نمیدونم چجوری از GitHub میشه استفاده کرد ، الان برا همین موضوع یکی از تایپیکها ارجا دادن به سایت زیر ،

    https://github.com/felipecsl/GifImageView


    اما نمیدونم چجوری library ازش بگیرم

  4. #4

    نقل قول: نمایش gif در ImageView

    سلام

    همونجور که خودشم در اون صفحه مربوطه توضیح داده شما باید در فایل build.gradle در قسمت dependencies خط کد زیر رو اضافه کنید.
    compile 'com.felipecsl:gifimageview:2.0.0'

    باید ارتباط شما با اینترنت برقرار باشه و بعدش پروژه رو Sync کنید. بعدش دیگه خود gradle تمام فایل های مورد نیاز رو دانلود میکنه.

    پ.ن: چون در زمان پسابرجام به سر میبریم و تحریم های قبلی برداشته شد(!!!!) برای اینکه خلا تحریم رو احساس نکنیم از طرف jCenter به تازگی تحریم شدیم...!! برای همین شما باید در فایل biuld.gradle مربوط به project هر جایی ()jCenter دیدین اونو تبدیل کنید به ()mavenCentral. در غیر این صورت به احتمال بسیار زیاد حالت Sync پروژه بسیار طولانی میشه و در آخر هم با خطا به پایان میرسه. در اندروید استودیو دو فایل زیر وجود دارند:
    build.gradle(app)
    build.gradle(project)

تاپیک های مشابه

  1. نمایش gif در webview مانند تبلیغات عدد
    نوشته شده توسط haniiii در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 بهمن 1393, 21:11 عصر
  2. نمایش انیمیشن GIF در تابلوروان
    نوشته شده توسط L4CH!N! در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 18:33 عصر
  3. نمایش فایل gif در vb6
    نوشته شده توسط ƒxmahdi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 19:53 عصر
  4. نمایش فایل GIF در DELPHI7
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 07:23 صبح
  5. یک Activex برای نمایش فایل های Gif در برنامه
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •