نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: به دست آوردن آخرین شماره ستون ID در MySQL؟؟؟؟

  1. #1

    به دست آوردن آخرین شماره ستون ID در MySQL؟؟؟؟

    سلام؛

    ببینید، من دو تا Table ایجاد کردم، خوب؟
    یکیشون ستون IDش روی AUTO_INCREMENT تنظیمه، اون یکی نیست.

    حالا یه سئوال: من می‌خوام وقتی یک row به تیبل جدید اضافه می‌شه، با همون ID یه row هم در تیبل دیگه درست کنم!

    حالا چطوری باید بفهمم آخرین شماره ستون ID چی بوده و الان که می‌خواد شماره جدید رو بزنه، شماره جدید چیه که به تیبل دوم بگم با همین شماره یه سطر ایجاد کنه؟

    متوجه سئوالم شدید؟


    ضمنا دو تابع:
    mysql_fetch_row
    و
    mysql_num_rows

    به دردم نخورد!
    چون ممکنه از سطرهای تیبل اول، چندتایی توسط کاربر حذف شده باشه

    ممنون می‌شم راهنمایی کنید...

  2. #2
    ببین این به دردت می خوره :

    mysql_insert_id :
    Retrieves the ID generated for an AUTO_INCREMENT column by the previous INSERT query.
    http://www.php.net/mysql_insert_id



  3. #3
    اگر AUTO_INCREMENT هست فقط مقدار دیگر رو ست کنید و مای اسکیوال خودش آی دی صحیح اختصاص میده.

    پ ن - البته از max(id) هم میتونید استفاده کنید اما سپردن کار به مای اسکیوال مطمئن تره.
    آخرین ویرایش به وسیله hamed_m : سه شنبه 14 شهریور 1385 در 10:03 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268

    $query=mysql_query("insert into `table1`....");
    $inserted_id=mysql_insert_id();
    $query2=mysql_query("insert into `table2` ...");

  5. #5
    ممنونم دوستان، مشکل حل شد، می‌تونید برای اطلاعات بیشتر، به این لینک هم مراجعه کنید:
    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/...unique-id.html

    البته شما هم بهش اشاره کردید...
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •