نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک قطعه کد برای ارسال داده به صورت سریال از یک پورت (کد)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    یک قطعه کد برای ارسال داده به صورت سریال از یک پورت (کد)

    سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان گرامی.
    یک قطعه کد دارم میدونم چطوری کار میکنه، اما نمیدونم که چه چیزی باعث همچین کاری میشه، چون آشنایی کاملی ندارم با اعمال بیتی و سخت افزار رو تازه شروع کردم، به مشکل خوردم.
    ممنون میشم کمکم کنید.

    #define serPin 3;
    int main(void){
    unsigned char x;
    unsigned char REGA = 0;
    for(x = 0; x < 8; x++)
    {
    REGA = REGA >> 1;
    REGA |= (PINC &( 1 << serPin)) << (7 - serPin); // Copy bit serPin of PORTC to MSB of REGA
    }
    }

    return 0;


    خط زیرو متوجه شدم چکار میکنه، اما نفهمیدم چطوری این کار رو انجام میده، درکش سخته...

    REGA |= (PINC &( 1 << serPin)) << (7 - serPin); // Copy bit serPin of PORTC to MSB of REGA

  2. #2

    نقل قول: یک قطعه کد برای ارسال داده به صورت سریال از یک پورت (کد)

    نقل قول نوشته شده توسط aqm176 مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان گرامی.
    یک قطعه کد دارم میدونم چطوری کار میکنه، اما نمیدونم که چه چیزی باعث همچین کاری میشه، چون آشنایی کاملی ندارم با اعمال بیتی و سخت افزار رو تازه شروع کردم، به مشکل خوردم.
    ممنون میشم کمکم کنید.

    #define serPin 3;
    int main(void){
    unsigned char x;
    unsigned char REGA = 0;
    for(x = 0; x < 8; x++)
    {
    REGA = REGA >> 1;
    REGA |= (PINC &( 1 << serPin)) << (7 - serPin); // Copy bit serPin of PORTC to MSB of REGA
    }
    }

    return 0;


    خط زیرو متوجه شدم چکار میکنه، اما نفهمیدم چطوری این کار رو انجام میده، درکش سخته...

    REGA |= (PINC &( 1 << serPin)) << (7 - serPin); // Copy bit serPin of PORTC to MSB of REGA
    سلام
    این کدو که کامل کپی نکردی
    ولی این کد کارش دریافت تک بیت از serPin و ریختن اون به وسیله عملگر شیفت بیت ، داخل یک کاراکتر به نام REGA است.
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aqm176
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    26
    پست
    137

    نقل قول: یک قطعه کد برای ارسال داده به صورت سریال از یک پورت (کد)

    نقل قول نوشته شده توسط نیما عطایی مشاهده تاپیک
    سلام
    این کدو که کامل کپی نکردی
    ولی این کد کارش دریافت تک بیت از serPin و ریختن اون به وسیله عملگر شیفت بیت ، داخل یک کاراکتر به نام REGA است.
    موفق باشی
    سلام.
    آره کامل کپی نکردم.
    ولی یه چیزی.
    اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.
    شرمنده...
    ممنونتون میشم

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: یک قطعه کد برای ارسال داده به صورت سریال از یک پورت (کد)

    شما چرا داری از کدهای سخت برای ارسال data از پورت سریال استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    اگه هدفت ارسال data از میکرو به جای دیگس که از کدهای خیلی راحتتر میتونی استفاده کنی.
    اما اگه میخوای برنامه بالا رو یاد بگیری داستان چیز دیگس.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال داده به صورت زمان واقعی روی پورت سریال
    نوشته شده توسط majid zarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 10:51 صبح
  2. سوال: کد ارسال داده به بانک sql از طریق radiobuttonlist ؟
    نوشته شده توسط 121314 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 14:16 عصر
  3. درخواست كد پاپ آپ براي ارسال بازديد به صورت اختصاصي
    نوشته شده توسط tooptarinha.com در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 05:10 صبح
  4. برنامه نویسی برای ارسال داده به اسلات ISA در DOS
    نوشته شده توسط jerjis1912 در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 00:44 صبح
  5. اسمبلی برای ارسال داده به پورت در xp کار نمی کنند
    نوشته شده توسط xmazdak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 01:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •