نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

  1. #1

    پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    سلام دوستان
    من میخوام بجای یک ولوم 100 کیلو از آی سی mcp41100 استفاده کنم ،ولی متاسفانه هر چی مطالعه کردم متوجه نشدم،اگه امکانش هست راهنمایی کنین ،ممنون

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    میکرو مورد استفاده ات چیه؟

  3. #3

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    سلام
    MCP41100 از طریق پورت spi یه عدد دریافت میکنه و اونرو به یه پتانسومتر دیجیتال روی پایه های 5و6و7 خودش تبدیل میکنه
    البته فرقی بین جهت جریان pa , pb یعنی پایه های 5و7 نیست
    پایه 6 هم نقش متغیر پتانسومتر رو بازی میکنه
    حالا با هر میکرو یا هر چیپ دیگه ای که spi پشتیبانی کنه با این ای سی میتونی کار کنی
    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    سلام مهندس،فرقی نمیکنه ،من فقط میخوام یک سورس برتامه واسه ولوم 100 کیلو و 20 کیلو داشته باشم

  5. #5

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    سلام
    فرمایش شما درسته ولی من کار با spi رو بلد نیستم

  6. #6

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    میکرو مورد استفاده ات چیه؟
    سلام مهندس،فرقی نمیکنه ،من فقط میخوام یک سورس برتامه واسه ولوم 100 کیلو و 20 کیلو داشته باشم

  7. #7

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    نقل قول نوشته شده توسط نیما عطایی مشاهده تاپیک
    سلام
    MCP41100 از طریق پورت spi یه عدد دریافت میکنه و اونرو به یه پتانسومتر دیجیتال روی پایه های 5و6و7 خودش تبدیل میکنه
    البته فرقی بین جهت جریان pa , pb یعنی پایه های 5و7 نیست
    پایه 6 هم نقش متغیر پتانسومتر رو بازی میکنه
    حالا با هر میکرو یا هر چیپ دیگه ای که spi پشتیبانی کنه با این ای سی میتونی کار کنی
    موفق باشی
    سلام
    فرمایش شما درسته ولی من کار با spi رو بلد نیستم

  8. #8

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    سلام
    از این کد استفاده کن
    سیم بندی هم بالاش مشخص شده

    //D10 > CS
    //D11 > SI
    //D13 > SCLK

    //MCP41100
    //VSS + PB0
    //VCC + PA0
    //PW0 > output

    #include <SPI.h>
    byte address = 0x11;
    int CS= 10;
    int i=0;


    void setup()
    {
    pinMode (CS, OUTPUT);
    SPI.begin();
    }

    void loop()
    {
    delay(1);
    }

    void digitalPotIncrement()
    {
    digitalWrite(CS, LOW);
    SPI.transfer(0x04);
    digitalWrite(CS, HIGH);
    }

    void digitalPotDecrement()
    {
    digitalWrite(CS, LOW);
    SPI.transfer(0x08);
    digitalWrite(CS, HIGH);
    }


    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    نقل قول نوشته شده توسط نیما عطایی مشاهده تاپیک
    سلام
    از این کد استفاده کن
    سیم بندی هم بالاش مشخص شده

    //D10 > CS
    //D11 > SI
    //D13 > SCLK

    //MCP41100
    //VSS + PB0
    //VCC + PA0
    //PW0 > output

    #include <SPI.h>
    byte address = 0x11;
    int CS= 10;
    int i=0;


    void setup()
    {
    pinMode (CS, OUTPUT);
    SPI.begin();
    }

    void loop()
    {
    delay(1);
    }

    void digitalPotIncrement()
    {
    digitalWrite(CS, LOW);
    SPI.transfer(0x04);
    digitalWrite(CS, HIGH);
    }

    void digitalPotDecrement()
    {
    digitalWrite(CS, LOW);
    SPI.transfer(0x08);
    digitalWrite(CS, HIGH);
    }


    موفق باشی
    سلام ،ممنون از راهنمایی شما.
    الان مقدار مقاوت خودش تغییر میکنه؟

  10. #10

    نقل قول: پتانسیومتر دیجیتال با mcp41100

    من رشته برق یودم و واقعا متوجه نشدم که چطوریه
    اگه بزرگواری کنین،یک سورس کامل واسه یک میکرو mega 8 به من بدین،طوری که بتونم با یک شاسی مقدار مقاومت رو زیاد و با یک شاسی مقدار مقاومت رو کم کنم ،ممنون میشم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت ساعت دیجیتال با استفاده از delegates
    نوشته شده توسط ali.bahrami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1392, 12:52 عصر
  2. سوال: چگونگی به کار بردن یک ساعت دیجیتال با فرمت dll
    نوشته شده توسط amir2dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 03:33 صبح
  3. ساعت دیجیتال با setinterval
    نوشته شده توسط dadakian در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 10:00 صبح
  4. سوال: ساعت دیجیتال با حلقه های تو درتو
    نوشته شده توسط Hamid.Tabea در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 20:16 عصر
  5. مبتدی: طراحي برنامه كاربردي يك كتابخانه ديجيتال با++c
    نوشته شده توسط ma.nejati در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •