نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رمز گذاری فایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار tanzadeh7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    98

    Question رمز گذاری فایل

    سلام من میخوام بایت های یک فایل رو جوری ویرایش کنم که فقط خودم بتونم بخونمش. من این کدها رو برای این کار نوشتم ولی موقع خواندن فایل ویرایش شده به مشکل بر می خورم.
    نوشتن:

    FileInputStream fis = new FileInputStream("Test1");
    FileOutputStream fos = new FileOutputStream("Test2");
    int i = 0;
    while ((i = fis.read()) != -1) {
    fos.write(i * 2);
    }


    خواندن:

    FileInputStream fis = new FileInputStream("Test2");
    FileOutputStream fos = new FileOutputStream("Test1");
    int i = 0;
    while ((i = fis.read()) != -1) {
    fos.write(i / 2);
    }

    یه چیز دیگه راهی هست که بتونم تعداد یک فایل فوق فشرده کنم. مثلا یک فایل ۱ گیگابایتی رو کنم ۲۰ مگابایت!

  2. #2

    نقل قول: رمز گذاری فایل

    رمزگذاری فرآیند خیلی ساده‌ایه.. توی بخشی از پرونده یه کلمهٔ عبور هَش‌شده رو قرار بده و موقع باز کردنش اون رمز رو از کاربر بخواه! احتمالا فرآیندی که مدنظر شماست، رمزنگاری هست. یکی از اشتباه‌ترین کارهای دنیا اینه که بخوایم یه الگوریتم رمزنگاری از نو بسازیم! بهتره با جستجو، یه تکنیک رمزنگاری از قبل پیاده‌سازی شده پیدا کنی و از اون استفاده کنی.

    یه چیز دیگه راهی هست که بتونم تعداد یک فایل فوق فشرده کنم. مثلا یک فایل ۱ گیگابایتی رو کنم ۲۰ مگابایت!
    معمولا پرونده‌ها رو می‌شه با مقداری بهینه‌سازی داده، فشرده کرد.. خیلی وقتا توالی‌های تکراری توی یه پرونده وجود داره، یا همهٔ گسترهٔ کاراکترها مورد نیاز اون نبوده یا دلایلی از این دست و همینا برای بهینه‌سازی و کاهش حجم پرونده استفاده می‌شه.
    اما طبق اصل لانه کبوتری، یه پرونده رو نمی‌شه بیشتر از یه حدی، بدون از دست دادن اطلاعات فشرده کرد. در نتیجه، در مورد پرونده‌هایی که ساختار معقولی دارن امکان کاهش حجم تا ۸۰٪ می‌شه گفت وجود نداره.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار tanzadeh7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    98

    نقل قول: رمز گذاری فایل

    نقل قول نوشته شده توسط محمد فدوی مشاهده تاپیک
    معمولا پرونده‌ها رو می‌شه با مقداری بهینه‌سازی داده، فشرده کرد.. خیلی وقتا توالی‌های تکراری توی یه پرونده وجود داره، یا همهٔ گسترهٔ کاراکترها مورد نیاز اون نبوده یا دلایلی از این دست و همینا برای بهینه‌سازی و کاهش حجم پرونده استفاده می‌شه.
    اما طبق اصل لانه کبوتری، یه پرونده رو نمی‌شه بیشتر از یه حدی، بدون از دست دادن اطلاعات فشرده کرد. در نتیجه، در مورد پرونده‌هایی که ساختار معقولی دارن امکان کاهش حجم تا ۸۰٪ می‌شه گفت وجود نداره.
    متشکر برای پاسخ‌ , میشه یکم راهنمایی کنی که چطور میتونم یک فایل رو فشرده کنم؟نمیخوام فایل zip ویا rar کنم.

  4. #4

    نقل قول: رمز گذاری فایل

    اینکه مبانی فشرده‌سازی اطلاعات چیا هستن و مواردی از این دست واقعا اینجا قابل بحث نیست و البته من هم اطلاعات زیادی در موردش ندارم که در اختیارت قرار بدم.
    ولی پیشنهاد می‌کنم برای درک بهتر، یه نگاهی به الگوریتم‌های فشرده‌سازی بندازی. مثلا دوتا از معروف‌ترین‌هاش Huffman و RLE هستن و که آموزش و نمونه کد ازشون توی اینترنت فراوون هست.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رمز گذاری روی فایل زیپ از طریق کد
    نوشته شده توسط narese در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1394, 07:51 صبح
  2. سوال: رمز گذاری روی فایل
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 16:11 عصر
  3. رمز گذاری روی فایل های crystal report
    نوشته شده توسط javadaskari در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 20:47 عصر
  4. رمز گذاری روی فایل های crystal report
    نوشته شده توسط javadaskari در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 11:49 صبح
  5. الگوریتم رمز گذاری روی فایل رو میخوام
    نوشته شده توسط hadi2010 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1384, 00:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •