نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن کد کلید ها در حالت غیر فوکوس

  1. #1

    Post بدست آوردن کد کلید ها در حالت غیر فوکوس

    با سلام
    ما می دونیم که برای بدست آوردن کد کلید ها اول تیکش رو در فرم میزنیم بعد با keycode بدست میاد ولی این فقط ماله زمانیه که فوکوس بر روی برنامه باشه و اگر اون تغییر کنه دیگه برنامه هیچ چیزی رو ثبت نمی کنه . راه حل شما در این باره چیه ؟

    در ضمن چطور میتونم کاری کنم که در حالت غیر فوکوس زمانی که کاربر مثلا روی صفحه وب کلیک می کنه یه اسکرین شات بگیره ( کد اسکرین شات رو بلدم) فقط میخوام بدونم چجوری وقتی کلیک کرد بفهمم و ازش استفاده کنم ؟

    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 11 فروردین 1395 در 02:45 صبح

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن کد کلید ها در حالت غیر فوکوس

    با سلام

    9 ماه گذشت واقعا کسی نمی دونست ؟

    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن کد کلید ها در حالت غیر فوکوس

    نقل قول نوشته شده توسط roo.row مشاهده تاپیک
    با سلام

    9 ماه گذشت واقعا کسی نمی دونست ؟

    با تشکر
    دوست عزیز نیاز نبود 9 ماه منتظر پاسخ بقیه باشی....ی جستجو ساده میزنی کلی نمونه کد می امد برات

    منم الان ی نمونه کد برات میذارم ولی باقیش با خودت

    ی فرم باز کن یع تکس بذار و ی تایمر این کد هم استفاده کن مشکلت حل میشه

    فقط باید دنبال کد کلید هایی مثل اف ها و شیفت و اینا باشی

    Dim result As Integer

    Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer

    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 1
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()

    For i = 1 To 255
    result = 0
    result = GetAsyncKeyState(i)

    If result = -32767 Then
    Text1.Text = Text1.Text + Chr(i)
    End If
    Next i
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. آموزش: بدست آوردن نام کنترل ها در codebehind هنگام استفاده از MasterPage
    نوشته شده توسط RoostaYeBekr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1390, 19:29 عصر
  2. سوال: بدست آوردن لیست فایل ها در یک دایرکتوری خاص
    نوشته شده توسط just4froum در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1390, 20:46 عصر
  3. بدست آوردن کد کلید های ترکیبی
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 19:50 عصر
  4. بدست آوردن اختلاف روز ها در تاریخ میلادی
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 10:55 صبح
  5. بدست آوردن کد کلید فشرده شده
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1383, 19:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •