نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیغام خطا

  1. #1

    Question پیغام خطا

    با سلام خدمت دوستان عزیز.
    من تازه کار هستم .
    با خطای زیر روبرو شدم.
    non-static variable this cannot be referenced from a static contextاینم از کدی که در حال نوشتن اون بودم. به نظرتون مشکل کار من از کجاست؟

    package firstjavaprogram;
    import firstjavaprogram.Firstjavaprogram.Box;
    /**
    *
    * @author Ghs
    */
    public class Firstjavaprogram {
    public class Box
    {
    double width;
    double height;
    // structors Section
    Box(double width , double height)
    {
    this.width=width;
    this.height=height;
    }
    Box()
    {
    this.width=5;
    this.height=2;
    }
    // methods Section
    public double mohiteMostatil ()
    {
    return width*height;
    }
    public double masahat ()
    {
    return width*4;
    }


    }

    /**
    * @param args the command line arguments
    */
    public static void main(String[] args) {
    // TODO code application logic here
    در این خط خطا رخ میدهد Box myBox = new Box(5,2);
    System.out.print(myBox.masahat());

    }


    }



    آخرین ویرایش به وسیله ghsama : جمعه 13 فروردین 1395 در 20:29 عصر دلیل: توضیح اضافی

  2. #2
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: پیغام خطا

    لطفا کدتون رو توی تگ جاوا قرار بدید. اصلا قابل خوندن نیست.

  3. #3

    نقل قول: پیغام خطا

    کد را به این صورت اصلاح کنید.
    شما در داخل متد های Static یک کلاس (این جا main) فقط می تونید از داشته های استاتیک کلاس استفاده کنید (چون معلوم نیست کلاس instantiate شده یا نه) در واقع بهترین کار اینه که شما کلاس Box و از داخل کلاس اصلی برنامه خارج کنید، تا به راحتی یک object از اون بسازید.



    //import firstjavaprogram.Firstjavaprogram.Box;
    /**
    *
    * @author Ghs
    */
    public class Firstjavaprogram {

    /**
    * @param args the command line arguments
    */
    public static void main(String[] args) {
    // TODO code application logic here
    Box myBox = new Box(5, 2);
    System.out.print(myBox.masahat());

    }

    }

    class Box {

    double width;
    double height;
    // structors Section

    Box(double width, double height) {
    this.width = width;
    this.height = height;
    }

    Box() {
    this.width = 5;
    this.height = 2;
    }
    // methods Section

    public double mohiteMostatil() {
    return width * height;
    }

    public double masahat() {
    return width * 4;
    }

    }


  4. #4

    نقل قول: پیغام خطا

    این برنامرو من اجرا کردم و کاملا درست کار میکرد فقط خط اخر یه } زیاد بود . برنامه کاملا سالمه حتی جواب هم میده بهم
    20.0

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر
  2. یک پیغام خطا موقع login به ویندوز
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1383, 18:39 عصر
  3. یک پیغام خطا جالب !!!!!!!!!!
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1383, 15:54 عصر
  4. یک پیغام خطا
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 14:26 عصر
  5. یک پیغام خطا
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1382, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •