نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی function در حلقه loop

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Kurdia
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    136

    Question فراخوانی function در حلقه loop

    با سلام
    می خوام توی حلقه یک function رو توی loop فراخوانی کنم
    این function دارای پارامتر ورودی و مقدار خروجیه
    اما متاسفانه خطای 500 Internar Server Error دریافت می کنم




    private function getPostGallery ( $post_id ) { $mylink = Array(); /*global $wpdb; $query = "SELECT p.ID , p.guid as url FROM " . $wpdb->prefix . "posts AS p " . " INNER JOIN ".$wpdb->prefix."postmeta AS pm ON pm.post_id = p.ID " . " WHERE pm.meta_key = gallery AND pm.post_id = " . $post_id; $mylink[] = $wpdb->get_results($query); return $mylink;*/ return $mylink; }




    چجوری این مشکل حل می شه؟
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد سیف زاده : سه شنبه 17 فروردین 1395 در 00:49 صبح

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی function در حلقه loop

    اگر به سرور دسترسی دارید display_errors رو فعال کنید ببینید چی خطا میده. شاید نتونسته به دیتابیس کانکت بشه یا متغیری رو که global‌ بوده خوب فراخوانی نکردید.

    http://stackoverflow.com/questions/1...ors-to-display

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Kurdia
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    136

    نقل قول: فراخوانی function در حلقه loop

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    اگر به سرور دسترسی دارید display_errors رو فعال کنید ببینید چی خطا میده. شاید نتونسته به دیتابیس کانکت بشه یا متغیری رو که global‌ بوده خوب فراخوانی نکردید.

    http://stackoverflow.com/questions/1...ors-to-display
    Function name must be a string

    از

    var_dump( $get_post_gallery( $pid ) );

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی function در حلقه loop

    این خطا برای اینه که متغیر get_post_gallery آرایه هست و نه تابع
    شما باید این طور بنویسید

    get by $pid ?


    var_dump( $get_post_gallery[$pid] );


    or get pid ?


    var_dump( $get_post_gallery['pid'] );


    or var dump get_post_gallery




    var_dump( $get_post_gallery );


    خط آخر رو اجرا کنید ببینید اصلا داخل این آرایه چی دارید و بعد ازش استخراج کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی یک function در یک تگ دیو؟
    نوشته شده توسط mohsen.nh در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1389, 21:15 عصر
  2. فراخوانی function در C#‎
    نوشته شده توسط tara68 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 23:57 عصر
  3. فراخوانی function در C#‎‎
    نوشته شده توسط tara68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 16:16 عصر
  4. حرفه ای: راهی برای کم کردن تعداد فراخوانی function ها در این کوئری
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 22:11 عصر
  5. استفاده از xmlHttprequest در یک حلقه loop
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 22:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •