نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پیدا کردن مسیر در php

  1. #1

    پیدا کردن مسیر در php

    با سلام و خسته نباشید
    یه cms کوچیک برای تست دارم مینویسم کد نویسی وردپرس رو انجام میدادم

    خب من فایل های کانفینگ و ایندکس و چندتا فایل دیگ برای اجرای دستورات نوشتم تا اینجای کار خوب بوده

    چیزی که من میخوام اینه که فایل
    index.php تابع فایل های یک پوشه به اسم pages باشه :
    if(is_file("pages/$page.php"))include("pages/$page.php");else include('pages/notpage.php');


    مشکل من اینه که تابع رو براش تعریف نکردم مییشه یکی راهنمایی کنه با چه توابع ای میش درستش کرد

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    دوستان میخوام به cms دستور بدم که فایل ها رو از پوشه pages دریافت کنه و اگر فایلی که در پوشه pages نبود ارور نوت پیچ یا 404 قرار بده میتونید کمک کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    بنده دقیق منظور شمارو متوجه نشدم
    اما
    برای نمایش ارور 404 Not Found که دربسیاری از سایت دیده میشه از این روش استفاده نمیکنن!
    روش معقول تعریف ارور 404 در فایل .htaccess هستش
    کدشو دقیق یادم نیست ولی چیز پیچیده ای نیست سرچ کنید زیاد میاد

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    در همان کدخودتان به جای تابع is_file از file_exists استفاده کنید .

    در خصوص روشی که پیش بردید اگر $page توسط کاربر وارد شود باگ خطرناکی دارد .

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    سلام از پاسخگویی شما متشکرم!
    بنده کدشو یاد دارم ولی من به شکل دیگه ای میخوام سایت با این ارور برخورد کنه ببینید اگه یکم واضح تر بخوام بگم
    این پوشه بندی :

    Capture_2016_04_05_14_35_30_597.png

    و محتوی ایندکس:
    Capture_2016_04_05_14_35_52_131.png

    نمونه این کد تو و مسیر یابی در اسکریپت دی چت موجوده که در اینجا میتونید دانلود کنید
    http://baran-web.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%...7%D8%B1%D8%A7/

    من میخواهم فایل های که در پوشه pages هستن به عنوان فایل های اصلی قرار بدم که اگر سایت با فایل های جز این پوشه برخورد کنه ارور نات فاند بده در واقع میخوام به عنوان هسته برنامه از این پوشه دستور بگیره این پوشه هم در واقع فایل های که در مسیر های app وجود داره رو فراخونی میکنه و هم دستوراتو در این قسمت اجرا میکنه

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    در همان کدخودتان به جای تابع is_file از file_exists استفاده کنید .

    در خصوص روشی که پیش بردید اگر $page توسط کاربر وارد شود باگ خطرناکی دارد .
    سلام ممنون از پاسخگویی شما
    تست میکنم اطلاع میدم برای من تابع $page تعریف نشده هست در اصل
    میخوام تابع $page جوری تعریف بشه که همه فایل ها داخل پوشه pages رو بتونه بخونه
    مثال من در پوشه pages فایلی دارم به اسم test.php

    که در حالت عادی به این مسیر میخوره
    www.nameweb.ir/pages/test.php
    که من میخوام
    www.nameweb.ir/test.php

    به این شکل باز شه البته فقط یک فایل در پوشه نیست و منظورم همه فایل های داخل پوشه هستش

  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    کسی اگر میتونه در تعریف تابع $page کمک کنه ممنون میشم

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    خب اگ بخوام واضح تر بیان کنم بنده میخوام محتویات پوشه سیستم رو به عنوان فایل های اصلی قرار بدم مثال من فایلی در پوشه system دارم با اسم test.php خب مطمنا به این شکل باز خواهد شد

    www.myweb.ir/system/test.php

    بنده میخوام به صورت زیر باز بشه
    www.myweb.ir/test.php
    البته منظور من استفاده از دستور های include نیست در واقع میخوام به سیستم بفهمونم روت اصلی سایت رو در پوشه system جستجو کنه و تنها فایل test.php نیست بلکه همه فایل هایی که در پوشه system هست رو خودکار بخونه

    www.myweb.ir/system/$page.php
    www.myweb.ir/$page.php

    در رابطه با اسکریپتی که قرار دادم اسکریپت دی چت
    کاری که میخوام انجام بدم دقیقا در اسکریپت دی چت طبق گفته شما با تابع giu انجام شده

    یعنی روت و یا ایندکس سایت رو در پوشه pages جستجو میکنه و فایل های pages هم مسیر theme رو فرخوانی میکنن
    من الان قصد دارم ایندکس سایتم رو در پوشه system جستجو کنه و محتویات پوشه system هم پوشه app رو فراخوانی کنه

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    خب من تونستم تا حدودی عملی کنم


    <?php
    function giu($re, $i=''){
    global $giu;
    if($giu == null){
    global $site_url,$options;
    if($options['url_type'] == 'rewrite'){
    $i = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
    if(!empty($options['rewtite_suffix'])){$i = explode($options['rewtite_suffix'], $i);$i = $i[0];}
    $i = substr($i, 1);
    $i = explode('?', $i);
    $i = explode('/', $i[0]);
    if($i[0] == ''){
    $i[0] = 'index';
    }elseif($i[0] == 'index'){
    header::Go(url());exit();
    }else{
    if($i[0] != 'robots.txt' and $i[0] != 'sitemap.xml'){
    $temp = explode('?', strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']));
    if(substr($temp[0],strlen($temp[0])-strlen($options['rewtite_suffix'])) != $options['rewtite_suffix']){header::go("http://{$_SERVER['HTTP_HOST']}/".implode('/', $i).$options['rewtite_suffix']);exit();}
    }
    }
    $giu = $i;
    }elseif($options['url_type'] == 'rewrite-i'){
    if(!isset($_GET['i'])){
    $i = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
    $i = explode($options['rewtite_suffix'], $i);
    $i = $i[0];
    $i = substr($i, 1);
    $i = explode('/', $i);
    if($i[0] == ''){$i[0] = 'index';}
    $giu = $i;
    }else{
    $i = strtolower($_GET['i']);
    $i = explode('|', $i);
    if($i[0] == ''){$i[0] = 'index';}
    $giu = $i;
    }
    }elseif($options['url_type'] == 'i'){
    if(isset($_GET['i'])){
    $i = strtolower($_GET['i']);
    $i = explode('|', $i);
    if($i[0] == ''){$i[0] = 'index';}
    $giu = $i;
    }
    }elseif($options['url_type'] == 'get'){
    $giu = array_keys($_GET);
    }
    }
    switch($re){
    case('page'):return(isset($giu[0]) ? $giu[0] : 'index');break;
    case('el2'):return(isset($giu[1]) ? $giu[1] : false);
    case('el3'):return(isset($giu[2]) ? $giu[2] : false);
    case('el4'):return(isset($giu[3]) ? $giu[3] : false);
    case('el5'):return(isset($giu[4]) ? $giu[4] : false);
    }
    }

    ?>


    index.php

    <?php
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
    session_start();
    include("include/config.php");
    include("include/function.php");
    include("include/core.php");
    $page = giu('page');


    if(is_file("system/$page.php"))include("system/$page.php");else include('system/notpage.php');
    ?>



  10. #10

    نقل قول: پیدا کردن مسیر در php

    مشکلی که هست اینه که همه فایل ها رو نمیخونه و فقط index رو میخونه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 08:12 صبح
  2. پیدا کردن مسیر فایلهای اجرا شده در VB.NET
    نوشته شده توسط vrnothing در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1387, 07:55 صبح
  3. سوال: پیدا کردن مسیر فایل های در حال اجرا
    نوشته شده توسط syntiberium در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 19:33 عصر
  4. پیدا کردن مسیر آدرس در آبجکت Webbrowser
    نوشته شده توسط vashka در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 23:36 عصر
  5. پیدا کردن مسیر بانک مورد نظر در SQL
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 19
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 15:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •