نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دوبار fetch کردن اطلاعات دیتابیس با pdo - بار دوم واکشی نمیکنه چرا؟

  1. #1

    Angry دوبار fetch کردن اطلاعات دیتابیس با pdo - بار دوم واکشی نمیکنه چرا؟

    من یک صفحه طراحی کردم که دو بخش داره - سمت راست فرمی هست که اطلاعات کاربر گرفته میشه و insert میشه - سمت چپ اطلاعات رو fetch میکنم و تو جدول میریزم و حذف و یا ویرایشش میکنم .
    مشکلم اینجاست که میخوام وقتی کاربر فرم رو پر میکنه و نام کاربری خودشو انتخاب میکنه - از دیتابیس نام کاربریشو بررسی کنم تا تکراری نباشه و بعدش اجازه ثبت بدم بهش .
    منم از این چند خط کد برای برررسی استفاده کردم :


    $user="";
    while ($rows=$result->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){
    if($rows['username']==$index['username']){
    $user="tekrar";
    break;
    }
    }
    ------
    if($user=="tekrar"){
    echo "<script>$('.pusername').css({'display':'block'}); $('.pusername span').text('نام کاربری شما قبلا ثبت شده است !');</script>";
    }


    اما کلا این fetch أومی اصلا کار نمیکنه - بررسی کردم . تو یک صفحه مگه نمیشه دوبار اطلاعات یک جدول رو fetch کرد؟

    من از دستورهای زیر استفاده میکنم و درست عمل میکنن و مشکلمو حل کردن . ولی هنوز برام سواله که روش بالا چرا نمیتونه تکراری بودن نام کاربری رو بررسی کنه ؟


    $result2=$connect->query("SELECT `username` FROM `signup` WHERE `username`='".$index['username']."'");
    $rowcount=$result2->rowCount();
    else if($rowcount>0){
    echo "<script>$('.pusername').css({'display':'block'}); $('.pusername span').text('نام کاربری شما قبلا ثبت شده است !');</script>";
    }

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله <?php?> : سه شنبه 17 فروردین 1395 در 08:50 صبح

  2. #2

    نقل قول: دوبار fetch کردن اطلاعات دیتابیس با pdo - بار دوم واکشی نمیکنه چرا؟

    دوست عزیز شما نباید از esle if به اینصورت بکار میبدید درستش elseif به هم چسبیده هستند . احتمالا برای این مورد هست که کد دوم عمل نمیکنه ارور لاگ رو هم چک کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم ثبت اطلاعات در دیتابیس با PDO
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1394, 15:51 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 18:01 عصر
  3. سوال: مشکل در نحوه متحرک کردن اطلاعات دیتابیس با تگ مارکوئه
    نوشته شده توسط amin4763 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 10:13 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 00:28 صبح
  5. capture کردن اطلاعات webcam با توابع api به صورت stream
    نوشته شده توسط a_b_toops در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •