نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای Object reference not set to an instance of an object. در استمول سافت

  1. #1

    خطای Object reference not set to an instance of an object. در استمول سافت

    با سلام

    وقتی که استیمول باز م کنم می خوام یک text یا image روی صفحه قرار بدم پیغام Object reference not set to an instance of an object میده نسخه های 2010و2013و2016 نصب کردم همشون همین مشکل داره
    See the end of this message for details on invoking


    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.


    ************** Exception Text **************
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at Stimulsoft.Report.Design.Editors.StiCodeEditor..ct or()
    at Stimulsoft.Report.Design.Editors.StiSystemTextEdit orForm.InitializeComponent()
    at Stimulsoft.Report.Design.Editors.StiSystemTextEdit orForm..ctor(StiReport report, StiText systemText)
    at Stimulsoft.Report.Design.Editors.StiTextEditor.Edi tSystemText(StiReport report, StiText textComp)
    at Stimulsoft.Report.Components.Design.StiTextDesigne r.Design(StiComponent component)
    at Stimulsoft.Report.Design.Tools.StiSelectToolServic e.OnMouseUp(Object sender, MouseEventArgs e)
    at Stimulsoft.Report.Design.Controls.StiViewControl.O nMouseUp(MouseEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object. در استمول سافت

    دوستان کسی علت خطا رو نمیدونه

  3. #3

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object. در استمول سافت

    با عرض سلام خدمت دوستان
    بنده هم با همین مشکل مواجه هستم.

    یکی از دوستان قبلا راهکاری رو ارائه دادند که برای بنده کاربرد نداشت:
    لینک پست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object. در استمول سافت

    xml دستکاری شده و خیلی سخت میشه مشکلش پیدا کرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟
    نوشته شده توسط debugger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 23:01 عصر
  2. علت خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط pikoolas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 21:25 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 15:25 عصر
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object. در دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:48 صبح
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •