نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش دادن رکورد سفید در phpmyadmin پس از درج اطلاعات

  1. #1

    Arrow نمایش دادن رکورد سفید در phpmyadmin پس از درج اطلاعات

    سلام دوستان

    یه مشکلی هست که وقتی اطلاعات از فرم گرفته میشه و insert میشه هرچند که پیام موفقیت آمیز نشون میده ولی فیلدهای تو دیتابیس خالی و سفید هستن


    کسی میدونه دلیل چیه؟

    این کد :



    <?phpif(@$_POST['Submit']){include_once("config.php");$con = mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass) or die("خطا در اتصال به پايگاه داده");$selected=mysql_select_db($db_name, $con) or die("خطا در انتخاب پايگاه داده");if($selected){$name = $_REQUEST['name'];$mob = $_REQUEST['mob'];$ins = "INSERT INTO $db_table (name,family,reshteh,maghta,stunamber,company,gend er) VALUES ('$name','$family','$reshteh','$maghta','$stunambe r','$company','$gender')";$saved=mysql_query($ins) ;if($saved){echo "اطلاعات با موفقيت ذخيره شد";} else{echo "ذخيره ي اطلاعات موفقيت آميز نبود";} }mysql_close($con);} ?>


  2. #2

    نقل قول: نمایش دادن رکورد سفید در phpmyadmin پس از درج اطلاعات

     $_REQUEST['mob'];$ins = "INSERT INTO $db_table (name,family,reshteh,maghta,stunamber,company,gend  er) VALUES ('$name','$family','$reshteh','$maghta','$stunambe  r','$company','$gender')";

    تمامی رکورد هایی که وارد میکنید؟
    این چیه؟ فاصله چرا داره ؟ gend er
    و این $stunambe r
    و یه چیز دیگه فرمی رو که ارسال میکنید بصورت $_POST نیم ها رو درست تنظیم کردید ؟
    اگر رکورد جدید ایجاد میشه و تمامی خالی میباشد برای اینه که $_POST ها ارسال نشده و یا نام ها رو اشتباه وارد میکنید.
    اگر رکورد ایجاد نمیشه برای همین خط فاصله ها است . البته من تمام کد رو ندیدم فقط این قسمت رو دیدم !

  3. #3

    نقل قول: نمایش دادن رکورد سفید در phpmyadmin پس از درج اطلاعات

    وقتی کوئری اجرا میشه رکورد سفید میشه و خالیه

    خیر - کد درسته که نوشتم چون اینجا کپی کردم تو ادیتور اینجوری شد

    این کدی که تغییر دادم



    $sql = "INSERT INTO a_kar (name, family, reshteh, maghta, stunamber, company, gender)VALUES ('$name', '$family', '$reshteh','$maghta', '$stunumber','$company','$gender')";
    if (mysqli_query($conn, $sql)) { echo "New record created successfully";} else { echo "Error: " . $sql . "<br>" . mysqli_error($conn);}
    mysqli_close($conn);?>




    الان این ایرادی داره ؟

تاپیک های مشابه

  1. رفرش بخش اخبار در صفحه پس از درج خبر در دیتابیس
    نوشته شده توسط konkoory_82 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 18:31 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 11:00 صبح
  3. سوال: عدم نمایش توسط IE در Vista پس از Update
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1387, 15:46 عصر
  4. نشون دادن متن دلخواه در سایت پس از جند ثانیه؟
    نوشته شده توسط dada_shi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 02:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •