نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چیکار کنم چاوا فارسی پرینت کنه

  1. #1

    Question چیکار کنم چاوا فارسی پرینت کنه

    سلام چیکار کنم که جاوا فارسی پرینت کنه چون الان این کد رو میزنم ارور میده
    public class Ch04Ex03 {	public static void main(String []args){
    System.out.println("سلام ");
    }


    }

    ممنون از راهنماییتون

  2. #2

    نقل قول: چیکار کنم چاوا فارسی پرینت کنه

    در NetBeans بدون هیچ مشکلی اجرا شد:
    pic.jpg
    چه پیام خطایی دریافت می کنید؟ شاید مشکل از جای دیگه است، مثلا اسم package یا ...

  3. #3
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: چیکار کنم چاوا فارسی پرینت کنه

    سلام چیکار کنم که جاوا فارسی پرینت کنه چون الان این کد رو میزنم ارور میده
    برنامه رو تو خط فرمان کامپایل و اجرا می کنید؟ برسی کنید کنسول فونت های فارسی و utf-8 رو پشتیبانی میکنه.
    اینجا رو هم ببنید شاید مشکلتون حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه
    نوشته شده توسط mahnaz_tbe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 10:11 صبح
  2. چيكار كنم كه اين كامپوننت فارسي را پشتيباني كنه ؟؟
    نوشته شده توسط Shadijon در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 19:15 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 14:20 عصر
  4. سوال: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه؟
    نوشته شده توسط mahnaz_tbe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 10:57 صبح
  5. میخوام برنامم تو همه ویندوز ها کار کنه چیکار کنم
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1383, 06:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •