نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: از کجا باید qmake اندروید رو دانلود کنم؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    Exclamation از کجا باید qmake اندروید رو دانلود کنم؟؟؟

    سلام خدمت همه شما عزیزان خصوصا آقای اسد زاده...
    بنده برا کیوت 5.5 انجین v-play رو دانلود کرده بودم و یکی از ابزاری که تو آپدیت کیوت کریتور این موتور به من می داد، یه فولدر به اسم android_armv7 واقع در پوشه 5.5 بود که داخلش qmake.exe نسخه اندروید بود و با بودن اون و نصبش در قسمت مربوطه و البته با تنظیم متغیر های سیستمی اندروید و اضافه کردنشون در قسمت مربوطه در تنظیمات، می تونستم به راحتی خروجی اندروید بگیرم. ولی چون نسخه mingw ویندوز رو دانلود کردم، اون فولدر نیست و احتمالا باید نسخه اندرویدشو دانلود کنم تا بتونم داشته باشم...می تونم این فولدر رو تنهایی از جایی دانلود کنم و تا نیاز نباشه یه گیگ رو دانلود کنم..اصلا جایی این فلدر به صورت جداگونه برا دانلود هست؟اونم مخصوص 5.6
    اصلا نیاز به این فولدر هست؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: از کجا باید qmake اندروید رو دانلود کنم؟؟؟

    با نصب اندروید 5.6 اندروید ویندوز 32 بیتی، تونستم به هر دو مقصودم برسم. هم mingw و هم android... حالا کامپایلراشونو دارم و همه چیش عالیه...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: sqlite رو از کجا باید دانلود کرد؟
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 13:18 عصر
  2. سوال: کامپوننت های JVCL سازگار با RAD Studio XE رو از کجا باید دانلود کنم؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 23:16 عصر
  3. سوال: از کجا باید کد مثال Touch & Gesture نوشته آقای Chris Bensen رو دانلود کنم؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 شهریور 1389, 08:32 صبح
  4. سوال: فیلم های مربوط به Delphi XE رو از کجا باید دانلود کنم؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:58 عصر
  5. ildasm رو از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط totia_yalda در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 15:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •