نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اجرای برنامه اندروید

  1. #1

    مشکل در اجرای برنامه اندروید

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من برنامه نویسی اندروید رو تازه شروع کردم
    با اندروید استودیو
    حالا یه مشکل اساسی دارم
    ازروی اموزش دارم پیش میرم ،،،
    jdk و jre و android studio و تمام ابزار ممورد نیاز رو نصب کردم
    برنامه اچرا میشه روی avd اما اجرا نمیشه
    همش ارور میده

    این متن ارور هست

    04-14 12:35:58.976 2579-2579/? I/art﹕ Not late-enabling -Xcheck:jni (already on)
    04-14 12:35:59.175 2579-2579/mavad.mostafaamirhaghi.ir.mavad D/AndroidRuntime﹕ Shutting down VM
    04-14 12:35:59.184 2579-2579/mavad.mostafaamirhaghi.ir.mavad E/AndroidRuntime﹕ FATAL EXCEPTION: main
    Process: mavad.mostafaamirhaghi.ir.mavad, PID: 2579
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{mavad.mostafaamirhaghi.ir.mavad/mavad.mostafaamirhaghi.ir.mavad.MainActivity}: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.widget.Button.setOnClickListener(android.v iew.View$OnClickListener)' on a null object reference
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2325)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2390)
    at android.app.ActivityThread.access$800(ActivityThre ad.java:151)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1303)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5257)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:903)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:698)
    Caused by: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.widget.Button.setOnClickListener(android.v iew.View$OnClickListener)' on a null object reference
    at mavad.mostafaamirhaghi.ir.mavad.MainActivity.onCre ate(MainActivity.java:22)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5 990)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1106)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2278)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2390)
    at android.app.ActivityThread.access$800(ActivityThre ad.java:151)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1303)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5257)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:903)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:698)
    04-14 12:36:01.889 2579-2579/? I/Process﹕ Sending signal. PID: 2579 SIG: 9

    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه اندروید

    سلام

    یه جایی یه دکمه داری که مقدار دهی نشده و در واقع null هست و جایی داری ازش استفاده میکنی و همین باعث ایجاد خطا شده.
    اگر کدهای مربوط به این قسمت رو بذاری میشه گفت کجا مشکل داره.

    چک کن ببین دکمه هایی که داری همشون مقدار دهی شده باشن.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه اندروید

    آخر چی شد...؟؟

    مشکل حل شد...؟؟ نشد...؟؟ قراره حل بشه...؟؟ دوست نداره حل بشه...؟؟ یا کلا منحل شد...؟؟!!

    دوستان لطفا بعد از اینکه سوال میپرسین و کسی جواب میده حداقل کاری که میتونین انجام بدین اینه که بیاین بگین خودم مشکل رو حل کردم یا اینکه راه حل شما درست نبود یا... که هم تجربه ای واسه ما باشه و هم اینکه اگر از راه دیگه مشکل حل شده بیان کنن تا بقیه هم اگر زمانی به چنین مشکلی خوردن و جستجو کردن و به این تاپیک ها رسیدن بتونن از اون راه حل استفاده کنن...!!

    نمیدونم چرا برخی از دوستان سوال میپرسن بعد ناپدید میشن...!!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای برنامه ی اندروید
    نوشته شده توسط sky.sorena در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1394, 10:42 صبح
  2. مشکل در اجرای برنامه اندروید در eclips
    نوشته شده توسط lashkari در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 17:12 عصر
  3. مشکل در اجرای برنامه روی host
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1383, 18:13 عصر
  4. مشکل در اجرای برنامه با Delphi 8
    نوشته شده توسط ronaldo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 31
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 23:28 عصر
  5. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •