نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مفهوم awr در اوراکل

  1. #1

    مفهوم awr در اوراکل

    مفهوم AWR یا automatic wokload repository در اوراکل چیه؟؟ می خوام مفهومشو بدونم و بدونم چه نقشی توی چایگاه داده اوراکل داره
    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sajjadzandi
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    گوهردشت
    پست
    69

    نقل قول: مفهوم awr در اوراکل

    سلام
    اوراکل ابزارهای مختلفی را برای ایجاد گزارش های آماری performance از حجم کاری دیتابیس از گذشته داشته که یکی از آنها AWR است که از نسخه 10g ایجاد شده است.

    AWR به عنوان یک repository در sysaux قرار دارد که معمولا هر یک ساعت یکبار و به مدت هشت روز از تمامی اتفاقات روی دیتابیس یک snapshot گرفته و در آن نگهداری می کند.

    • برای شناسایی رخداد های مختلف که روی performance دیتابیس تاثیر گزار است.
    • ارائه گزارش های در مدل نموداری زمانی
    • ارائه گزارش فعالیت session های کاربران روی دیتابیس
    • ارائه گزارش از فعالیت های سیستمی خود دیتابیس
    • آمار از میزان بیشترین استفاده از آبجکتهای دیتابیس

    SELECT SNAP_INTERVAL FROM dba_hist_wr_control;

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گچپژکى در اوراکل 9آى به بعد
    نوشته شده توسط m_mhjir در بخش Oracle
    پاسخ: 33
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1392, 11:54 صبح
  2. مفهوم Pattern در مهندسی نرم افزار به شیوه RUP
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 23:39 عصر
  3. مفهوم hIS در بحث شبکه
    نوشته شده توسط spenans در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 18:22 عصر
  4. شبیه دستور DECODE در اوراکل
    نوشته شده توسط delphiman00 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •