نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت فرم ورود

  1. #1

    ساخت فرم ورود

    با عرض سلام
    من در محیط asp.net و با زبان C#‎ برنامه می نویسم و در ساخت فرم ورود به مشکل برخورده ام. یک فرم ورود دارای دو سطح دسترسی مدیر و کاربر می خواهم که در بالای صفحه ی من عبارت "ورود" باشه که با زدن این عبارت فرم ورود نمایان بشه ، نه اینکه فرم ورود در همان ابتدا روی صفحه قرار بگیرد. کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه ؟
    با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: ساخت فرم ورود

    سلام
    کاربر عزیز سوال شما بسیار کلی هست ، در طراحی برای پنجره Popup جهت ورود مشکل دارید یا طراحی بانک ، یاد کد نویسی ؟چقدر از کار را انجام داده اید؟

  3. #3

    نقل قول: ساخت فرم ورود

    با عرض سلام
    پایگاه داده ام را به درستی طراحی کرده ام.من با استفاده از html قالب فرم را طراحی کرده ام و کد های سی شارپ آن را نوشته ام ولی در اجرا با خطای enableEventValidation="True" مواجه می شوم. و اگر از <asp:Login> استفاده نمایم، قالب سایت من به هم می ریزید چون تمام فرم را به یک باره نشان می دهد . می خواهم فرم ورود من همان کد های html باشد تا ظاهر سایتم حفظ شود.
    با تشکر از وقتی که صرف کردی دوست عزیز

  4. #4

    نقل قول: ساخت فرم ورود

    امیدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم.

    میتونی به جای html از کنترل های خود asp استفاده کنی و استایل رو روی اونا ست کنی.
    بعد هم کد نویسی کنی که تکست باکس ها رو بررسی کنی و در صورتی که با مشخصات دیتابیس یکی بود اجازه ورود بده.
    برای دسترسی مدیر و کاربر هم یه شرط میزاری که سطح دسترسی رو توی دیتابیس چک کنه اگه مدیر بود بفرسته به پنل مدیر و اگه کاربر بود به پنل کاربر.


    * با html هم میشه این کار رو کرد ولی اینجوری ساده تره و میتونی همون استایل هم ست کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: ساخت فرم ورود

    بالای صفحه یا هر جای دیگه ای که دوست داری میتونی از <asp:LoginView> استفاده کنی . مثلا :



    <asp:LoginView ID="lvUserOptions" runat="server">
    <AnonymousTemplate>
    <asp:HyperLink ID="hlLogin" runat="server" NavigateUrl="~/Login.aspx" Font-Underline="false">ورود به سیستم</asp:HyperLink>
    </AnonymousTemplate>
    <LoggedInTemplate>
    <asp:Label ID="lblName" runat="server"></asp:Label>
    (
    <asp:LinkButton ID="lbLogout" CausesValidation="false" runat="server"
    onclick="lbLogout_Click" Font-Size="Small" Font-Underline="false">خروج</asp:LinkButton>
    )
    </LoggedInTemplate>
    </asp:LoginView>

    اگه طرف لاگین نکرده باشه یه لینک با متن ورود به سیستم (یا هرر چی دلت میخواد) بهش نشون میده که تارگت لینک صفحه لاگینه که خودت درست کردی اگه هم لاگین کرده باشه تو اون لیبل اسمش رو از دیتابیس میخونی مینویسی . اینجوری :



    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string Username = HttpContext.Current.User.Identity.Name;


    if (!Page.IsPostBack)
    {
    if (Username != string.Empty)
    {
    Label lblN = (Label)lvUserOptions.FindControl("lblName");


    lblN.Text = "آقای " + (from i in context.Core_Users where i.Username == Username select i.Family).SingleOrDefault();


    }


    }
    }



    البته یادت نره آخرین کاری که تو صفحه لاگین میکنی کد زیر باشه وگر نه نمیفهمه که لاگینه :


    FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(txtUsern ame.Text, true);

    توی اون لینک باتنی هم که تو LoginView داشتی باید آخرین کاری که میکنی کد زیر باشه تا بهمه یارو لاگ اوت کرده :



    FormsAuthentication.SignOut();

    آخرین ویرایش به وسیله maxpayn2 : سه شنبه 31 فروردین 1395 در 07:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد ساخت فرم ورود کاربران
    نوشته شده توسط behzadsatan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1394, 18:06 عصر
  2. سوال: مشکل در ساخت فرم ورود
    نوشته شده توسط mokhtasatxyz در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1393, 12:19 عصر
  3. سوال: آموزش ساخت فرم ورود
    نوشته شده توسط mehdikhazaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 18:36 عصر
  4. طریقه ساخت فرم ورود اعضا
    نوشته شده توسط webpardaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 19:09 عصر
  5. طریقه ساخت فرم ورود اعضا
    نوشته شده توسط webpardaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 12:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •