نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

  1. #1

    تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    دوستان من تاریخ و به صورت میلادی در دیتابیس ذخیره کردم:
    حالا تو لیست دارم نمایشش میدم
    @Html.DisplayFor(modelItem => item.DateAndTime)
    مشکل اینجاست چطوری میتون از طریق یه تاریخ extention شمسی که دارم به این نسبتش بدم و تبدیلش کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    سلام با استفاده از کلاس Globalization امکان استفاده از persiancalender وجود داره که برای تبدیل تاریخ های فارسی به کار میره.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    میتونید با جی کوئری هم میلادی رو در زمان نمایش به شمسی تبدیل کنید

    //تبدیل تاریخ میلادی به شمسی


    var g_days = [31, 28, 31, 30, 31, 30, 31, 31, 30, 31, 30, 31], j_days = [31, 31, 31, 31, 31, 31, 30, 30, 30, 30, 30, 29];
    function gregorianToJalali(g_Date) {
    var g_DateSplit = g_Date.split('-');
    var g_y = parseInt(g_DateSplit[0]);
    var g_m = parseInt(g_DateSplit[1]);
    var g_d = parseInt(g_DateSplit[2]);
    var gy = g_y - 1600;
    var gm = g_m - 1;
    var gd = g_d - 1;
    var g_day_no = 365 * gy + parseInt((gy + 3) / 4) - parseInt((gy + 99) / 100) + parseInt((gy + 399) / 400);
    for (var i = 0; i < gm; ++i)
    g_day_no += g_days[i];
    if (gm > 1 && ((gy % 4 == 0 && gy % 100 != 0) || (gy % 400 == 0)))
    ++g_day_no;
    g_day_no += gd;
    var j_day_no = g_day_no - 79;
    var j_np = parseInt(j_day_no / 12053);
    j_day_no %= 12053;
    var jy = 979 + 33 * j_np + 4 * parseInt(j_day_no / 1461);
    j_day_no %= 1461;
    if (j_day_no >= 366) {
    jy += parseInt((j_day_no - 1) / 365);
    j_day_no = (j_day_no - 1) % 365;
    }
    for (var i = 0; i < 11 && j_day_no >= j_days[i]; ++i)
    j_day_no -= j_days[i];
    var jm = i + 1;
    var jd = j_day_no + 1;
    return [jy, jm, jd];
    }

  4. #4

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    روی این کد چطور میتونم نسبتش بدم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    نقل قول نوشته شده توسط leontry89 مشاهده تاپیک
    روی این کد چطور میتونم نسبتش بدم؟
    نمیدونم منظور از نسبت دادن چیست اما طبق گفته دوستمون با یک خط کد به راحتی و با استفاده از Globalization تاریخ را به فارسی نمایش دهید

  6. #6

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    چطوری میشه از این کد استفاده کرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    این کدها از خیلی زمان قبل هستند الا بهتره از بسته کدی که آقای نصیری در Github گذاشته استفاده کنی راحت تر هست هر چند خودت هم میتونی همین کد رو بنویسی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: تبدیل تاریخ میلادی هنگام نمایش

    سلام من از لینک زیر استفاده کردم خیلی کمک کرد

    http://iranganj.com/post/10270/%D8%A...AF%D8%B1-mvc-5

تاپیک های مشابه

  1. درخواست تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط sarina در بخش Classic ASP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آذر 1389, 23:24 عصر
  2. تبديل تاريخ ميلادي به شمسي در موقع نمايش در گريد
    نوشته شده توسط ir.start در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 07:39 صبح
  3. سوال: تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و نمایش آن در DataGrid
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 12:33 عصر
  4. تبدیل تاریخ میلادی به شمسی (از طرف یک تازه وارد)
    نوشته شده توسط farshad_r در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1382, 21:29 عصر
  5. تبدیل تاریخ میلادی یا شمسی به قمری
    نوشته شده توسط ali1964 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •