نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در SUM چند ردیف در Mysql و PHP

  1. #1

    Angry مشکل در SUM چند ردیف در Mysql و PHP

    سلام دوستان
    یه مشکل اساسی برام پیش امده سه روزه دارم باهاش سرو کله میزنم
    با جستجو به چند تا کد بر خوردم یکی
    SELECT
    Type = ISNULL(Type, 'Total'),
    TotalSales = SUM(TotalSales)
    FROM atable
    GROUP BY ROLLUP(Type)
    ;

    و
    دیگری کد PHP از تابع


    $a=array("a"=>52.2,"b"=>13.7,"c"=>0.9);
    array_sum($a);


    خب حالا اگر بخوام از روش اول یعنی از خود MYsql استفاده کنم هرکاری مینم خروجی نمیده
    در کل من میخوام به این صورت باشه ْ
    من دو داده در MYsql خود دارم و هر دو مقدار Prace دارند در ردیف ها جدا
    ............................................
    یعنی
    کالای1 5000
    کالای2 10000
    میخوام به صورت Total یا کلی در آخر درج بشه
    150000
    ..........................................
    ولی روش دوم آسون تر هست ولی چون داده ها از سمت mysql ارسال میشه و چند داده است با دستور foreach هم اگر بکنم داده ها بصورت جدا گانه در خروجی وارد میشوند
    یعنی آرایه ها در آرایه (Array) های جدا گانه میرن پس نمیتونم خروجی بگیرم ازش
    راه حلی دارید ؟
    ممنون میشم دوستان دیگه مخم سود کشید !

  2. #2

    نقل قول: مشکل در SUM چند ردیف در Mysql و PHP

    واقعا یعنی اینجا یک برنامه نویس نیست؟ فقط میتونید به سوالات جامع پاسخ بدید!
    38 نفر مشاهده کردن یکی یه چیزی نگفت!
    افسوس بعضیا میپرسی در چه سطح بلدی برنامه نویسی میگن حرفه ای!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در SUM چند ردیف در Mysql و PHP

    میتونید از تابع sum در mysql استفاده کنید‌:

    کد HTML:
    SELECT SUM(col1, col2, ...) FROM table WHERE ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مشکل در SUM چند ردیف در Mysql و PHP

    نقل قول نوشته شده توسط aaaaaaaa1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    یه مشکل اساسی برام پیش امده سه روزه دارم باهاش سرو کله میزنم
    با جستجو به چند تا کد بر خوردم یکی
    SELECT
    Type = ISNULL(Type, 'Total'),
    TotalSales = SUM(TotalSales)
    FROM atable
    GROUP BY ROLLUP(Type)
    ;

    و
    دیگری کد PHP از تابع


    $a=array("a"=>52.2,"b"=>13.7,"c"=>0.9);
    array_sum($a);


    خب حالا اگر بخوام از روش اول یعنی از خود MYsql استفاده کنم هرکاری مینم خروجی نمیده
    در کل من میخوام به این صورت باشه ْ
    من دو داده در MYsql خود دارم و هر دو مقدار Prace دارند در ردیف ها جدا
    ............................................
    یعنی
    کالای1 5000
    کالای2 10000
    میخوام به صورت Total یا کلی در آخر درج بشه
    150000
    ..........................................
    ولی روش دوم آسون تر هست ولی چون داده ها از سمت mysql ارسال میشه و چند داده است با دستور foreach هم اگر بکنم داده ها بصورت جدا گانه در خروجی وارد میشوند
    یعنی آرایه ها در آرایه (Array) های جدا گانه میرن پس نمیتونم خروجی بگیرم ازش
    راه حلی دارید ؟
    ممنون میشم دوستان دیگه مخم سود کشید !
    در روش دوم می تونید ی متغیر با مقدار صفر ایجاد کنید
    هربار که هر ردیف از جودل رو خوندید اون مقدار را به این متغیر اضافه کنید
    در نهایت جمع کل اون ها بدست می آید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در SUM چند ردیف در Mysql و PHP

    نقل قول نوشته شده توسط bax998 مشاهده تاپیک
    میتونید از تابع sum در mysql استفاده کنید‌:

    کد HTML:
    SELECT SUM(col1, col2, ...) FROM table WHERE ...
    ممنون دوست عزیز,
    بنده هم از روش sum استفاده کردم ولی جمع نمیبنده اعداد رو بصورت جدا گانه فقط تایپ میکنه
    از Group By هم استفاده کردم که فقط گروه هایی که شبیه به هم هستند رو جمع ببنده ولی باز هم !

    در روش دوم می تونید ی متغیر با مقدار صفر ایجاد کنید
    هربار که هر ردیف از جودل رو خوندید اون مقدار را به این متغیر اضافه کنید
    در نهایت جمع کل اون ها بدست می آید
    دوست عزیز ممنون
    کد رو به این صورت نوشتم ،
    <?php 




    $sum= 0;
    foreach ($Dataprace as $kf_PR) {
    $prace = $kf_PR['Prace'] ;


    $sum = $prace + $sum;
    }
    $sum=$sum;
    echo $sum;


    ?>

    حل شد;
    یادم رفته بود این روش ! توی وی›وال بیسیک کار میکردیم !

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در mysql و ارتباط با php در IIS
    نوشته شده توسط afzalpour در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 11:02 صبح
  2. سوال: مشکل در برقراری ارتباط php با mySQL
    نوشته شده توسط lovlyson2020 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1389, 21:18 عصر
  3. سوال: مشکل در برقراری ارتباط php با mySQL
    نوشته شده توسط lovlyson2020 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1389, 12:01 عصر
  4. مشکل در MySql Full Text Search
    نوشته شده توسط honibal در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 17:43 عصر
  5. مشکل در mysql
    نوشته شده توسط در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •