نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

    سلام من یه مستطیل به اندازه کل فرم رسم کردم و می خوام با استفاده از متد Draw Lines به صورت سلولی یا چهارخونه در فرم رسم کنم ؟
    میشه راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

    سلام دوست عزیز





    private void Form1_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {


    Pen redpen = new Pen(Color.Red, 3);
    Pen greenpen = new Pen(Color.Green, 3);


    int numOfCells = 50;
    int cellSize = 30;
    Graphics g = this.CreateGraphics();


    for (int i = 0; i < numOfCells; i++)
    {
    // Vertical
    g.DrawLine(redpen, i * cellSize, 0, i * cellSize, numOfCells * cellSize);
    // Horizontal
    g.DrawLine(greenpen, 0, i * cellSize, numOfCells * cellSize, i * cellSize);
    }


    redpen.Dispose();
    greenpen.Dispose();


    }



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

    سلام وسپاسگزارم از شما
    اگر بخوام همه این خط ها رو به صورت ماپیچ یا میز در بیارم ...
    باید چه کار کنم؟

  4. #4

    نقل قول: رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

    متوجه منظورتون نشدم ، ماپیچ یا میز؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

    منظورم بازی ماز بود ؟
    یه سوال دیگه هم دارم برای پاک کردن خط رسم شده در GDI+ باید چی بنویسم؟

  6. #6

    نقل قول: رسم سلول در یک مستطیل با استفاده از GDI+

    آها (لاتین مینوشتی maze بهتر بود )

    در مورد سوال اول شما :

    در مورد اینکه چطور میشه اون دیوارهای بازی maze رو ساخت با +gdi، حقیقتش من این بازی رو ننوشتم اما در این مورد 2 تا نکته به ذهنم میرسه

    1-اگر بخوای اون خطوط رو با +gdi ترسیم کنی بنظرم باید یه الگو داشته باشی منظورم اینه که برای رسم این خطوط پیچ در پیچ باید از یه قانون استفاده کنی که متآسفانه من اون رو نمیدونم

    یعنی در واقع منظورم اینه که نمیتونی بگی خط 1 تو این موقعیت باشه و بعد بیای بگی خط 2 تو موقعیت دیگه باشه اینجوری خیلی درد سر داره و کلآ نشدنی هستش.

    2- میتونی از +gdi استفاده نکنی و بیای با لیبل اون دیوارها رو بسازی دستی یعنی مکررآ (copy & paste) کنی و اون ساختاری که میخواهی رو درست کنی.

    توجه : این نظرات من بود چیزی که به ذهنم رسید ولی شاید دوستان دیگه بیان و نظرات بهتری داشته باشن.

    در مورد سوال دوم شما :

    در واقع شما خطی که رسم میکنی رو نمیتونی delete کنی ، در واقع باید کل گراف رو (redraw) کنی.

    اون کدها رو بجای رخداد paint بزار تو shown ، بعدش تو یه باتن میتونی این رو بنویسی (برای پاک کردن کل خطوط) .



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Graphics g = CreateGraphics();
    g.Clear(this.BackColor);
    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه ساخت یا ایجاد تعدادی box در یک ستون با استفاده از css
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 20:52 عصر
  2. تغییر نام فیلد در یک جدول با استفاده از دستور sql
    نوشته شده توسط maryammb66 در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 13:15 عصر
  3. رسم خط در سی شارپ با استفاده از متد SetPixel از شی Bitmap
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 14:50 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1387, 12:08 عصر
  5. مشکل جستجو در یک فیلد با استفاده از like
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •