نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر رنگ یک متغیر

  1. #1

    تغییر رنگ یک متغیر

    سلام
    کد زیر را نوشته ایم

    public string Number;

    حال در فرم لود می خواهم وقتی این متغییر را صدا زدم بصورت ابی رنگ نمایش داده شود

    private void frm_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    this.Text = Cartable_Number;



    }

    چه کدی باید بنویسم
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: تغییر رنگ یک متغییر

    سلام دوست عزیز

    میشه واضح تر بگید (البته مشکل از منه که دوزاریم کجه) یعنی چی متغیر رنگش آبی شه؟ نکنه منظورتون زمانی هستش که عدد داخل متغیر رو

    میریزید داخل تسکت باکس و یه سوال دیگه اون Cartable_Number با متغیر Number فرق میکنه؟


  3. #3

    نقل قول: تغییر رنگ یک متغییر

    نقل قول نوشته شده توسط vb8334 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    میشه واضح تر بگید (البته مشکل از منه که دوزاریم کجه) یعنی چی متغیر رنگش آبی شه؟ نکنه منظورتون زمانی هستش که عدد داخل متغیر رو

    میریزید داخل تسکت باکس و یه سوال دیگه اون Cartable_Number با متغیر Number فرق میکنه؟

    سلام
    Cartable_Number از فرم دیگری می خوانیم مثلا Cartable_Number معادل عدد2 میشود و هنگامیکه صفحه لود میشود در بالا صفحه این عدد 2 رنگش آبی باشد

  4. #4

    نقل قول: تغییر رنگ یک متغییر

    دوست عزیز

    در ویندوز های 7 به بعد دیگه نمیشه رنگ متن titlebar رو در winforms تغییر داد ، حداقل با روش هایی که جستجو کردم و تست کردم روی ویندوز 8 و 10 من که جواب نداد.

    این روش هایی که لینکش رو هم میزارم کلآ برای ویندوز xp جواب میدن.

    اما راه کار:

    1-استفاده از wpf چون winforms جواب نمیده.
    1-یا اینکه از کامپوننت هایی مثل devexpress , ....... استفاده کنید.

    مطالب این لینک ها رو تست کردم تو ویندوز 8 و 10 جواب نداد

    http://stackoverflow.com/questions/1...bar-in-winform

    http://stackoverflow.com/questions/8...-own-title-bar

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ یک سلول دیتاگرید
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 09:42 صبح
  2. سوال: تغییر فونت اندازه رنگ یک متغیر
    نوشته شده توسط ghaem-soft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1393, 00:56 صبح
  3. تغییر رنگ یک سطر در Msflexgrid
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 01:40 صبح
  4. تغییر رنگ یک Row از DataGrid
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 11:04 صبح
  5. تغییر رنگ یک خانه از string gride
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 22:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •