نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: JavaScript Alert در webview

  1. #1

    JavaScript Alert در webview

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    امروز به مشکلی بر خوردم که تو سایت های فارسی نتونستم جوابی براش پیدا کنم
    با سرچ انگلیسی به راحتی مشکلم حل شد
    به هر حال تجربه ای شد
    جثارتا با اینکه خیلی از اساتید و دوستان میدونن ولی با اجازه به اشتراک میذارم تا شاید برای کسانی مفید واقع بشه
    " همانا ذکات علم گشترش آن است "
    -------------------------------------------
    JavaScript Alert در webview

    package com.appinapps.customactionbar;



    import ir.beriya.eshqapp.R;

    import android.app.Activity;

    import android.os.Bundle;

    import android.view.WindowManager;

    import android.webkit.WebChromeClient;

    import android.webkit.WebView;

    import android.webkit.WebViewClient;



    public class web extends Activity{



    @Override

    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {



    super.onCreate(savedInstanceState);



    setContentView(R.layout.webview);

    //قرار گرفتن کد تمام صفحه

    getWindow().setFlags(WindowManager.LayoutParams.FL AG_FULLSCREEN,

    WindowManager.LayoutParams.FLAG_FULLSCREEN);

    // وب ویو با پشتیبانی از جاوا اسکریپت

    WebView myWebView = (WebView) findViewById(R.id.webView1);

    myWebView.setWebViewClient(new WebViewClient());

    myWebView.getSettings().setJavaScriptEnabled(true) ;

    myWebView.getSettings().setLoadWithOverviewMode(tr ue);

    myWebView.getSettings().setUseWideViewPort(true);

    // با اضافه کردن خط کد زیر آلرت ها پشتیبانی خواهند شد

    myWebView.setWebChromeClient(new WebChromeClient());



    myWebView.loadUrl("file:///android_asset/main.htm");

    }}



    ---------------------------------
    این هم آدرس صفحه انگلیسی برای کسانی که با زبان انگلیسی مشکلی ندارند

    http://stackoverflow.com/questions/5...ndroid-webview

  2. #2

    نقل قول: JavaScript Alert در webview

    همچنین ادرسی در این پست هست که فکر کنم دیدنش مفید باشه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%BE%D8%AA

    -----------------------------
    دوستان فکر میکنم خوب باشه پستی باز بشه تا در ایجا درباره توابع مربوط به وب ویو پرداخته بشه
    همینطور که میدونیم برای وب ویو خیلی چیزها میشه تعریف کرد
    از جمله پشتیبانی از جاوا اسکریپت یا اجرا شدن در خود برنامه یا پشتیبانی ار آلرت و ...

    در اکثر سایت ها وب ویو ها ساده تعریف شدند در حالی که وب ویو میتونه خیلی بزرگتر و پیچیده تر از اینها باشه

    خواهشا هر کس هرچی میدونه که میتونه یک وب ویو رو پیشرفته تر کنه در اینجا بیان کنه
    با سپاس از همگی


تاپیک های مشابه

  1. سوال: ايجاد صداي alert در برنامه؟
    نوشته شده توسط Sir.Achilles در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1388, 22:29 عصر
  2. سوال: خطا در نوشتن کد جاوا اسکریپتی alert در برنامه
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 11:03 صبح
  3. دادن alert در فواصل یک روزه
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 11:52 صبح
  4. تغییر Caption فرم Alert در VBScript
    نوشته شده توسط babila در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1384, 23:41 عصر
  5. مشکل با alert در هنگام زدن دکمه Back
    نوشته شده توسط Vahid_Keyany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 11:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •