نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    سلام .ایا در تصویر زیر میشه مقدار خازن 100 میکرو را به 10 میکرو کاهش داد که در موقع روشن شدن مدار با تاخیر مواجه نباشیم؟
    نمونه همین مدار را دارم از خازن 4.7 میکرو بجای 100 میکرو استفاده کرده و هیچ گونه مشکلی که اینجا قید شده را نداره ، توی برنامه نویسی اش نمیدانم چکار کرده که نه نمایش اعداد نوسان داره و نه با تاخیر روشن شدن اولیه .
    کسی میتونه راهنمایی کنه در برنامه نویسی به زبان C از چه کد و شگردی استفاده کرده ؟
    فرض کنیم ورودی متصله به پایه میکرو نوسان داره ،بجز میانگین گرفتن چه راهایی وجود داره نوسان را کم کنیم ؟ ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba2016 : شنبه 04 اردیبهشت 1395 در 08:41 صبح

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    مدار چی هست ؟
    مدار آشکار ساز سطح صفره ؟
    یه توضیح بدید که بدونیم مشکلو چطور میشه حل کرد !

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    مدار چی هست ؟
    مدار آشکار ساز سطح صفره ؟
    یه توضیح بدید که بدونیم مشکلو چطور میشه حل کرد !
    ممنون حق با شماست توضیحی در این مورد ننوشته ام. از این و مدارات مشابه برای تقسیم مقاومتی جهت مدار نمونه گیر یک ولت متر AC که برق شهر را اندازه گیری میکنه معمولا استفاده میشه ،پایه مثبت خازن میره به یکی از پایه های ADC میکرو وصل میشه . برای سرعت عمل خوب : اگر مقدار این خازن را زیاد بگیریم مشکلات بالا را داریم و اگر مقدار خازن را کم در نظر بگیریم باعث پرش اعداد در صفحه نمایش میشه (خصوصا پرش مقدار یکان روی صفحه نمایش ). حالا چطوری میتونیم با حداقل مقدار خازن مقدار adc را بخوانیم بطوریکه مشکل پرش اعداد را هم نداشته باشیم.ممنونم
    با average گرفتن مشکل تا حدودی حل میشه ولی باز مقداری پرش عدد یکان را داریم .
    تصویر بالا هم از مقاله فردی بود که در این مورد نوشته بود و کاملا در عمل هم چنین مشکلاتی وجود داره.
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba2016 : شنبه 04 اردیبهشت 1395 در 17:26 عصر

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    اینطور که من از عکس بالا و توضیحات شما متوجه شدم ، با شارژ شد این خازن مقدار ولتاژ مورد نظر شما برای ADC میکرو تهیه میشه که این مقدار با توجه به سیکلهای متوالی برق شهر دائم در حال شارژ و دشارژه .
    اگر شما ظرفیت خازن رو خیلی بالا ببرید زمان شارژ خازن بالا میره (طبق رابطه T = 5t که t =R.C میباشد) و در نتیجه نمونه گیریتون با مشکل مواجه خواهد شد (تاخیری که فرمودید پیش میاد )و اگر هم مقدار خازن رو زیاد کاهش بدید بازم باتوجه به اون رابطه که گفتم سرعت تغییراتتون میره بالا و اعدادتون پرش میکنه .
    در این حالت شما برای اینکه بتونید ظرفیت خازنتون رو بیارید پایین به همون نسبت هم باید مقاومت رو ببرید بالا تا بتونن تقریباً تاثیر همدیگرو خنثی کنن.

    حالا اگه برنامه میکرو باشه و اونم ببینم شاید از طریق اونم بشه این تاخیر رو جبران کرد.
    امیدوارم تونسه باشم کمکی کرده باشم.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    سلام .مرسی . کاملا درست متوجه شدین. مقاومت R1 را تا 2M هم بالا بردم ولی باز هم مشکل بود. دقیقا از نظر سخت افزاری مشابه یک مدار دیگه است ، ان مدار کاملا درست کار میکنه ولی برنامه نویسی اش را فرد خبره ای انجام داده و هیچ گونه پرشی رقم یکان ان نداره. ممنون و سپاس
    while(1){

    adc_in=adc_mean/2.046;
    cp=adc_in;
    sa=cp/10;
    sa1=cp%10;
    da=sa/10;
    da1=sa%10;

    PORTB=0B00000001;
    PORTD=da;//seg1
    delay_ms(4);
    PORTB=0B000000010;
    PORTD=da1;//seg2
    delay_ms(4);
    PORTB=0B000000100;
    PORTD=sa1;//seg3
    delay_ms(4);
    PORTB=0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba2016 : یک شنبه 05 اردیبهشت 1395 در 14:02 عصر

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    دستوری رو که گفتم به انتهای دستورات اضافه کنید و نتیجه رو بگید .

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    دستوری رو که گفتم به انتهای دستورات اضافه کنید و نتیجه رو بگید .
    ممنونم . دستور را اضافه کردم ، هر سه رقم چشمک میزنه ، چشمک زدن به صورت خاموش و روشن شدن است.

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    فیلمو دیدم .
    فقط همین مشکله ؟ یا حین کار bug دیگه ایی هم دیده میشه ؟

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    فیلمو دیدم .
    فقط همین مشکله ؟ یا حین کار bug دیگه ایی هم دیده میشه ؟
    فقط همین یک مشکل وجود داره و هیچگونه مشکل دیگه ای وجود نداره . چندین روز هم مدام به برق متصل بود و فقط و فقط همین یک مشکل شده سرطان .اگر این مشکل حل میشد عالی میشد.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    این مشکل رو باید با برنامه نویسی حل کنیم .

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    این مشکل رو باید با برنامه نویسی حل کنیم .
    ممنونم . عجله ای نیست ، سرفرصت هر موقع وقت داشتید یک محبتی عنایت فرمایید. ممنون و سپاسگزارم.
    فعلا من هستم و دارم تست میگیرم.

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    خوبه ، اگه موضوع فورث نیست برات میتونی با تغییر برنامه به نتیجه برسونیش.
    حتماً با تغییر برنامه جواب میده.
    موفق باشی
    بازم کمکی از دستم بر بیاد درخدمتم.

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    فیلم جدید نسبت به قبلی خیلی میزان stable بودنش پایینتره ، قبلی قابل قبولتر بود.

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    مشکل پرش رو باید نرم افزاری حل کنیم.
    ظرفیت خازن رو بالا ببری تاخیر اولش اجتناب ناپذیر خواهد بود.

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    مشکل پرش رو باید نرم افزاری حل کنیم.
    ظرفیت خازن رو بالا ببری تاخیر اولش اجتناب ناپذیر خواهد بود.
    با سلام مجدد : درسته ، منم عملا تست کردم ،بالا بردن ظرفیت خازن فقط اون تاخیر اولیه را به دنبال داره و مشکل به قوت خود باقیست . مرسی دوست عزیز

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    فایل Proteus رسید دستم ، چندتا ایده دارم برای پیاده میکنم اگه تونسم bug رو پیدا کنم بهت میگم.

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    فایل Proteus رسید دستم ، چندتا ایده دارم برای پیاده میکنم اگه تونسم bug رو پیدا کنم بهت میگم.
    مرسی دوست عزیز : بتونی bug را پیدا کنی ، جایزه داره منتظریم ولی فورث هم نیست،هر وقت حالشو داشتی .باتشکر از لطف شما

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    من یه برنامه ایی تو ذهنم دارم که بشه این مشکل رو رفع کرد ، فقط الان یه مقدار تایمم بسته است دارم روی طراحی کلید هوشمند کارمیکنم ، وقت نمیکنم تستش کنم .
    حتما در اسرع وقت نتیجشو بررسی میکنم ، اطلاع میدم .
    برنامه ایی رو که نوشتی برام بفرست ، ببینم چه کردی .

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    یه برنامه برات نوشتم که در مقابل تغییرات لحظه ایی stable باشه و اگه ولتاژت سریع 1 ولت کم و زیاد شد یا هرچقدر تند تند تغییر مقدار داد دچار مشکل نمیشه و نمایش اعداد درهم نمیشه.
    از تایمرهم استفاده نکردم و برنامه جمعوجوریه .

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    یه برنامه برات نوشتم که در مقابل تغییرات لحظه ایی stable باشه و اگه ولتاژت سریع 1 ولت کم و زیاد شد یا هرچقدر تند تند تغییر مقدار داد دچار مشکل نمیشه و نمایش اعداد درهم نمیشه.
    از تایمرهم استفاده نکردم و برنامه جمعوجوریه .
    خسته نباشید میگم . دستت طلا در عمل هم جواب بده عالیه . ممنون و سپاسگزارم

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba2016 مشاهده تاپیک
    خسته نباشید میگم . دستت طلا در عمل هم جواب بده عالیه . ممنون و سپاسگزارم

    خواهش میکنم یه راهنمایی میکنم شاید خودتم تونسی انجامش بدی !
    تنها کاری که ما باید بکنیم اینه که طوری برنامه رو بنویسیم که وقتی برق شهرمون درحال نوسانه و مثلاً از 220 هی میشه 221 یا 219 یا 223 و این دائم تکرار میشه میکروی ما جَو گیرنشه سریع بخواد این تغییراترو روی سگمنت نشون بده بلکه صبرکنه هر چند ثانیه یه بار یکی از اون مقادیرو که در اون زمان هستو نشون بده .
    برای این کارهم از تایمر استفاده نکردم تا برنامه ساده و جمعوجور باشه .
    از لحاظ جواب دادن تو عمل هم خیالت راحت باشه تو پروتئوس انقد تغییرات لحظه ایی براش ایجاد کردم که فک نمیکنم تو عمل انقد ایجاد بشه !
    آخرین ویرایش به وسیله sba.saeed : چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395 در 03:12 صبح

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط sba.saeed مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم یه راهنمایی میکنم شاید خودتم تونسی انجامش بدی !
    تنها کاری که ما باید بکنیم اینه که طوری برنامه رو بنویسیم که وقتی برق شهرمون درحال نوسانه و مثلاً از 220 هی میشه 221یا 219 یا 223 و این دائم تکرار میشه میکروی ما جَو گیرنشه سریع بخواد این تغییراترو روی سگمنت نشون بده بلکه صبرکنه هر چند ثانیه یه بار یکی از اون مقادیرو که در اون زمان هستو نشون بده .
    برای این کارهم از تایمر استفاده نکردم تا برنامه ساده و جمعوجور باشه .
    از لحاظ جواب دادن تو عمل هم خیالت راحت باشه تو پروتئوس انقد تغییرات لحظه ایی براش ایجاد کردم که فک نمیکنم تو عمل انقد ایجاد بشه !
    مرسی دوست عزیز. اینجوری باشه فکر کنم بهتره :حداکثر نسبت به تغییرات لحظه ای یک ولت ، انهم زیر 1 ثانیه رخ بده، جو گیر نشه. چون اگر ولتاژ از 219 بشه 223 و اینو نشون نده ، دیگه ولت متر نیست ! تغییرات را نشون بده ولی اگر تغییرات لحظه ای(زیر 1 یا 2 ثانیه ) در حد 1 ولت رخ داد ، اینو نشون نده. چون اگر از 219 یکدفعه بشه 223 پرش یا ریپل نداریم . ریپل زمانی خودشو نشون میده که تعییرات ولتاژ بین دو عدد متوالی باشه . مثلا 220 بشه 219 یا بشه 221 . ممنون و سپاس

  23. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    محل زندگی
    ایران
    پست
    13

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    مهندس عزیز دستت طلا ، درست شد. ممنون و سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba2016 : پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395 در 17:10 عصر

  24. #24
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: ایا میشه مقدار این خازن را به 10 میکرو کاهش داد

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba2016 مشاهده تاپیک
    مهندس عزیز دست طلا ، درست شد. ممنون و سپاس

    خواهش میکنم .
    همت و تلاش خودتم تو این مسیر کمکت بوده .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1392, 10:34 صبح
  2. سوال: آیا میشه فایل های aspx را به html تبدیل کرد؟
    نوشته شده توسط m-m-e66 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 19:25 عصر
  3. آیا ميتوان در Quickreport رکوردهای مشخصی را به صورت Bold نمایش داد
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 17:10 عصر
  4. آیا میشه نام این صفحه رو تغییر داد؟
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 20:35 عصر
  5. آیا میتوان این تابع را به دلفی یا سی تغییر داد ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1383, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •