نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عمل نکردن تکرار یک تابع

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    5

    عمل نکردن تکرار یک تابع

    من توی یک صفحه برنامم از یک تابع استفاده کردم که این تابع درونش یک sql اجرا میشه و یک مقداری را بازمیگرداند.
    این تابع روی اوکال کار میکنه و مشکلی نداره اما بعد از upload برروی سرور این تابع فقط بار اول که زده میشه توی صفحه کار میکنه و توی دفعات بعدی اجر نمیشه .
    میشه لطف کرده و راهنمائیم کنید ؟؟

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سورس؟؟؟؟؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    5
    این کد مربوط به تابع مورد استفادم هستش که البته در فایل دیگری قرار دارد و اول صفحم آن فایل را فرا خوانی کرده ام :

    function test($no,$field,$view=0)
    {
    global $db;

    $q="SELECT * FROM table_name where id='$no'";
    $result=$db->query($q);
    $row = $db->fetch_array($result);

    if ($view=='0') echo "$row[$field]";
    else return "$row[$field]";
    }



    و اینم قسمتی از برنامه



    <tr>
    <td colspan=3>
    <span id=mo1><? test("$_GET[param]",'name'); ?></span>
    <span id=mo2><? test("$_GET[param]",'family'); ?></span> ,

    </td>
    </tr>


    خواهشن راهنمائی کنید . فقط ببخشید که مجددا اینو میگم . من روی لوکال مشکلی ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen2552 : پنج شنبه 16 شهریور 1385 در 08:59 صبح

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    این چرا اسم توابعش یکی نیست؟!! شما چی رو صدا می زنید؟!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    5
    ببخشید . اصلاحش کردم .

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    5
    تا حالا کسی این مشکل رو داشته

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    1- پارامتر داخل [] باید داخل quote باشه.
    2- لازم نیست کل متغیر داخل double-quote باشه.
    3- حتما از <?php استفاده کن.
    4- خروجی لوکال و سایت رو هم بنویس.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    5
    آقای امید خان
    از <?php هم استفاده کردم و جواب نداد
    بر روی لوکال این تابع کار میکند و مقداری را که ازش میخوام باز میگرداند , اما برروی سرور هیچی بر نمی گرداند

  9. #9
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    1- پارامتر داخل [] باید داخل quote باشه.
    2- لازم نیست کل متغیر داخل double-quote باشه.
    3- حتما از <?php استفاده کن.
    4- خروجی لوکال و سایت رو هم بنویس.
    5- کد تغییر داده شده ات رو هم بنویس.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •