نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

  1. #1

    چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

    سلام دوستان
    همه ما دیدم در سیستم ها آماده میشه مثلا ترتیب گزینه های منو رو بعد از ذخیره تغییر داد
    مثلا گزینه آخر رو بیاری اول و امثالهم

    حالا سوال من دو قسمته

    اول اون نما و کلاینت ساید چطور میشه قابلیت درگ و دراپ در صفحه ایجاد کرد
    سوال دوم ...منطق جابه جایی چطور؟ چه کارهایی باید انجام بشه.الگوریتمش چیه؟


    ممنون میشم راهنمایی نمایید
    این گزینه آموزشی در وب فارسی نداره

  2. #2

    نقل قول: چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

    در مورد قسمت دوم سوالتون من خودم از این منطق استفاده میکنم :
    یک فیلد در دیتابیس با عنوان showorder قرار میدم و موقع select و نمایش رکورد ها بر اساس همین فیلد مرتب میکنم ORDER BY showorder
    این طوری به ترتیب شماره ذخیره شده توی showorder قرار میگیرن و بر اساس اون ترتیب دلخواه شما نمایش داده میشن

    در مورد قسمت اول سوالتون هم نمونه هاش رو دیدم ولی تجربه ای در پیاده سازیش نداشتم، فکر کنم با Ajax یا شاید هم jQuery همچین کاری رو بشه انجام داد که به محض اتمام درگ اند دراپ اون فیلد showorder مخصوص همون رکورد update بشه

  3. #3

    نقل قول: چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

    دوستان
    فیلد مرتب سازی هم بذاریم چندتا مشکل داره
    از کجا بدونیم فیلد جدید چه شماره ای باید بگیره؟
    وقتی منو من تو در تو است ...و یه فیلدی برای ذخیره سازی منو والد داریم چیکار کنیم ؟ مثلا میخاد زیر منو های یک گزینه رو مرتب کنه چه روشی میشه؟


    اون اولی رو خیلی نیاز دارم ...هیچ مرجعی نداره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

    پیشنهاد بنده (البته ن تست کردم ن از جایی شنیدم ...فقط و فقط همین الان زد به ذهنم ):

    قابلیت sortable با Drag & Drop توسط JQuery امکان پذیره
    و اینکه ترتیب لیست رو ذخیره کنی
    هر منو یک ویژگی با عنوان مثلا Z-index داره
    اول میریم سراغ آیتم جدید:
    برای ایتم جدید کافیست بزنی :

    SELECT MAX(Z-index) FROM menus

    مقدار Z-index جدید میشه: خروجی + 1

    حال میریم سراغ جابجایی منو ها
    وقتی جای دوتا منو با هم عوض میشه باید مقدار Z-index های اونا نیز با هم عوض بشه
    مثلا یه منو داریم :
    Item Name Z-Index
    Farshid 1
    Mohamad 3
    Ali 2

    ترتیب نمایش:
    Farshid
    Ali
    Mohamad
    حال جای Ali را با Farshid عوض میکنیم
    ترتیب نمایش:
    Ali
    Farshid
    Mohamad
    جدول منو ها:
    Item Name Z-Index
    Farshid 2
    Mohamad 3
    Ali 1
    یعنی در واقع هنگام جابجایی ما باید اون Z-index رو جابه جا کنیم با هم
    بازم چیزی به ذهنم رسید میگم

  5. #5

    نقل قول: چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

    داداش یکم بیشتر توضیح میدی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چطور امکان تغییر ترتیب رکورد های جدول رو به کاربر بدم ؟

    چیو توضیح بدم ؟
    این پیشنهاد بنده بود برای کلیت کار
    نمیدونم عملی بشه یا ن اصن
    شروع کن به نوشتنش ایشالله که میشه
    کجاشو توضیح بدم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: با این قطعه کد چطور میتونم همه رکورد های جدول رو بخونم؟
    نوشته شده توسط Beginner67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1394, 04:19 صبح
  2. تغییر دادن رکورد های جدول از 07/09/1388 به 13880907 !
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1388, 00:19 صبح
  3. امکان تغییر ترتیب درج رکورد ها در جدول
    نوشته شده توسط samprp در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1388, 14:22 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1388, 22:58 عصر
  5. خواندن رکورد های جدول سطر به سطر
    نوشته شده توسط ahoola در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 21:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •